ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христо Бонев: Ще потърсим вината за равния с Миньор у нас, треньорите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:41 / 05.10.2010Коментари (12)2426
© Plovdiv24.bg
Почетният президент на Локомотив Христо Бонев призна, че треньорският щаб на "черно-белите" ще потърси вината за пропуснатата победа срещу Миньор у себе си, тъй като съдийския слугинаж в Перник е вече в миналото.

"Разтревожен съм от думите на нашия собственик, който сподели, че ако тенденциозното съдийство продължи, той и малкото като него, които наливат пари във футбола ни може да се оттеглят. Ако той не беше взел клуба преди година от Галя Топалова, днес на Лаута щеше да има катинари. А затова време Коко наля много пари. Направи селекция, с която отборът се спаси от изпадане. Вложи стотици хиляди в базата и сега нашият стадион разполага с едни от най-хубавите съблекални и представителна централна трибуна. Бяха монтирани седалки и на другите сектори. Предстои изграждането на терен с изкуствена настилка и осветление. Тези пари той ги дава от своя джоб и ги инвестира в общинска собственост, защото стадионът е на общината, а не негов. Това остава за Пловдив и от тези пари възвръщаемост няма. Много жалко ще е, ако хората, които инвестират във футбола, какъвто е Коко Динев, бъдат прогонени от съдийство като това на Антон Генов в Перник. Защото тук не става въпрос за неволна грешка. Освен червения картон на Карвальо, той не свири нито едно от бруталните нарушения пред пеналта на домакините, което не може да се тълкува по никакъв начин освен като тенденция", коментира Зума.

"Болно ми е накъде върви футболът ни. Вижте какво стана с Ботев, където се раждаха толкова елитни футболисти. Сега са някъде при аматьорите. Къде са Етър, Дунав, Спартак (Плевен)...? Хората с възможности не инвестират във футбола, защото няма ясни правила. Ето върху това трябва да се замислят в БФС", завърши легендата.

Източник: в. "Тема Спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 14
06.10.2010
03.10.2010
03.10.2010
03.10.2010
02.10.2010
02.10.2010
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Хем сме"някъде при аматьорите",хем сме пак в устата ти.Ебати комплекса.Ти за нас не се притеснявай,ние идваме .Невидях някъде да споменава за засадата в 93мин.То бива,бива толкова лицимерие не бива.Последните 10 години е трудно да си Ботевист,както предните 30 години бе трудно да си от локото.Но най-важното е че независимо от всичко нашия стадион е пълен за разлика от други.Истината боли,нали?
+2
 
 
Грешиш за храстите и дърветата , просто Мимето Бакалов щял да вари ракия с тях , а каквото остане -ще отопляват съблекалните през зимата.
-2
 
 
Не Зума, Коко ги дава на общината а общината ги дава на Ботев, е виж орязаха им храстите покрай стадиона щото много публика имали и немогат дая съберат всичката!
0
 
 
Не е важен резултатът,ние сме винаги с вас!
+1
 
 
Зума, вината за равния не е в теб! А в този некадърник Крачунов, който не можа да избие с глава топката, а я прати право в краката на играч на Миньор! Трябва май да се заздрави защитата с 1-2 нови попълнения!
+2
 
 
Той за Ботев да не се тревожи. Там има кой да ходи на мач. Да се концентрира върху играта, защото от ден на ден на Лаута ходят все по-малко хора.
+6
 
 
Така е, Зуме! Оставихме Миньор да създаде прекалено много положения пред нашата врата и накрая загубихме 2-те точки
+4
 
 
Браво на Зума и Коко Динев.Жалко че има съдиичета ...кметчета...и още много странични фактори който пречат на футбола в Пловдив.
+3
 
 
Браво Зуме! Прав си за всичко. Коко направи много за нашия град и за неговия отбор!Поклон и пред двамата!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: