ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Здравко Лазаров и Валери Георгиев под въпрос за мача с Калиакра
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:33 / 23.09.2010Коментари (4)2742
© Plovdiv24.bg
Здравко Лазаров и Валери Георгиев са под въпрос за срещата на Локомотив Пловдив с Калиакра Каварна. Двамата тренират на облекчен режим. Трайно контузени са Семир Бенжелюн, Джереми Родригес, Красен Трифонов и Ангел Йошев. Наказан за срещата е Юнес Бенжелюн. Локо приема Калиакра в събота от 17 часа.

"Измина една много тягостна седмица за нас след тази злопоплучна загуба от Локо Сф. Опитахме се да вдигнем настроението, духа и самочувствието на футболистите. Надяваме се, че в събота срещу Калиакра отборът ще изглежда по добър начин", това каза треньорът на Локомотив Пловдив Неделчо Матушев, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Дано за съботния мач Лазаров и Георгиев да бъдат готови за Калиакра. Срещу Локо Сф Здравко игра на обезболяващи инжекции, като това се отрази както на неговата игра, така и на играта на целия отбор. Той имаше проблеми с аддуктора. Според доктора има подобрение и се н
адяваме, че ще отшуми всичко за мача. Ангел Йошев тепърва набира физическа форма и игрова подготовка, но с него проблеми с болки в коляното няма", каза още Матушев.

"Все още не сме решили на 100% кой ще замени Юнес Бенжелюн. Вариант за това е Пламен Крачунов, който показа много добри игри в подготвителния период. Жалко, че накрая получи една контузия, която не му даде възможност да започне шампионата. Той е млад и много перспективен футболист и смятам, че ще стане национал.

Не можем да правим драстични промени в състава. Надяваме се промените да ги направим в играта, поведението и самочувствието на играчите в съботния мач с Калиакра.

Уругваецът Николас Раймонди е на едно добро физическо ниво, но му липсва игровата подготовка, може би от 1 месец не е играл. Надяваме се, че колкото време изкара на терена, да покаже най-добрата си игра", завърши треньорът на "смърфовете".
Още по темата: общо новини по темата: 9
01.10.2010
30.09.2010
25.09.2010
25.09.2010
24.09.2010
24.09.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
как Здравко няма да играе без него сме почти изгубени ,е все още не сам видял кво може уругваеца....НО ПАК НИ ТРЯБВА ЗДРАВКО
+1
 
 
Дайте му един мач почивка на Здравко,не е толкова фатално.Имаме достатъчно нападатели,които чакат своя шанс.Кога по-удобен момент от сега?
+4
 
 
Браво бе, как Здравко??? Лекарите да си вършат работата, и да го вдигат на крака, тоя човек ни трябва!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: