ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо среща Миньор за Купата в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:04 / 24.11.2010Коментари (446)14828
© Plovdiv24.bg
Локомотив Пловдив ще е домакин на Миньор Перник за Купата. Днес бе теглен жребият за 1/8 финалите от турнира. "Смърфовете" преодоляха първия кръг, след като победиха Локомотив София след равенство в редовното време и дузпи. Мачовете са на 4 декември, събота.

Plovdiv24.bg припомня, че Локо и Миньор се срещнаха в доста здрав мач, завършил 2:2, изпъстрен с много скандали, най-вече заради съдийството. Този път Локомотив Пловдив ще е домакин и ще има въ
©
зможност да си "върне" за неуспешния мач в Перник. По подобен начин Локо успя да се реваншира за загубата от Локо София за първенството, като ги отстрани за Купата.
Още по темата: общо новини по темата: 43
25.02.2011
04.02.2011
14.12.2010
13.12.2010
13.12.2010
24.11.2010
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ВСИЧКИ ОРКИ В МИНАТАА МИНАТАА МИНАТААААА АЙДЕ В ДИВИЯ МАЙКА ВИ ДА е*а
+3
 
 
жоро бекама ще играе ли за перник ?????
-2
 
 
Стига плюхте Перник бе, всеки град си има своята красота,егати мизерните българи сте,плюят си родината. Въпреки,че вторият ми град е Пловдив, силно съм разочарован от пуберите, които само хулят,това е типичната българска черта. Затова още много години няма да се оправим, в цяла България май преобладават орките. Срам за българския футбол, егати феновете, егати идиотщината и от двата града, пълно с малоумници,ей затова винаги ще сме последни на футбол,защото и културата ни е примитивна. Успех на футболистите и на двата отбора, нека по-добрият победи!
-3
 
 
Богат на стрелци е коравият Перник. Мъжете му пръстен улучват без мерник. Не знаят шега те, ни страх, ни пощада! Тресе се земята, но Перник не пада! Налитат вразите. Но хладната крепост задавя им щурма във каменна шепа! Смърт нейните кули раздават в награда - тресе се земята, а Перник не пада! "Предаде се Струга!" - вест черна долита! Но старият Кракра не спира, връхлита "Момчета - крещи той- помнете и в ада: България пада, но Перник не пада!" Отново прииждат ромейските турми- и всяка налита града да катурне. Но цял си е Перник и в тази обсада. Тресе се земята, а той все не пада. И днес, като мина през димния Перник, се спомням стрелците с най-точния мерник и чувам: "Момчета! - помнете и в ада, "България пада, но Перник не пада!"
-1
 
 
БРАВО КАЗА ИМ ГО АЗ ПОВЕЧЕ С ТИЯ ИНТЕРНЕТ ХУЛИГАНИ КОЙТО ЗАПОЧНАХА ПЪРВИ ДА ХУЛЯТ ПЕРНИК НЯМА ДА СЕ ЗАНИМАВАМ.
+4
 
 
В повечето коментари се усеща голяма агресия,надявам се да е само пред компютъра. Само искам да кажа на тези кито ни наричат селтаци,селяни,цигани,турци,орки и разни подобни епитети,че Перник е град в който са се случили исторически събития, които ме правят горд,че съм перничанин. Също така града ни и региона са етнически най-чисти в България,тук е светнала първата електрическа крушка в страната ни,както и тук се произвеждат за пръв път стъкло и стомана,създаден е първият граждански духов оркестър и др. Точно мините и миньорите работещи в тях изплащат реперациите,които дължи България на Сърбия,за войните които водим и губим. През 1919 година е създаден и Пернишкият театър,10 години преди да бъде обявен Перник за град. Тук искам да отговоря на този който цитира дядо Вазов,патриарха на Българската литература,за който всичко Българско е свято. С това свое изказване поета говори с уважение за селяните в Перник,селяни тъй като по негово време Перник все още не е обявен за град,а "простият български народ и селянина",не означават,глупави и простеещи,а обикновени. така,че не принизявайте този велик българин. Също така и спорта в този град е с много голями успехи. Перник е люлката на волейбола в България,също така и в баскетбола имаме много успехи,както в България,така и в европейските турнири,борбата,бокса,хокея и т.н. Така,че ние не сме никои,а сме горди Перничани,които не се прегъваме пред никой. Колкото за мача,не вярвям да сме повече от 150-200 души,като съм сигурен,че няма да се случи нищо от това което се пише във форумите от интернет хулиганите в пубертетска възраст. Дано се получи оспорвана и интересна футболна среща и колкото и да сме зле в момента,дано успеем да продължим в турнира,но каквото стане това. Само Миньор Перник.
+2
 
 
ПЕЕЕРНИК, какъв ужаааасен град! "Тате дрили у забоя, мама се качи на моя!" Каква професия бе, твар, само немски машини за горене на биомаса за вас. Продукта на лудия сталински учен, събрал свиня и торен бръмбар у граово ще даде ефект едва след пълно изгаряне. Миньори има в Шварцвалд, в граово само биологично социалистическо недоразумение.
-3
 
 
ЕЙ МАНГАЛ МРЪСЕН ТИ ЛИ ЩЕ МИ ГОВОРИШ ЗА МИНЬОРСИЯ ТРУД БЕ УРОД ГРОЗЕН ПРОФЕСИЯТА НА МИНЬОРА И НА ЛЕТЕЦА СА НАЙ ТРУДНИТЕ ПРОФЕСИЙ НЕ МИ ГОВОРИ ВОБЩЕ ЦИГАНИНО НЕЗНАЕШ КАКВО Е ТРУД ТИ СЕ ПОРЕДНОТО МАМИНО СИНЧЕ ДУПЕ ШЛАКАНО САМО БОЙ ЗА ВАС НА САПУН И ВЕРО ВСИЧКИ ОТ ЛАЙНУТА.
+2
 
 
Скапаните селтаци мир нямат. Примирете се - вие сте никои. Всички ви мразят и ви се смеят. Завинаги малки, завинаги миризливи рударници. Смърт за вас, измет селска!
-4
 
 
Za otvorenite''grajdani'' ot Podueni i texnite podlogi ot Lauta-smisula na dumata GERENA-ливада, ниско затревено място край река, свободно за пасище място на края на село!Mar6 obratno v obora!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: