ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Преговорите с Манчев и Какалов за Ботев продължават
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:07 / 08.10.2010Коментари (59)8928
© Plovdiv24.bg
Продължават преговорите между Ботев Пловдив и двама от бившите футболисти на тима, които има вероятност да облекат отново жълто-черния екип. Това съобщи Марин Бакалов на пресконференция днес, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Днес се видях с Георги Какалов. Трябва да проверим кога му са последните мачове, трябва да му се изиска и жълтата карта следващата седмица. Ситуацията с Николай Манчев е подобна. Тези неща обаче ще ги уреждаме другата седмица. За мен е важно, ако има договорка, да знам че на тези хора мога да разчитам в дългосрочен план. Нямаме възможност да подпишем професионални договори, но ще разчитаме на дадена дума", заяви Бакалов.

"Все още не сме стигали до етап, в който да се поставят условия. Запознах се с тяхното състояние. Манчев още има да оправя някакви документи, ЦСКА са подали от тяхна страна документите си в БФС. Няма проблем да тренират с нас. Дори да останат в отбора, те няма да започнат веднага, защото са нови в отбора и въпреки, че имат качества, ще им трябва време да се сработят. Аз искам да знам, че мога да разчитам на тях в дългосрочен план, защото ние градим отбор за бъдещето, а не за 15-20 дни", заяви Бакалов и добави: "Нови футболисти на проби може да идват винаги, въпроса е дали ще намерим такива свободни агенти, които искат да дойдат в Ботев."






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
ние пак ще бъдем на върха,това е нашата съдба,и наи великия на света БОТЕВ,БОТЕВ ЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯ ЛЯЛЯЛЯЛЯ
на 10.10.2010 г.
+1
 
 
Кви са тия преговори 15 дена вече , все едно ще купуваме мажоритарния пакет акции на Газпром и Майкрософт !
+6
 
 
абе мом4ета неви трябват тия утайки имате добър отбор сега е времето да налагате все по млади пи4ове да се закалят в ''В'' група и след време да носят отбора на гръб макар4е съм локомотивец отбора ви е ка4ествен ама с тоя отбор евентуално в по горната група ще е мн трудно а тия двамата ман4ев и какала не са за ботев ай успех канари и само Локо
0
 
 
Нека да оставим преценката за качествата им като футболисти и като хора на Марин Бакалов! Естествено е, че преговорите се въртят около парите. Браво на Марин, че не харчи тези пари на юнашко доверие, а само за свършена работа!
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+3
 
 
абе смешмик какво плюваш немога да разбера ,я кажи ти колко мача имаш в А група та си даваш мнението за КАКАЛОВ и МАНЧЕВ ,или не си се събличал по физическо ще те е*а в лумпена селянин ,наркона ,алкоколик ставаи се махаи алкоколик ! ти ще кажеш кой става и кой не ,каде незнаеш как изглежда футболната убувка алкоколик ходи си пий бира некаде и гледай дарзост и красота ,наркоман смешен !
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+4
 
 
какалов и манчев са добри играчи , биха помогнали много за влизане в б група , нека влезнем в б група и да започнат да се подписват професионални договори , тогава да се мисли за тренер , нови футболисти , кой от старите биха останали и така нататък , например аз съм за пичони да ни е тренер в б група , и да се върнат ,морини , бриниоли.,вратарския пост сега е слаб
+2
 
 
Какалов,Манчев,Миленов-с тези играчи до "А" група.Всички знаем покрай бряговския буфер какво могат!Не вярвам да се е променило нещо през последните години?!Тия вафли сме ги яли веднъж с целофана!За "А" група ще ни трябва нещо по различно.Считам че част от младите момчета които са сега в отбора ще се изградят като футболисти и ще може да се разчита на тях в "А" група.Разбира се покрай тях ще трябват и класни попълнения.Всичко ще си дойде на мястато!
+3
 
 
И двамата могат да бъдат само от полза с опита си за младия ни отбор.Браво на Бакалов че мисли за изграждане на отбор в дългосрочен план.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Вижте как Ботев я прегърна! Огромна "жълто-черна" радост, фенове нахлуха на терена
Зингаревич: Керкез остава със сигурност! Надявам се да печелим още трофеи!
Душан Керкез: Страдахме, но знаехме, че ще дойде нашият момент
Ботев прегърна Купата! "Канарчетата" подчиниха Лудогорец в спиращ дъха спектакъл
Жълто-черно "море" заля улиците на София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: