ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (5) | Вчера (26)
Без победител в дербито! Ботев изпусна Локомотив, Бароан с много пропуски
Автор: Тодор Благов 19:33 / 03.11.2023Коментари (94)16499
Ботев и Локомотив завършиха при резултат 0:0 в дербито от 16-ия кръг на Първа лига. Двубоят се игра пред над 13 000 зрители на стадион "Христо Ботев".

Преди началото на срещата Ивелин Попов бе награден от "жълто-черния" клуб за мач №600 в своята кариера.

Ботевистите тотално надиграха своя съперник и могат да съжаляват за равенството. Антоан Бароан изпусна множество положения пред вратата на "смърфовете", а гол на французина бе отменен заради засада.

Двубоят започна с леко закъснение заради мощна заря и хореография на "жълто-черните" фенове.

Още в първата минута Уме Емануел нахлу отляво по атаката и от прекрасна позиция стреля, но Динко Хоркаш с крак изби кълбото. В 5-ата минута Хорхе Сегура получи жълт картон за нарушение срещу Ивелин Попов.

В 9-ата минута Динко Хоркаш сбърка при изнасяне на топката, но грешката му не бе наказана. В ответната атака Локомотив пропусна отлична възможност, след като Георги Минчев засече с глава центриране отдясно, но топката мина над напречната греда на Ханкич.

В 15-ата минута Ботев направи нов голям пропуск. Ивелин Попов намери Самуел Акере в наказателното поле, който от страхотна позиция не успя да отправи добър удар и Хоркаш улови. В 18-ата минута феновете поискаха оставката на ръководството на Българския футболен съюз.

В 23-ата минута "канарчетата" получиха фаул на добра позиция, но последвалото центриране не затрудни "черно-бялата" отбрана. 5 минути по-късно Самуел Акере навлезе опасно по десния фланг и центрира, а защитник на Локомотив изби пред вратата си.

В 33-ата минута Ивелин Попов получи жълт картон за фаул в центъра на терена. 120 секунди по-късно Антоан Бароан получи пас зад защитата, но бе застигнат от бранител, който изби в корнер.

В 38-ата минута ботевистите организираха атака с множество центрирания, в нейния край Самуел Акере отправи удар от границата на наказателното поле, минал над вратата, като това бе последната интересна ситуация за първото полувреме.

Втората част стартира с пропуск на Бароан. Французинът получи в наказателното поле и стреля от малък ъгъл, а топката мина над вратата.

Натискът на "жълто-черните" продължи и в 52-ата минута Антоан Бароан отблизо прати топката в мрежата, но след намесата на VAR попадението бе отменено.

В 57-ата минута далечен удар на Бароан не затрудни Хоркаш. След точно 60 минути игра Самуел Акере преодоля като на детска игра няколко бранители на Локомотив и стреля в близкия ъгъл, но покрай вратата.

В 67-ата минута Димитър Илиев бе заменен от Ефе Али. В 72-ата минута Антоан Бароан направи нов огромен пропуск, след като получи извеждащ пас в наказателното поле и стреля от прекрасна позиция, но покрай гредата.

В 76-ата минута "канарчетата" имаха претенции за дузпа, но такава не бе отсъдена. В 82-ата минута Душан Керкез извърши две промени в състава си - Колев и Ннади замениха Уме и Карабельов.

Във втората минута на добавеното време Етоо отправи прострелно центриране, но то бе уловено от Хоркаш. В ответната атака Джовани проби опасно отляво, но кълбото бе избито, а малко след това Кабаков свири последния съдийски сигнал.

Съставите на двата отбора:

Ботев: Хидайет Ханкич, Ивелин Попов (к), Антоан Бароан, Джеймс Етоо, Самуел Акере, Антоан Конте, Антонио Перера, Янис Карабельов, Уме Емануел, Константинос Балоянис, Атанас Чернев

Резерви: Даниел Кайзер, Йонас Там, Дилан Мертенс, Мартин Секулич, Фаустас Степонавичус, Николай Минков, Точукву Ннади, Лъчезар Балтанов, Красиан Колев

треньор: Душан Керкез

Локомотив: Динко Хоркаш, Бабакар Дион, Хорхе Сегура, Мартин Паскалев, Оливер Камдем, Христо Иванов, Ивайло Иванов, Джовани, Алфа Конте, Димитър Илиев (к), Георги Минчев

Резерви: Кристиан Томов, Ефе Али, Тодор Павлов, Кристиян Пешов, Георги Каракашев, Петър Андреев, Лео Сена

треньор: Александър Томаш

Още по темата: общо новини по темата: 77
16.04.2024
06.11.2023
05.11.2023
04.11.2023
04.11.2023
03.11.2023
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Ботев щом не може да победи този слаб Локомотив , как ще го победи като е по силен? По принцип жалтите толкова го могат. Повечето е прах и перушина.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 04.11.2023 г.
+2
 
 
Стикса столюпиновски с 10 ника гледам се е насрал и размазал в гащите от радост че им дадохме една точка . Лапай чекджийо , недокосвал жена.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 04.11.2023 г.
+2
 
 
Мангалите са палили свещи в джамията да не паднат тоя мач. Жалко подобие на отборче което ще е извън шестицата , защото е пълно с некадърници.
+4
 
 
Доста специфичен мач с много динамика като за нулево равенство заради многото пропуски на Ботев. Като статистика това сигурно е кандидат за едно от най-неоспорваните дербита в историята. Гледал съм много дербита, в които Локомотив са отнасяли между 3 и 5 гола, но въпреки това са стояли много по-смислено на терена и са създавали повече положения от снощи.
0
 
 
Шустер, ний да се благодарим на буферите, че не играха. Защото с този овехтял футбол сме гола вода. Голямо перчене, ама се въртим като пумпали и нямаме класа. От чергата на Ботев Враца и Етър сме. Не ни отива класиране при голямите
+2
 
 
Честно да ви кажа съжалявам ги Кюстендилците отбор с претенции за челото и без капка идея в играта. Освен това само могат да си мечтаят за такава публика, а са на трето място. И това цяла България да ги посреща с възгласи ЦИГАНИ е голяма гавра. За съжаление се завалиите моля ви не ги ебав*йте повече
0
 
 
Керкез преобрази Ботев! Кой обаче преобрази Локото? Двата отбора смениха тотално начина си на игра. Ние от абсолютно безнадежден случай, играем страхотен футбол, а Локото точно обратно!
+1
 
 
Жалко,но снощи "Локомотив"беше трагичен.И още нещо:Ако Митко Илиев не напусна поради травма,на такъв мач лидера на отбора не се сменя.Къде беше Г.,Минчев,двамата Иванови в средата на терена тичаха с 5 км.в час.Отбора върви надолу,но дано се подобри,за което се съмнявам.
+2
 
 
Стадиона на Ботев бил празен,подминаха и макетата, жепейците.Посочете ми един мач на техният 6 хиляден стадион,когато е бил пълен.Само един !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: