ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Софиянци свирят Локо Сф - Локо Пд за Купата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:46 / 17.11.2010Коментари (10)3181
© Plovdiv24.bg
Софийска съдийска тройка ще свири дербито от турнира за Купата на България между Локомотив София и Локомотив Пловдив. Главен рефер ще бъде Александър Костадинов, ще му асистират Венцислав Гаврилов и Христо Коцовски. Четвърти ще бъде Никола Попов, също от София. Двубоят е в неделя от 14 часа в столицата. Александър Костадинов свири срещата между Локомотив Пловдив и Берое Стара Загора, която завърши 1:1.

Любопитно е, че Антон Генов, за когото от ръководството на няколко клуба възроптаха, че не е свирил мачове на Литекс, е пратен точно на ловчанлии. Той ще ръководи гостуването им на Черноморец Балчик.
Още по темата: общо новини по темата: 43
25.02.2011
04.02.2011
14.12.2010
13.12.2010
13.12.2010
24.11.2010
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Наско Узунов очаквал Ахмед Ахмед да свири, за да ни подготви с картони за мача с цаците! Ама и този плужек, наведено софийско говедо, при първа възможност ще ни заколи! Дано да играем мъжки и да се борим до края!
+3
 
 
Кво се чудите, нали ги ощетиха в Ловеч, сега трябва да се връща. И кои е най-удоният противник дето им вървят номерата???
+5
 
 
Пичове,айде малко по-оптимистично! Още не е почнал мачът и вече предвиждате как ще ни ощетяват. Стегнете се малко! Отиваме "у" шопия,подкрепяме отбора,както можем само ние пловдивчаните. Ако бием - супер! Ще има празненства цяла седмица. Ако паднем - кво от това? Пак повтарям НИЕ СМЕ ЛОКО ПЛОВДИВ! Не забравяйте къде бяхме миналата година по това време и къде сме сега,така че дори и да отпаднем от купата,ще си подкрепяме отбора както винаги. САМО ЛОКО ПЛОВДИВ!
+5
 
 
Аз вече над 20год. ходя на мачове и как един път не видях да играят Софииски и Пловдивски отбори и да свири примерно съдия от Пловдив ,просто няма такъв случай...Сега пак ни пращат някоя наказателна бригада и съм сигурен че ще си подпрът Локо София и това е
+4
 
 
ей мръсни шопи дано тоя тарикатлък ви прецака хубаво ама що ли се учудвам въобще то това е си е живо СФС измекяри дано паднат мръсните шопи
+4
 
 
Ами ето ги БФС-то ,пращат Генов да им свири на Литекс "оспорван" мач с Балчик,измиха си ръцете.След 1 г. пак ще им го пратят с някой селски отбор да им свири и всичко е точно.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: