ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кишишев: Какво значи оставки? Има официални стъпки, чрез които се избира президент на БФС
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:43 / 21.11.2023Коментари (2)3204
© Plovdiv24.bg
Бившият национал на България Радостин Кишишев сподели мнението си за двете равенства с Унгария и Сърбия на "лъвовете" с по 2:2. Административният директор на Ботев (Пловдив) е категоричен, че Илиан Илиев е вдигнал момчетата и е променил постройката на игра.

"Доволен съм от равенството срещу Сърбия. Видя се, че през този цикъл точките, които имаме и тези, които загубихме в последните секунди, щяха да доведат до известна разлика и да сме по-напред в класирането. За съжаление такава ни е орисията. Може би това е едно от нещата, върху които трябва да се работи. Не бих казал, че е липса на концентрация, а по-скоро липса на опит. Доволен съм от представянето и срещу Унгария. Наистина с идването на Илиан Илиев начело на отбора се вдигна ентусиазмът и желанието за игра. Може би ги подреди по-правилно от Младен Кръстаич и това се отрази. Нещата се получиха, въпреки голямото напрежение, което имаше преди мача", заяви пред "Мач Телеграф" Радостин Кишишев.

"Преди всичко Илиан Илиев успя да вдигне повече самочувствието на момчетата. Следващото нещо, което беше много важно, е да намери на всеки един правилната позиция на терена, а не да се правят експерименти. Квалификациите не са за експерименти. Те са, за да се печелят мачовете. Експерименти може да се правят в контролни мачове като например този с Иран. Тогава е позволено. Както се вижда май Илиан Илиев е точният човек за националния отбор. На този етап мисля, че е той. Успя да вдигне отбора. Дано да продължават в тази линия", сподели бившият национал.

"Не мога да одобря всичко, което се случи извън стадиона в четвъртък вечер. За мен това е вандалщина и не е редно да се случват подобни неща. Уж трябваше да е мирен протестът. Би трябвало организаторите да го организират по-правилно. В тази ситуация трябва да си понесат последствията. Без оправдания! Какво значи оставки? Има си официални стъпки, чрез които да се избира президент на футболния съюз. Гледам, че няколко човека се спрягат основно да си подадат оставките, но си има процедури. Насрочва се конгрес. Естествено, че БФС има вина за положението на футбола ни. То е очевидно, че националният и резултатите не отговарят на очакванията на българските фонове. Със сигурност имат основна вина за това, което се случва в момента", завърши Радостин Кишишев.
Още по темата: общо новини по темата: 218
12.04.2024
11.04.2024
09.04.2024
08.04.2024
02.04.2024
01.04.2024
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Вече си купи еднопосочен билет за Бургас. Глупак!
0
 
 
Странно как Зингаревич назначава служителите си! Кой го съветва?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: