ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски: Томаш да си прави сметката и да се променя, а не аз! Това, за което се разбрахме, не се случва!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:32 / 23.05.2024Коментари (21)6035
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски направи изказване в типичния си стил. Бизнесменът често обича да демонстрира чувство за хумор пред медиите. Този път клубният шеф се обърна индиректно и към треньора на отбора Александър Томаш.

"Не виждам да се натискат да дойдат при нас Роналдо и Меси. На Лука Модрич му предложих, но ми отказа човекът. Малка му била територията", започна Христо Крушарски.

"Българските треньори трябва да разберат едно - нужно е да бачкат, да вадят кадри, а не да им доставям готови такива и те само да се пъчат и да казват, че някой им пречи. Всеки треньор трябва да се замисли какво и кой футболист е създал. Това, което му е подадено от юношите, той трябва да го развие и да го вкара в правия път. Ние имаме доста млади момчета и ако треньорът продължи в същия дух да ги доразвие, нещата ще се получат", заяви пред "Тема спорт" собственикът на Локомотив Пловдив.

"Защото, да ви кажа, това, което ние се разбрахме, не се случва. Не виждам да им се дава шанс достатъчно. Крушарски на никого не пречи, а само си харчи парите и казва какво да се прави и как, за да има успех. Аз съм създател на предприятие, а не разрушител. Така че треньорът да си прави сметката, че трябва да се променя. Той да се променя, а не аз. Той трябва да създава кадрите, а не само да ми ритат топката", завърши бизнесменът.
Още по темата: общо новини по темата: 853
30.05.2024
29.05.2024
28.05.2024
28.05.2024
28.05.2024
27.05.2024
предишна страница [ 1/143 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Крушарски се доказа. Селски паразит. Както всички комунистически отрепки (тип Венци Стефанов). Няма место в Пловдив. Подиграва се открито с клубната ни история и феновете. Който го търпи и разказва колко бил “заслужил” да е наясно, че Локо Пловдив е успешен клуб въпреки такива паразити, а не заради тях.
+3
 
 
Пълна подкрепа за купоносителя! 10години да ви държи дани, да си ви качва на оная работа и да не говорите много, квито сте скъсаняци
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 23.05.2024 г.
+1
 
 
изгонете го тоя кукуригу. и това ми било собственик на клуб, жалък смешник.
+2
 
 
Наздраве, бат Круши ! Продължавай да се гавриш с нас, чаветата от махалите ! Пуф паф
+2
 
 
Извън всичките тъпотии тука , в случая Крушарски казва в прав текст, че няма възможност да издържа Локомотив, поне не такъв отбор, който ще се бори за челото ! С юношите не е лошо , но не всички стават и по скоро се бориш за оцеляване, отколкото за добро класиране ! Това , което направи Томаш , колкото и да го плюят някои , много, ама много трудно ще го направи някой ! Той с трици , хвана маймуни , само че Крушарски отново му разби отбора , който беше съставен единствено от свободни агенти и юноши...Крушата няма пари вече за Локото ...
-2
 
 
Селяни, откога не сте били в първата шестица? За един приятел питам
+3
 
 
догодина на базата в Тракия ще домакинстват, демек на Курдовия! Столипиновския любимец се разпада и на другото дерби ще им лепнем 10ка
-2
 
 
Бай Стоян канара още има от ку. омела. Бих посъветвал кайнарите да не се мъчат от болката, а да го посетят. Все пак пета и шест бахура са това.. Не е шега работа..
-2
 
 
Индианите бая изкуственно се смеят . Нормално този човек им набута Пета и 6 бахура и цял живот ще им е черен. Ще си останат перманентно главоболие.
-1
 
 
Ами що не си взехме Тунчев класи над тоя Мушморок....Все едни и същи ги плещи страхлив треньор това е...С Ботев Враца на Лаута се окопал все едно срещу Барса излиза 0;0-те са 6-7 мача такива...Да го изписваме тоя не става!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Беше капитан при Любо Пенев, но също напусна! Може ли да се върне отново на "Лаута"?
Левски с два опита да привлече голмайстора на Локо, резултатът не учудва никого
ПФК Локомотив със специална покана към всички "черно-бели" лекоатлети
От "Лаута" потвърдиха новината за раздялата с Мартин Райнов
Локо се свърза с бивш наш национал, трансферът на "Лаута" е много вероятен
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: