ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски: За разлика от Бербатовците, аз имам идеи и концепция! Той много обича да говори, но нищо не казва
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:40 / 21.11.2023Коментари (17)5036
© Plovdiv24.bg
Съсобственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски за пореден път потвърди намерението си да се кандидатира за президент на БФС.

"Подготвям програма, която ще е готова до провеждането на конгреса. Чакам да обявят датата му и ще се явя на изборите. За разлика от Бербатовците, аз имам идеи, имам концепция. Той много обича да говори, но нищо не казва. Не е въпросът в казването, а в действието", заяви пред Блиц шефът на "черно-белите".

Ето какво още каза Крушарски по темата:

Ще насоча силите си към аматьорските клубове. Там е разковничето. Те имат нужда от подкрепа. Зад гърба си съм оставил немалка следа. С Локото имаме 2 Купи на България и една Суперкупа, както и едно второ място. Лично с мои средства съм изградил 7 терена.

Вижте, футболът е едно предприятие. Трябва да умееш да ръководиш процеса в него. Нужна е концепция, нужен е и солиден екип. Концепция имам, ще имам и отличен екип със знаещи и можещи хора. Няма да взимам никаква заплата. Категоричен съм. Аз не искам да ставам президент на БФС, за да печеля пари, а да печели футболът. Нямам представа дали това звучи популистко, но съм убеден, че звучи истински, защото го казвам от сърце.

Тук е мястото да поздравя Илиан Илиев. Той се справя много добре, след като пое националния отбор. В цялата суматоха, сред огромното напрежение и срещу по-стойностни състави от нас не допусна загуби, а две равенства. Като и в двата случая България беше близо до победата. Работил съм с Илиан. Познавам качествата му. Този човек ще направи националите отново четвърти в света, ако бъде оставен на работи спокойно. И ще бъде оставен, защото Илиев е треньор, който притежава огромен потенциал.
Още по темата: общо новини по темата: 218
12.04.2024
11.04.2024
09.04.2024
08.04.2024
02.04.2024
01.04.2024
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Това клише за липсата на идеи се превръща в хибридна опорка вече. И как си представя някой Стилиян, примерно, да обяснява на селската софра на някое отборче от Б окръжна как функционира школата на Селтик? Събрали се местните гонзовци-осмокласници с кебапите и дамаджаните и той им прави презентация може би? Колкото за Крушарски, никой не отрича приноса му за Локомотив, НО...както много други пъти, като върне лентата назад, човек се замисля. Как така става в България, че от нищото изплуват някакви хора уж да правят нещо, но чак по-късно се разбира истинската им мисия. Излиза едно момченце от Учин дол да разсмива с псувни и простотии, успява, расте и в подходящия момент става политик, крепящ едни и спиращ други. Излиза друго комсомолче от Говедарци да обяснява как козарче може да върти футболен отбор, успява, расте и в подходящия момент - хоп, той също тръгва към властта да крепи едни и да спира други. Ченгетата са винаги 20-ина години напред със сценариите и вече ни пробутват нови "селски момченца" за след 2040-та. Само и само да се крепи милиционерско-бефесе-учиндолско-говедаро-чичовенци
-номенклатурния нафталинен кенеф навсякъде.
0
 
 
Крушарски,как обичаме шестоъгълния, насладата е вечна!
0
 
 
Бербуков сър Алекс много бързо го разкри и затова го отсвири на онзи финал, а и беше споделил по мързелив играч от него няма но иначе футбола в БГ ще го оправи
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 21.11.2023 г.
0
 
 
Имаш ясна концепция как да уреждаш мачове за точки и пари! Бербо и другите - нарочно не казва нищо конкретно, крият си козовете за Конгреса. Той и Стилиян и Марто са играли дълго навън и си имат ЯСНА представа как трябва да стоят нещата с футбола - за разлика от теб, комсомолски секретар на цех "Феросплави" в МК Кремиковци.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 21.11.2023 г.
0
 
 
Още една комунистическа креатура иска да яхне голяма организация като БФС. Жалък си, Крушарски! Само смешки от теб, на които и жена ти не се смее! Нещастник!
-1
 
 
Крушарски, побъркваш ги жълтите гниди.Каквото и да кажеш, все те те обсъждат.Нищо не си им направил нали, освен една пета и шест бахура
0
 
 
Не знам за Крушарски, но е прав, че Бербатов само приказва, а не казва нищо конкретно и не представя никаква концепция. Винаги е по-лесно да критикуваш отколкото да управляваш! Като си иде перуката ще дойде просто следващия. Промяна обаче няма да има съществена.
+1
 
 
И какво стана след купите и второто място? Едно голямо нищо! Това стана. Ако беше пич и те беше грижа, нещата щяха да се доразвият. А сега сме заложници на ония от Варна, които гледат само печалбата и авантата покрай стадиона. Базата в Тракия къде е ??? Сам казваш - трябват действия. А от теб - само думи! Ниакъв шанс нямаш. Не че Бербатов е цвете.... За съжаление не се вижда свелина в тунела.
+1
 
 
Пиянгурски изцепки. Този смешник за президент и Чаво за заместник. По пияни от предишните. Несериозно.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: