ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Матушев: В оставащите мачове ще се види дали имаме сили за Европа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:00 / 12.11.2010Коментари (17)5354
© Plovdiv24.bg
Двама футболисти ще пропуснат гостуването на Локомотив Пловдив в София на ЦСКА. Това потвърди днес на пресконференция старши-треньорът на "смърфовете" Неделчо Матушев, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Габор Ерош и Валери Георгиев няма да попаднат в групата на Локо за мача. Всички останали обаче са здрави и се готвят с настроение, увери треньорът.

"Предстои ни пореден мач за първенството с един от най-силните отбори в България. На нас годината ни приключва със серия мачове с най-стойностните отбори в България. В тези мачове ще видим дали сме готови за това, което всички желаем - да влезем в евротурнирите", каза Матушев.

"През седмицата всички работехме добре, но имахме малки проблеми. Габор страда от херния и ще се подложи на операция. Леки оплаквания има и Вальо Георгиев - двама от нашите футболисти, които до този момент се представяха по най-добрия начин. Все пак за това сме 25 човека, ако някой отсъства, да има достойни заместници. Надявам се всеки един от нашия отбор, който започне или влезе в игра срещу ЦСКА да се представи по най-добрия начин. Искаме да покажем, че Локо играе добър футбол, стремим се във всяка среща да побеждаваме и че имаме аргументи да се противопоставим на всеки отбор в България", завърши Матушев.
Още по темата: общо новини по темата: 19
17.11.2010
17.11.2010
15.11.2010
15.11.2010
15.11.2010
14.11.2010
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ще се радвам ако пловдивски отбор влезе в евротурнирите и се представи на ниво. Силно се надявам това да се случи. Успех. ;)
+4
 
 
Айде да не се превъзбуждате толкова много че ЦСКА били в криза и жив та*ак и т.н. ЦСКА си е ЦСКА, в криза или не фактите говорят че нямате победа като гост срещу тях никога в историята Ви. Не че искам да се заяждам, но това са фактите. Според мен ако тръгнете в атаки срещу тях както срещу Левски, това ще е грешка. ЦСКА не са Левски и имат много по-разнообразна атака и по-добра контраатака от Левски, и тва е било винаги така в годините назад. Ако се затворите здраво отзад и ги чакате на контри, ми се струва че ще е по-правилната тактика за Вас. И друго нещо, Левски малко или много като че ли Ви подцени, но ....., ЦСКА са гледали мача и няма как да допуснат подценяване след тва което са видели в мача Ви срещу Левски. Ще бъде труден мач и Ви пожелавам успех и победа, макар че и 1 точка да вземете от този мач ще е също много голям успех. Все пак ще сте пред тях в класирането кръг преди края, а защо не и да зимувате пред тях в класирането.
+2
 
 
Мощно напред , ЧЕРНО-БЕЛИ ВЕЛИКАНИ! В подем сме, чорбата са жив ташак . Това ще бъде мача на полусезона. Имаме и потенциал и сили да играем в Европа!
Сподели каквоВРГвфбгФФБЕТБ ново....
на 12.11.2010 г.
+5
 
 
Хайде да не се заблуждаваме, че ЦСКА са в криза. Направиха само победи накрая, като една от тях беше над Рапид като гости. И да не забравяме, че срещу нас ще скочат като за световно. Но ние трябва да знаем едно - ние отиваме там само с една цел и ще постигнем!
+5
 
 
Надявам се на здраво и мощно начало,по-силно от мача с Левски.Само ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ.А на Феновете,които ще бъдат на стадиона им пожелавам да не могат да си кажат и малкото Име от кеф след края на срещата.
-4
 
 
Успех на Локомотив срещу комунистите и успех на Ф.К Габровница пак срещу комунистите
-4
 
 
Сички отиваме в софия да подкрепим отбора на пловдив някои хора ще прават дерби сьс фаворита за шампионска лига ФК Габровница Успех на тях
+15
 
 
Е па незнам какви сили имате , но сакам да ви пожелая да унижите и чорбата.Защитете честа на ПЛОВДИВ. УСПЕХ.
+8
 
 
Ако няма странични фактори, които да влиаят на мача ще размажем ЦСКА насред София :) Успех на треньора и момчетата!!! Само ЛОКО ПЛОВДИВ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: