ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (21)
Драма с 2-та милиона за стадионите на Ботев и Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:10 / 06.01.2011Коментари (43)9037
© Plovdiv24.bg
Чуйте последователно Атанас Узунов, Илко Илиев и Иван Тотев какво казват за парите
Безспорно вчера новината на деня бе изказването на Атанас Узунов, че са отпуснати 2 милиона за стадионите "Локомотив" и "Христо Ботев".

Голямата дискусия която се разрази е кой ги дава тези пари, тъй като от думите на Атанас Узунов излезе, че парите са дадени от областния управител Иван Тотев. Тази информация обаче бе контрирана от председателя на общинския съвет на общинския съвет Илко Илиев. Той заяви, че областния няма бюджет, от който да отпусне тези 2 милиона.

Иван Тотев коментира думите на Илиев, като прекалено емоционални. Тотев заяви, че за него не е важен технологичния път по който парите ще бъдат отпуснати, а те да изпълнят крайната си цел, а именно да бъдат инвестирани в реконструкцията на спортните съоръжения.

В крайна сметка парите все още ги няма. Първо инвестирането им в стадионите трябва да бъде гласувано в общинския съвет. Ако това нещо бъде одобрено, парите от бюджета за боклука трябва първо да дойдат в Пловдив и едва тогава дадени за стадиони.

Всеки сам може да си прецени кой е крив и прав в ситуацията със спора "Кой дава парите". В прикачените аудио файлове можете да чуете Атанас Узунов, Илко Илиев и Иван Тотев, като всеки от тях коментира думите на предходния.

Още по темата: общо новини по темата: 36
19.03.2012
19.03.2012
19.03.2012
19.03.2012
10.03.2012
07.03.2012
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
защо имам чувството, че нашите общинари се самозабравят. държавата иска да отпусне пари за стадионите, а господата се правят на велики. още малко сте на тези столове.
на 07.01.2011 г.
+1
 
 
да.. освен и да се надяваме, че тези 2 милиона ще се инвестират в стадиони..... Пълен смях. От къде на къде. Те са прекалено заети да крадат хиляди и милиони, за да отпускат такива пари, че и за стадиони. Областен бюджет.. няма такава пародия.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+6
 
 
За пореден път,някой казва ХОП-преди да скочи.Айде стига с тея ефтини номера бе г-да общинари,до изборите има още много време.За феновете,когато се прави нещо за Пловдивския спорт няма жълти-няма бели,стига сте се дървили кой е по заслужил,така са решили нека дават.Когато няма пак ревете.
+5
 
 
Няма да дадат! Няма да дадат една стотинка тези идиоти! Вчера малко емоционално коментирахме, ама фактът се потвърди - няма да има една стотинка за пловдивските стадиони. Защото областния управител козирува на ББ! А него го интересува само София, на която преди беше пожарникар, а по късно -кмет! Дано поне общината оправят около стадионите - трафопостове, паркинги, комуникации, това, което им влиза в задълженията! А за милионите много се съмнявам, Дянков се стиска като девствена ученичка, много му пука за Пловдив!? И по-добре да не пускат такива балони, а после да трябва да ги пукаме и четирите пловдивски отбора!
Я да прочетем за успехите на Тотев...
на 06.01.2011 г.
+7
 
 
В този град има спортове, които имат по-голяма нужда от пари. Дори от 20% от цитираните. Например: плуване, стрелба, гребане, шах. Не се взирайте само във футбола.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+10
 
 
За Тотев не е важен "технологичния път",за него е важно с държавни пари да си направи пи-ар!Само че баламите свършиха,господа Тотев,Атанасов,Илиев и др. знайни и незнайни герои!!!
+2
 
 
Естествено че няма пари за стадиони!Ако е било предвидено все пак да има,то те вече са "усвоени"от такива като него.Как така зад гърба му ще се харчат неговите пари и ще се дават "празни обещания"?!Нали усеща че дните му са преброени и като за последно гледа да "отхапе" като акула и да си бие камшика?!
+6
 
 
На нас не ни остава нищо друго освен като кмета да вземем да "набучим на копие" вчерашното изказване.Или да обесим пред общината някое чучело с образа на някой председател на общинския съвет?!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Само една победа дели Марица от 10-а поредна шампионска титла
Марица с информация за тежко гостуване край морето
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: