ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев победи Сокол Марково с 3:1 за Купата на България
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:45 / 15.09.2010Коментари (144)20362
Ботев победи като гост Сокол в село Марково с 3:1 за Купата на България преди броени минути. Точни за "канарчетата" бяха Красимир Кръстев, Атанас Курдов и Ридван Хаджифейзула. За Марково пък се разписа братът на Атанас - Евгени Курдов. Така "жълто-черните" ще играят срещу Тракия (Стамболийски) в регионалния финал на 22 септември. 

Срещата започна изключително силно за "канарчетата", които от самото начало натиснаха своите домакини и заредиха опасни атаки. "Соколите" от Марково обаче се оказаха доста по-сериозен и организиран противник от много от "туристите" във "В" група и оказаха съпротива на символичните гости от Пловдив.

След няколко пропуска, първото попадение все пак падна в края на първото полувреме. Ридван Хаджифейзула изскочи зад защитата на съперника и се възп

олзва от страхотен пас на Васил Гуджев, и с премерен удар опъна мрежата на Попов за 0:1.

Този гол позволи на "жълто-черните" да се оттеглят спокойни на полувремето.

Второто полувреме започна, както завърши първото - с атаки на пловдивчани. Тогава падна и второто попадение. Негов автор стана Атанас Курдов, който довкара отбита от гредата топка.

Домакините намериха сили да се върнат в двубоя, като точен бе Евгени Курдов, брат на Атанас Курдов, който успя да намали резултата и за момент върна интригата в двубоя. В последните минути домакините имаха няколко атаки, при които привържениците на "жълто-черните" изтръпнаха, че могат да допуснат изравнителен гол.  Все пак точка на спора сложи Красимир Кръстев, който с красив и техничен удар по диагонала оформи крайното 1:3, прехвърляйки Румен Попов.

Още по темата: общо новини по темата: 43
25.02.2011
04.02.2011
14.12.2010
13.12.2010
13.12.2010
24.11.2010
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+9
 
 
Локо фен съм ама гадните шопи непропуснаха да преебът Ботев. Дано е в А скоро.
+9
 
 
Буфериииии, гледайте си в паничката! Стига сте слагали минуси. БОТЕВ Пловдив ще бъде велик, така както е бил винаги! Тези минуси от вас само затвърждават истината, че се страхувате от нас! САМО БОТЕВ!!!!
на 16.09.2010 г.
+1
 
 
До къде стигнахме да играем по полетата и лозовите насъждения .....
+9
 
 
Честита победа на всички но нашите умората ли им дойде в повече слънцето ли ги напече не знам но играта никак не ми хареса въпреки че бихме а публиката я мързеше дори и да диша трябва да си реализират положенията и отзад да се стегне защитата и от вратаря има какво още да се желае въобще още много работи ги чака да се сработят хубаво и да играят както ние искаме и винаги сме искали с една дума да бъдат най-добрите да влагат сърце и душа и да се раздават дано се сработят по-скоро
+3
 
 
Супер! Поздравления за победата. Искам обаче да обърна внимание на играта на вратаря ни. Ще е трудно срещу преследвачите ни да опазим вратата си без гол. Правим и много пропуски, които ще са фатални срещу същите тези преследвачи. Какво ще правим без Курдов следващия полусезон, когато си замине? Няколко въпроса за размисъл, но силно се надявам Бакалов да има отговор.
+15
 
 
Нека продължават победите на любимия отбор! Нека са здрави момчетата и ние да им се радваме!
+11
 
 
Попитали радио Ереван: - По какво си приличат феновете на Локомотив Пловдив и македонците? Радиото отговорило: - И едните и другите си измислят история и я публикуват в интернет.
+12
 
 
Какво да ви кажа МАНГАЛИТЕТА на някои фенчета на локо си е такъв. Мразят повече от колкото обичат.
+16
 
 
Гранда си е Гранд и мургавите ни съграждани си скубят косите че никога няма да стигнат успехите,славата,и публиката на БОТЕВ...но и те се справят добре трябва да признаем,2000 зрители на мач на втория отбор в града не е малко...все пак е криза,тото и те така...хубаво е че се вълнуват от Гранда на Пловдив,но някой трябва да помисли и за тимчето на коко,нали??макар да е само на 9 годинки,и то е хора...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев с предупреждение за лишаване от домакинство, обявиха наказанието на Попов
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: