ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев победи Раковски с 6:0 като гост за Купата на България
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:17 / 01.09.2010Коментари (210)23755
Ботев победи с 6:0 за Купата на България тима на Раковски като гост в едноименния град, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Срещата бе наблюдавана от голямо количество фенове на Ботев, които изпълниха почти целия стадион.

"Канарчетата" бяха по-активният отбор в двубоя, като владееха топката през повечето време, но за цялото първо полувреме създадоха едва 3-4 чисти голови ситуации. На няколко пъти добри възможности пропусна Атанас Курдов. Резултатът все пак откри Димитър Байрев малко преди края на полувремето. Малко по-рано напук на всякаква логика Раковски можеха да поведат след фрапантна грешка на вратаря Илия Николов, който пусна топката в краката на противников нападател, който обаче на празна врата не успя да вкара. Малко след гола на Байрев се разписа за пръв път с жълто-черната фланелка и Атанас Курдов.

Почти мигновено след подновяването на играта падна и трети гол във вратата на Раковски. След още няколко минути игра в доста

Агитката на Ботев Пд по време на мача с Раковски
хладния и ветровит следобед резултатът стана 4:0, като отново се разписа Атанас Курдов с хубав удар с глава. Десетина минути преди края отново с глава се разписа и защитникът Ангел Рахов. В самия край на срещата пореден гол заби и Илиян Христов, оформяйки крайното 6:0.

Така с тази победа "канарчетата" се класираха за следващия етап от регионалните елиминации, където ще срещнат Сокол (Марково) на 15 септември. "Соколите" победиха Асеновец с 2:1 с голове на Стоян Ангелов и Ангел Крушков. Двубоят между Сокол и Ботев за сега е планиран от БФС да се играе в Марково. Победителят от мача ще срещне Тракия (Стамболийски), които се класираха директно за регионалния финал на 22 септември.  Днес "тракийци" се класираха за двубоя с Ботев след драма с дузпи срещу домакините от Куклен. Редовното време завърши 0:0, а в дузпите гостите се оказха по-точни и с резултат 8:7 се класираха. Домакините пък бурно изразиха недоволството си срещу съдията.
Още по темата: общо новини по темата: 43
25.02.2011
04.02.2011
14.12.2010
13.12.2010
13.12.2010
24.11.2010
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+7
 
 
Канари стига сте отговаряли на плоските коментари на буферите. Нека да видим колко хора ще отидат на благотворителния мач с Видима и ще си говорим!
+7
 
 
МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ ЩЕ ИМА ЛИ ОРГАНИЗИРАН ПРЕВОЗ ЗА МАЧА В ДИМИТРОВГРАД. И ОКО ИМА-КЪДЕ И КОГА?
+9
 
 
Не мога да разбера феновете на Ботев, които постоянно отговарят на коментарите на комплексираните сливи от Кюстендил. Оставете ги като искат да кажат, че е имало 100 човека на нашия мач и 100 000 на тяхния. К'во толкова има. Те си ги пляскат такива просто защото винаги ще си имат комплеса от нас, дори и да се разпаднем сигурно
+9
 
 
3 мача за парвенство+1 за купата=4 мача обшо 21000 .скъпи буфери стига толкова НИЕ СМЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ.цифрите говорят сами за мачове от в група да не говорим ако бяхме в а там вече не ми се мисли,но скоро ще видим ботев в а и по 20000 на мач,ще кажете мечти ще видим след 2 г
на 02.09.2010 г.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+5
 
 
сухите цифри сочат,че локо за двата си домакински мача срещу шампиона и стабилния отбор на черно море,имат по малко посещаемост от мачовете на БОТЕВ срещу страшилищата чирпан и карлово,във "В" група...без да се заяждаме нека буферчетата да бъдат по хладнокръвни и не изпадат в истерии,при всяка добра новина за гранда и да се спре вече тоя скапан спор за посещаемостта,след като БОТЕВ е водил убедително на останалите пловдивски отбори,през цялото си съществуване...буферчета та вие неможете да напълните смешния капацитет на митичния стадио МОНУМЕНТАЛ със неговите 7000 места във А група,а постоянно оспорвате посещаемостта на БОТЕВ във В ??? що за наглост,злоба и безочие :)
+7
 
 
Не разбирам защо спорите? С приятел пристигнахме точно 1 час преди мача, там заедно с финансовия директор отидохме на трибуната, предназначена за гостите, където имаше само 2 групички наши канари общо 5-6 човека. Затова имахме отлична възможност да пообиколим и да преброим така на око седалките - около 1000 седящи места бяха. Сетне започнаха да се точи потокът от наши фенове, който продължи даже до 10-тата минута от началото на мача. По причина, че почти всички места бяха заети, а и вятърът яко духаше, 1/3 от феновете застанаха отпред до рекламните транспаранти и всички бурно подкрепяхме отбора си. На отсрещните трибуни всички места бяха заети от местните запалянковци, но там солидно място заемаше и секторът за ВИП-а. Общо 2 143 билета са били продадени - цифрата е точна според кочаните на продадените билети! 1/3 от продажбата е била за местните фенове, значи над 1 300 души от нашите бяха там. Няма лъжа, няма измама. Това е истината. Той не умира!
+4
 
 
честита победа канари и пак ще кажа че публиката беше около 1000 човека и разполагам със снимки които го доказват относно тези заядливи фенове на градския съперник няма кво да ги коментирам колкото и да се напъвате не можете да се изкарате повече и по-големи от нас и 2-ро вие постоянно с мерите с нас ние сме вашият криеири за сравнение това показва кой е по-големият и еродиран отбор в Пловдив - БОТЕВ и ми писна да ви чета празниtе писания когато имате да кежате нещо смислено го кажете когато искате да спорите излагайте факти без злоба и обиди (отнася се и за 2-те страни) но когато нямаш какво да кажеш замълчи а не дапишеш празни прикаки и глупости (spam)
+5
 
 
Това го пише в Уикипедия ... ;) не в някви саитове наши и на мен ли4но баща ми ми е разправял какво е ставало по ма4овете истината 4е Тракия-Барселона е наи песетения ма4 в историята на целия Български футбол разбира се след Локо-Берое ... в момента си си спорим приятелски без лоши 4уства драги съграждани ... някои канар които има 4ест може да си признае за тези два ма4а защото по онава време не се мразехме а то4но обратното винаги сме си помагали.... но както и да е
+5
 
 
За черно-белите рекордьори - продадени билети от мача с Черно Море - 2000 бр. От мача с Литекс - 4000 бр.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: