ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Балъков: Ще обърнем специално внимание на Здравко Лазаров
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:01 / 25.11.2010Коментари (31)2346
© Plovdiv24.bg
"Информирал съм целия отбор, че мачът с "Локомотив" /Пд/ можем да го спечелим, само ако покажем характер, агресивност и воля от първата до последната минута. Това е основната рецепта за победата. Добри индивидуални качества имат и те, и ние, но този мач ще се реши от характера и волята на футболистите. Ще бъде изключително здрава битка. В Пловдив са известни с публиката си и ще създадат атмосфера, която ще стимулира играчите да покажат най-доброто, на което са способни", заяви днес старши треньорът на "Черноморец - Бургас" Красимир Балъков на традиционната си пресконференция преди всеки мач от "А" група. "Акулите" гостуват в Пловдив на 29 ноември /понеделник/ от 14 ч в последния, 15-и, кръг от есенния полусезон.

На конкретен въпрос дали равенството ще го удовлетвори Балъков беше категоричен, че не мисли за такъв вариант. "Мисля само и единствено за победа. В "Локомотив" живеят с надеждата да прекъснат серията ни без загуба, но пък ние ще се опитаме да докажем, че не са те, които ще ни спрат и ще завършим полусезона подобаващо", коментира наставникът на черноморци, които имат 7 победи и 7 равенства от началото на първенството и с 28 точки са трети в класирането.

Красимир Балъков е наясно, че пловдивчани разполагат с компактен отбор и звезда в лицето на Здравко Лазаров, на която черноморци ще обърнат специално внимание. "Лазаров е един от най-опасните футболисти на "Локомотив". Прави много голове и не може да не се съобразим с него. Притежава богат опит и знае във всеки един момент какво да прави на терена", посочи мениджърът. Той не смята, че отсъствието на наказаните Том и единия от братята Бенжелюн ще отслаби съперника, тъй като "Локомотив" има много силни играчи и разполага с качествени заместници.

В състава на "Черноморец" няма никакви кадрови проблеми. Старши треньорът заяви, че има в главата си титулярите за двубоя в Пловдив, но ще изчака с представянето им в тренировъчния процес, макар че досега никой не го е разочаровал така, че да промени решението си.

На запитване дали последните събития в "Петрол" ще рефлектират върху "Черноморец", Балъков каза: "Рефлектират така, че все още сме без загуба и се надявам да продължим така. Това са проблеми между акционерите в "Петрол", а ние сме друга структура. Единственото, което можем да направим, е да продължим да побеждаваме".

Още по темата: общо новини по темата: 13
30.11.2010
29.11.2010
29.11.2010
29.11.2010
29.11.2010
28.11.2010
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Здравко ще напълни мрежата с цаца :) САМО ЛОКО !!!
-1
 
 
Съжалявам майнички ,но сте в голяма грешка БУРГАС ще ви накаже и в 2-та мача.
-3
 
 
Мда,специално внимание трябва да се обърне на Здравко-Симуланта,100% ще се търкаля за дузпа.Успех на Нефтохимик и Черноморец!
+4
 
 
Успех на Локомотив, дано Пловдив има най-накрая два силни отбора. Заслужават го феновете най-малко. И нека не забравяме, може да сме провинция само на Рим!!!
+5
 
 
Тоя уикенд ще бъде успешен за Пловдивския футбол.Убеден съм в това и мисля че Локо ше нанесе първо поражение на черноморец с 2:1, а "жълтите" ще бият "мазута" с 1:3.Самооооо.....?
на 25.11.2010 г.
+5
 
 
Пловдив-Бургас 2-0.Две победи за Пловдив.Нефтохимик-Ботев 0-2.Локо-Черноморец2-0 ПОБЕДАааааа Пловдив
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+9
 
 
Ако не направим някакви фрапантни грешки в защита Балъчето ще си отиде в Бургас с първа загуба.Има опит-знае, че номерата му не минават пред нашата ентусиазирана публика! Нашите нападатели са по-изобретателни от тяхната тромава защита! А за отсъствието на Том и Самир - по-скоро ще е плюс за отбора ни!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Неопитни съдии за мачовете на Локо и Ботев
Бърза реакция на футболистите от Локомотив, подкрепиха младо семейство в тежко положение
Локо посъветва феновете си да дойдат по-рано в "Коматево"
На този ден титлата бе факт! Гледайте уникални архивни кадри от локомотивската радост!
Крушарски с интересен коментар за евентуалното идване на Гриша Ганчев в Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: