ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Зума: Лечков и вода нямаше да носи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:19 / 18.08.2010Коментари (31)5181
© Plovdiv24.bg
Препирнята между Христо Бонев и Йордан Лечков продължава. Първо Зума каза нещо, онзи ден Лечков заяви, че Бонев и срещу него да тича, пак няма да го стигне. Треньорът на Локо не му остана длъжен.

- По мое време в националния отбор играеха халфове като Димитър Якимов, Павел Панов, Димитър Пенев, Начко Михайлов и Божил Колев, на които той и вода нямаше да му дадат да носи - отсече Зума.

Източник: в. "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 9
18.08.2010
17.08.2010
15.08.2010
14.08.2010
13.08.2010
12.08.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
а за парите да не говорим , бербатов например , колкото е взел от футбола за една година , зума не го е взел за 25 в футбола
-3
 
 
хаиде да бъдем малко обективни , гледам футбол от 1974 , помня ма4а холандиа и българиа , просто ни насраха 4.1 , ма4а 1970 с 4ико , бонев , гунди , 2.0 на полувремето и второто 3.2за перу , от 4 световни 1962,1966,1970,1974 ние нямаме нито една победа , така 4е бонев да слезне малко на земята и стига с тези комплексарски номера към златното поколение , може да са крадци , което е истина , но стои4ков , балъков , ле4ков , пенев , костадинов донесаха за една година пове4е слава , отколкото другите за 4 световни , бъдете малко реалисти
+1
 
 
Според мен Лечков е изключително прост комплексар един достоен мъж с самочуствие и малко ум не би говорил така!!!
+1
 
 
Бат Зуме с мълчанието нали знаеш,какво се прави?Но,все пак някой ще ми припомни ли защо беше оставен на скамейката от Магат в Хамбургер!?Не,защото беше вкарал на Германия(минаха 2 сезона оттогава),явно не е искал да носи вода!И винаги ми отбягва това,че е играл в ОМ.
+1
 
 
Колко е нагъл и смешен сливенският наркоман ! Магитрален сводник !
+3
 
 
Първо!!!-Защо Зума се занимава с този селски бек не ми е ясно,плешивия е доста под нивото на Зума!!!Второ!!!-Всички знаем какви далавери върти плешилко,така че да не се прави на светец!!!Трето!!!-За какъв се мисли тоя плешивия,ако не беше Кучето,никой нямаше и да е чувал за Лечков,че е съществувал някога,защото Кучето носеше целия отбор на гърба си и такива селяни трябва като тоя трябва му мият краката и да му пият водата!!!ВСЕКИ ЗНАЕ ЗУМА Е ЕДИН И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СРАВНЯВА С НЕГО!!!
+4
 
 
Абе ако питате мен Зума на такива олигофрени не трябва да им обръща внимание .. Нека си говорят, това е от завист .. Тая перука свикна като ходят Пловдивските отбори в Сливен да падат, но този път нещо не му се получи ...
+2
 
 
Зуме , не се занимавай с този крадлив наркоман. Хората имат очи , за да видят разликата между теб и плешивата мутра на сельо.
на 18.08.2010 г.
+1
 
 
Зума е на светлинни години пред селянчето от Сливен.Лечков никога не е бил лидер в националния отбор-тогава бяха Камата,Трифон,Михайлов,Балъков,Емо Костадинов и чак тогава някъде..... Лечков!
+3
 
 
Всички които са гледали Бонев на живо знаят, че талантът му беше абсолютен! Без да е централен нападател като Гунди има два пъти повече голове от него в национала, без да е шоп, имаше най-много мачове и най-много капитански ленти в А отбора, вкарваше най-много голове от фаул, даваше най-невероятните 50-метрови извеждащи пасове... А Лечков освен с гола срещу Германия... ами с друго не мога да го запомня!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Бивша звезда на Локо пак хвърли в екстаз китайците
Юношите на Хебър и Локомотив Пловдив си размениха по едно полувреме в Пазарджик
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Лош старт на Локо в плейофите, рефер си затвори очите за дузпа срещу Лясков
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: