ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ръководството на Ботев призова феновете да не предизвикват полицията
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:38 / 24.09.2010Коментари (27)4720
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Ботев Пловдив за пореден път благодари на феновете за подкрепата по време на срещите на отбора във "В" групата и турнира за Купата на България. В специална декларация те се обърнаха към феновете, като ги призоваха да не предизвикват органите на реда преди, по време и след срещите на отбора. От ръководството на "канарчетата" изтъкват още, че охраната на двубоите на стадионите от "В" група е доста трудна поради неподходящите условия. На специална среща в полицията вчера са обсъждани точно тези проблеми. Ето и декларацията:

Уважаеми ботевисти,

с подкрепата си по време на победата над Тракия Стамболийски в турнира за националната купа вие отново доказахте, че сте най-важният играч в нашия отбор. За пореден път ръководството и футболистите на Ботев Пловдив се прекланяме пред вас и ви благодарим за невероятната атмосфера, която създавате! Всеки път, когато видим жълто-черното море по трибуните, ние ставаме все по-сигурни, че заедно с вас ще изпълним докрай мисията да върнем старата слава на нашия Ботев.

За съжаление пътят, по който заедно поехме не е равен. Нашият клуб и неговите многобройни привърженици са принудени да гостуват на стадиони, които не предоставят и най-елементарните условия за провеждане на футболни срещи. На футболистите им се налага да играят на трудни терени, а на вас - да ги подкрепяте при още по-трудни условия. Ние сме много над нивото на групата, в която играем, и е наш дълг да го доказваме във всеки един двубой.

Искаме да ви предупредим, че възходящият път, по който Ботев Пловдив върви, не се харесва на доста хора. Всяка грешна стъпка на отбора и публиката ще бъде добре дошла за тях и ще намери широк отзвук в общественото пространство. Най-пресният пример за това е инцидентът от двубоя в Стамболийски. Без да са проверили достатъчно добре информацията си, доста медии разтръбиха, че по трибуните са станали ексцесии. В крайна сметка се оказа, че те са доста преувеличени, а случаят преекспониран.

Във връзка със случилото се бе проведена среща на пловдивската полиция с представители на ръководството и феновете на Ботев. На нея бе обсъден и въпросът с рисковите условия по терените, на които гостуваме. Органите на реда проявиха разбиране към деликатната ситуация, в която сме поставени, и заявиха готовност да съдействат при организацията и реда преди, по време и след срещите.

Ние, ръководството на Ботев Пловдив, призоваваме всички наши поддръжници да проявят повече съвест и отговорност и да не допускат да се стига до употреба на забранени от закона средства за подкрепа на любимия отбор. Сигурни сме във вашата любов към най-стария футболен клуб в България и сме убедени, че заедно ще се върнем там, където е нашето място!

С уважение,

Управителен съвет на ПФК "Ботев" Пловдив

Още по темата: общо новини по темата: 43
25.02.2011
04.02.2011
14.12.2010
13.12.2010
13.12.2010
24.11.2010
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ръководството на ботев трябва да излезе с ясна позиция, в която да осъди действията на лумпените и да се разграничи от тях! А не да омаловажава идиотските им постъпки! За мерито е маловажно, но пострадалото момиче или пък семкаджията, чиито деца може да са останали без вечеря едва ли мислят така. Всички ние трябва да проявяваме нетърпимост към подобни прояви на първо място за това, че са нечовешки, а освен това вредят и на отборите, които подкрепяме.
+6
 
 
ЦИГАНЕТАТА ОТ ТРИБУНА ФЕСИКА ДА СИ ЗАТВОРЯТ МИРИЗЛИВИТЕ УСТИ!!!БОТЕВ-СИМВОЛ НА ПЛОВДИВ!!!!
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+9
 
 
Доста страдащи от коленни болести на ФИНАНСОВА основа са дошли да търсят лек из темите за Ботев. Момчета, има санаториуми за тези цели. Ясно, че всеки знае, че за Зума има един магнит и това са парите, следователно липсата действа като реакция на еднакви магнитни полюси, чухме там и за стадиона и екипите, опитваме се да влезем в положение, но все пак.....това е тема за Ботев.
+6
 
 
На някои хора май никога няма да им дойде акълът в главата! Към екзалтираните фенове на Локото и Ботев - не сте ли чували поговорката "Двамата се карат, третият печели"? И знаете ли кой е третият - нане Яне, нане Ване и нане Гане от Шопландия - тримата глупаци на Доню Донев! Е, не ставайте по-големи глупаци от шопите - те ви ръкопляскат за долнопробните заяждания помежду ви, кой бил по-велик, кой бил по-як, кой бил по-известен... Пределно ясно е, че в БФС е и ножът, и сиренето, така че на Пловдив му трябват много усилия, за да може да "открадне" някакво парченце от голямата баница. Бъдете единни и сплотени, мои съграждани!
+8
 
 
А бе ние сме си кротки.. Само ако стане нещо напечено тогава скачаме! :))
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
12. 03 1912 г. – 12. 03. 2012 г. 100 години "Ботев" Пловдив Since 1912.
на 24.09.2010 г.
+10
 
 
И все пак аз не разбирам защо трябва да стават такива инциденти при положение, че отбора бие наред. Явно много хора от агитката ходят на мачове само за да вършат подобни глупости, което е жалко и за тях и за отбора и може да ни навлече само излишни неприятности.
на 24.09.2010 г.
-17
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: