ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив с ново равенство при юношите-старша
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:40 / 25.10.2010Коментари (2)2577
© LPortala.net
Старшата продължава да изпитва острата си нужда от победи и днес възпитаниците на Минчо Минчев завършиха 3:3 като домакини на Пирин (Благоевград). Така с четири равенства и едва една победа, юношите ни останаха на последното 18-то място във временното класира на елитната юношеска група, въпреки че редовно е подсилвано от футболисти, трениращи с представителния тим. Днес следобед това бяха Емил Аргиров, Николай Чипев, Цветан Йотов и Георги Петров-Геша.

Още във втората минута неразбирателство в защитата принуди рефера Павлин Тютюнджиян да посочи бялата точка за нарушение на Илиян Марчев, придружено с официално предупреждение. Антон Карачанаков не сбърка и откри за благоевградчани. В 17-ата минута Чипев изведе с 50-метров пас Милен Алексиев, вратарят Карадолиев бе по-бърз, но изпусна топката и подкоси нападателя на пловдивчани, отново в наказателното поле. От бялата точка Георги Петров-Геша изравни. Шест минути по-късно отново Геша изведе хитро Чипев и той с прецизен удар прати топката в десния ъгъл на вратаря за 2:1. Изравнителния гол за гостите отново бе плод на защитно нехайство, като този път Атанас Савов подари топката на Димитър Техменджиев и осмицата без проблем разстреля Ферди Мюмюнов. В заключителните минути на полувремето Георги Петров продължи да е най-добрия на терена за своите и с фантастично воле от 35 метра, затрудни максимално вратаря на Пирин. До края Милен Алексиев завърши егоистично отлична акция за своите и стреля в аут, вместо да подава, а в ответната атака Слави Кирилов в зелен екип бе изведен на скорост зад защитата, но стреля във външната страна на мрежата.

Вторите 45 минути започнаха лошо за домакините, като първо Техменджиев спря дъха на публиката с мощен удар в страничната греда на Мюмюнов. В 53-ата минута Емил Аргиров подари топката на Слави Кирилов и последният изведе гостите напред. Локомотивци потърсиха изравняването чрез най-дейния на терена Петров, но на два пъти ударите с глава на нападателя бяха отразени пред голлинията. В 73-ата минута Свилен Щерев намери в наказателното поле Емил Аргиров и трениращия с мъжете се разписа за крайното 3:3. В последната минута на мача Щерев можеше да се възползва от неразчетено излизане на вратаря на Пирин с което да донесе и победата за своите, но ударът му към опразнената врата не бе точен.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Дано парите от този мач се инвестират в седалки и трибуни.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Илиев, Павлов, Златински и Пиргов със специален "черно-бял" призив
Бивша звезда на Локо пак хвърли в екстаз китайците
Юношите на Хебър и Локомотив Пловдив си размениха по едно полувреме в Пазарджик
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Лош старт на Локо в плейофите, рефер си затвори очите за дузпа срещу Лясков
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: