ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев с лесна победа за Купата в Стамболийски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:47 / 22.09.2010Коментари (68)15712
Ботев Пловдив постигна лесна победа в регионалния финал от турнира за Купата на България, като надигра с 4:1 Тракия като гост в Стамболийски, предаде репортер на Plovdiv24.bg. По един гол за "канарчетата" до почивката вкараха Димитър Байрев, Атанас Курдов и Васил Гуджев. През второто полувреме "канарчетата" почти спряха да играят, което позволи на Стамболийски да вкарат почетно попадение. Чак след него "жълто-черните" отново вдигнаха оборотите, с което реализираха още един гол чрез Атанас Курдов. Следващата седмица Ботев излизат у дома срещу Димитровград в последен мач преди кръга от турнира за Купата, в който ще участват и отборите от "Б" групите.

Срещата премина много по-леко за Ботев в сравнение с гостуването на Сокол Марково преди седмица. Този път още до 20-ата минута гостите в жълто-черно си бяха решили срещата с 2 гола. Първо в 10-ата минута се разписа Димитър Байрев, който вкара отблизо отбита топка от гредата след шут на Иван Площаков. След още 10 редовното попадение реализира и Атанас Курдов, след центриране на Васил Гуджев. В следващите минути играта се поуспокои, но малко преди края на полувремето Васко Гуджев се разписа с глава за 0:3.

През второто полувреме футболистите на Ботев видимо намалиха оборотите, като повече владееха топката и по-малко атакуваха вратата на домакините. Около 60-ата минута малко изненадващо при едно статично положение в центъра футболистът на Стамболийски Шопски бе изведен сам срещу вратаря Илия Николов и вкара почетно попадение за Тракия Стамболийски. В 72-ата минута Атанас Курдов отново върна трите гола преднина на "канарчетата", като се разписа отблизо завършвайки бърза атака през центъра.
Още по темата: общо новини по темата: 43
25.02.2011
04.02.2011
14.12.2010
13.12.2010
13.12.2010
24.11.2010
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Ботеввввввввв Пловдиввввввввввввввввввв !!!!!
на 23.09.2010 г.
+2
 
 
Честита победа КАНАРИ!!!!! Дано и занапред момчета запазят формата ии мачкат наред всички отбориии!!!
+1
 
 
цитат:
На вчерашния мач за Купата на България срещу тима на Тракия /Стамболийски/ са били продадени 3 300 билета и са пуснати 100 карти за безплатен вход
+7
 
 
Успях и на този мач да отида - браво на отбора! Напред!
на 23.09.2010 г.
+5
 
 
Тази сутрин четох Димитровград ще колят черен петел да счупят каръка че не вкарват голове Ние трябва да осветим гредите че много помагат на противника Радвам се че бием и публиката от мач на мач става повече и също много малки деца с майките и бащите са на трибуните Нека изцепките да бъдат забравени а бирите и ракиите след мача Празнуваме победата сега
+3
 
 
И моята мечта е да се върнете в А-група! Айде не си мислете, че ви бъзикаме! Искаме ви отново в А-груепа защото Пловдив трябва да има втори отбор, а вторият отбор сте вие! аЙДЕ СТЯГАЙТЕ СЕ, ДОГОДИНА В БЕ, ЖИВОТ И ЗДРАВЕ , И В А ПО-НАТАТЪК!
-2
 
 
На тоя НиколOFF пак му мушнаха левашки гол... Може ли такова нещо... "Luca Brignoli 20 септември в 23:48 I will come back to bring Botev in A group.Is my dream. A piece of my heart is still in plovdiv. samo botev!!!!!" (Лука Бриньоли: Аз ще се върна в Ботев, за да го върна в А група. Това е моята мечта.Част от сърцето ми е още в Пловдив. Само Ботев !!!!) Давайте да си върнем хубавия вратар... поне освен желание, има и качества...
+6
 
 
Приключихме с този етап, другата сряда да опънем Димитровград 1947 на Колежа и почваме кратък поход срещу отбори от Б група! А сега в неделя всички дружно да подкрепим канарчетата срещу Съединение!!! Еее-е-е-еее, жълти Бо-го-вееее!...
+8
 
 
Абе откъде да намеря тази народната песен , която пуснаха преди мача и в която се пееше САМО БОТЕВ ?
+7
 
 
а на мен ми хареса,когато преди мача всички запяхме химна на България,когато го пуснаха по радиоредбата и канари напред
+7
 
 
Много е приятно да си победител! Страхотна атмосфера има на всеки мач:)Радвам се, че въпреки голямата колона от автомобили и многото хора, нямаше сериозни изстъпления нито по пътя, нито на стадиона (изключвам онези фенове от Стамболийски, които са провокирали)!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: