ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Лучини и отменен гол закопаха Локо срещу ЦСКА
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:56 / 14.11.2010Коментари (102)12924
Локо направи грешна стъпка по пътя си към евроквотите, губейки гостуването си на ЦСКА с 0:1. Единственото попадение за домакините реализира Маркиньос, след удар от аутлинията и нескопосана намеса на Флориан Лучини.

През първото полувреме двата отбора заложиха на сигурна игра и контра атаки. Скандалния съдия Антон Генов пък побърза да оцвети в жълто цялата защита на Локо за груби и не чак толкова груби нарушения. През първата част най-чистото положение за домакините пропиля Александър Тонев. Той получи топката след разбъркване в наказателното поле на Локо и нацели гредата с техничен удар.

В края на полувремето бе и най-скандалната ситуация в мача. Базил дьо Карвальо реализира след центриране от дясно, а съдиите отмениха гола, заради много спорна засада.

През втората част домакините откриха резултата след удар-центриране от нулев ъгъл на Маркиньос, който свари неподготвен Лучини и топката се оплете в мрежата на "черно-белите".

До края "смърфовете" опитаха да изравнят, но пропиляха всичките си възможности. Резервата Раймонди в средата на второто полувреме, сложи топката на главата на Здравко Лазаров, който от непосредствен близост пропиля най-добрата възможност за гол.

 

Още по темата: общо новини по темата: 19
17.11.2010
17.11.2010
15.11.2010
15.11.2010
15.11.2010
14.11.2010
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Много бомби хвърляхте нещо,Динев пак ще трябва да плаща
-1
 
 
ти пак не говори бе селяк коментираи габровница и тих те искам мишко мрасна какво говориш бе ще ти е*а и циркаджията като бихме левски сички от яд ни поздравяхте и лижехте г**а като паднахме надухте балона вие сте боклуци това го знае цяла Бьлгария скоро ще се видим искаме мач с вас и след мача те искам активен тука чули путак смешен
12. 03 1912 г. – 12. 03. 2012 г. 100 години "Ботев" Пловдив Since 1912.
на 15.11.2010 г.
-2
 
 
Тъпи буфери това, че бихте Левски в София след 25 години беше чиста случайност. А това, че съдиите винаги са свирили за грандовете, особено когато са в криза, че нямате нито президент, нито треньор, нито отбор, нито стадион за евротурнирите и няма и да имате са факти, които просто е смехотворно да отричате.
+3
 
 
Каквато ни е държавата такъв ни е и футболът. Корумпиран евтин и мизерен. Остава единствено обичта на феновете към отборите си за това и все още има някаква посещаемост на стадионите. Положението никога няма да се оправи, докато има такива перуки и геновци и тем подобни!!!! Лично по мое мнение фифа трябва да направи едно пълно разследване на цялото ни БФС независимо без българско присъствие, за да бъдат изгонени веднъж за винаги търтейте. Тогава и ЦСКА ще замине във В група и Генов ще свири мачове в централният софииски затвор, Гришата ще си продава соковете и ще си гледа само бизнеса!!! И един ден може би в тая смотана България ще има футбол.
+2
 
 
АБЕ КАК МОЖЕ ГРИшАТА ДА НЕ ИСКА ГЕНОВ А НАшИЯ КОКО ДА СИ МЪЛ4И НА4И ЗА ДРУГИ МОЖЕ ЗА НАС НЕ ТРЯ ДА СЕ ТРОПНИ ПО МАСАТА НА БФС ДОКОГА щЕ МЪЛ4ИМ ЕМО НАКОВ МН ДОБРЕ ПРАВЕшЕ ТОВА А СЕГА УЖ ИМАМЕ НАСКО УЗУНОВ, БОНЕВ И КОКО А КВО СТААА ПРАВЯТ СИ ТАшАК С НАС ДО 22 МИН 3 ЖЪЛТИ КАРТОНА НА ЗАщИТНИЦИ А ВЪРИ СТЪПНИ ЗДРАВО ЗА СПОРНА ТОПКА
О ЖЪЛТУРИ ПРОСТИ,В ПЛОВДИВ ВИНАГИ ЩЕ СТЕ НА ГОСТИ!
на 15.11.2010 г.
+2
 
 
Нашите трябваше да се озъбят преди мача на решението Генов да свири.Тая платена к***а нашари цялата защита с измислени жълти картони още в първите минути.Ето и затова самите ни играчи бяха толкова плахи в единоборствата.к-***ата постоянно накъсваше играта ни,и даваше измислени фаулове за чорбарите.Голяма грешка на ръководството ни че позволиха Генов да ни свири.Иначе отбора със стабилен вратар,ляв бек и 2ма халфа ще мачка навсякъде.Дано Коко не продаде някой играч зимата.
+1
 
 
Интересно е как хората обиждащи в темите на съгражданите се възмущават на себеподобните си досадници,навлязли в собствените им теми.Нямате ли срам???Как неразбрахте,че сте едни и същи палячовци,комплексари и лумпени.Спрете да засаждате омраза в града ни!!!Ще ходят те да се бият,само излагате отборите си.Никой не ви иска!
-3
 
 
МАЛКИТЕ ЖЪЛТУР4ЕТА ПАК ИЗКО4ИХА ОТ ДУПКИТЕ ЕЕЕЕЕ ЖЪЛТУРИ СТАНА ЛИ ВИ КЕФА 4Е ЛОКОМОТИВ ЗАГУБИ :Д ЕЙ КОЛКО СТЕ СМЕшНИ, ЖАЛКИ МАЛКИ ПЕДЕРАС4ЕТА НЯМА ЗНА4ЕНИЕ 4Е СМЕ ПАДНАЛИ ПАК СМЕ С 10 КЛАСИ НАД ВАС НИЕ ИМАМЕ ОТБОР ИМАМЕ СТАДИОН ИМАМЕ ПУБЛИКА ВСИ4КО СИ ИМАМЕ А ВИЕ НЯМАТЕ НИТО СТАДИОН НИТО РЕЙС А НЕщО ДА ВА ПОПИТАМ ПАПАГАЛИ ОТ КОЯ ГОДИНА НЯМАТЕ КАЛЕНДАР ?????????
+1
 
 
как пък не разбрахте че тоя мач беше 1:0 преди да е почнал? всички мачове които "дадохте" се развиваха по един и същ начин-щедри обещания преди мача и плюене на съдията след това . проверете.
-3
 
 
Айде лапайте таратора мишоци,евротурнири ала бала,сега и Черноморец като ви треснат и айдеееее
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: