ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (8) | Вчера (9)
Детски формации на Ботев и Локо тренират заедно на един терен
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:01 / 02.11.2010Коментари (11)7281
Изключително интересни тренировки се провеждат отскоро на терените край стадион Пловдив, научи Plovdiv24.bg. По едно и също време на един и същ терен провеждат заниманията си две от детските формации на Ботев и Локомотив Пловдив. Подготвителната група деца, родени 1999 година на Динко Господинов провеждат заниманията си на едно от игрищата край Гребната, като по същото време в другия край на игрището тренира детския тим набор 98 на Владо Чернев, който от скоро е под шапката на Локомотив Пловдив.

Парадоксалната картинка се допълва от трета школа, която също тренира там - деца "Б", набор 97 на Спортното училище, което се състезава в първенството под името УФК "Васил Левски", която се води от доскорошният футболист на Ботев Пловдив Стоян Ангелов - Стинката. Тяхната формация обаче ще се премести пролетта на съседно игрище, което отскоро е модернизирано и с по-качествена трева. Настоящият терен, който е в отвратително състояние ще бъде подобрен с общински средства най-вероятно догодина. В момента започва подобряване на тревното покритие на друго от игрищата в комплекса, което пък се ползва от школата на Брестник. Тогава те също ще се преместят при Ботев, Локо и Спортното.

Въпреки различните отбори и школи, те провеждат съвсем нормално и без проблеми заниманията си. Младите футболисти на Стоян Ангелов се състезават в първенството на деца "Б", тези на Владо Чернев в първенството на деца "Център". Малчуганите от групата на Динко Господинов ще започнат мачовете си от догодина.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Нищо кой знае какво не е станало. Нека тренират малките заедно. Хем от малки да се научат на спортна злоба, обаче извън терена да са приятели, така и трябва. Не виждам нищо лошо в това. Само Ботев :)
+5
 
 
Сигирен съм, че всеки фен на Ботев няма поне един приятел който да симпатизира на Локото. Поне аз имам :)
-2
 
 
за тези които не са на ясно с нещата ще поясня чи отбора които е с фанелките на локо с треньор Чернев е отбор с децата на Ботев от миналата година . но след като треньора им отиде в локото ,премести целият отбор там .децата са канари от малки и са синова на момчета от трибуна изток .
+4
 
 
Децата играят заедно, защото не са останали игрища в Пловдив, на които могат да тренират, поне не и общински. Съдейки по вида и на това игрище, едва ли могат пълноценно да тренират, което е жалко за града ни. Управата в лицето на кмета и общинския съвет трябва да положи грижи за общинските стадиони и да предостави терени за тренировки на децата от четирите отбора в Пловдив.
+7
 
 
защо и ние феновете не можем да бъдем като тези малчугани :( а трябва където се видим да се трепем от бой
+5
 
 
ОТ СНИМКИТЕ СЕ ВИЖДА ЧЕ НАИСТИНА ТЕРЕНИТЕ СА ОТВРАТИТЕЛНИ.СИНЪТ МИ ТРЕНИРА ВЪВ ФК "ВЕКТА"-ТАМ Е ДРУГО НЕЩО.СТРАХОТНА БАЗА .ВСИЧКО Е НА НИВО.МИСЛЯ ЧЕ В ПЛОВДИВ ЗА МОМЕНТА НЯМА ПО -ДОБРО.
+23
 
 
Нищо парадоксално не виждам, по-скоро е похвално. По-добре така отколко да станат форумни комплексирани псевдохулиганчета, които се мразят, защото са чели в интернет, че така трябва...
+25
 
 
да свикнат от малки да са приятели от колкото врагове защото умразата между локомотивци и ботевисти е на лице !!!
+30
 
 
"...Парадокс: Детски формации на Ботев и Локо тренират заедно на един терен..." Парадокса е в главите на възрастните. Децата най-точно го показват - важна е любовта към играта, а не цвета на екипа. За тях няма значение кой дава парите, важното е да има къде да играят.
+29
 
 
Игрището е жалка картинка. Славчо, г*з непотребен, вземи оправи на децата стадиона и си отиди с вдигната глава!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Треньорска битка! Левски и Крумовград се надцакват за бивш наставник на Ботев
Пловдивчанин се ядоса след Вечното дерби, започва титуляр на "Колежа"?
Академик Пловдив спечели бронз от държавното първенство до 19 г.
Ботев пусна още билети за мача с ЦСКА-София, бройките са ограничени
Юноша на Ботев с нов гол за Несебър при трудно гостуване
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: