ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бонев: Доволен съм от победата и играта в тази жега
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:33 / 15.08.2010Коментари (10)4778
© Plovdiv24.bg
"Искам да изразя възхищението си от футболистите и на двата отбора. Въпреки небивалата жега и задух те положиха максимални усилия за победа. Доволен съм, че успехът се усмихна на нас. Ние играхме много по-разнообразно в нападение. Предвид тежките условия за игра съм склонен да простя всички грешки. Ще отбележа, че има голяма разлика между отбора на Сливен сега и миналата година. Тук са събрани много добри футболисти, сърцати момчета", заяви след победата над Сливен треньорът на "черно-белите" Христо Бонев.

Източник: в. "7дни спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 9
18.08.2010
18.08.2010
17.08.2010
14.08.2010
13.08.2010
12.08.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
Всичко е важно толкова,колкото да не може без него!!! Ако го няма единия компонет и край!! А колкото до Бонев, аз съм го казвал и пак ще го кажа. Това е най- успелия треньор зад граница и докато сме живи няма да има такъв. Фактитие говорят не ми се пише ама ще ги пиша пак. Шампион с Панатинаикос, шампион с Апоел Крит в квалификациите за шампионска лига не му стигна 1 гол за да влезе в групите!! тъй като беше доста далеч не си спомням точно но май беше 0:0 като гост на Рейнджърс и 1:1 като домакин. Сега слава богу компонентите ги има и аз вярвам, че може и шампиони да станем ако не ни изиграят ку**енски номера! Сигурен съм, че и в Локото си го мислят но не се изхвърлят.
+8
 
 
Христо Бонев ГОЛЯМ БЪЛГАРИН ДА ЖИВЕЕ ПЛОВДИВ!!!
+4
 
 
Кои е тренъора на един отбор е много важно. Но, много е важно и този които дава парите да е 4овек, които разбира за какво ги дава. Вси4ко хубаво, което се слу4ва в Локо е благодарение на нашия велик президент Коко Динев. А, относно Бонев дали е добър тренъор или не, моето мнение е следното. Христо Бонев е наи-силната фигура в историята на Локо, и самото му присъствие сред игра4ите ги кара да се раздават до последно, имат респект от него и то огромен. А един футболист няма ли респект от тренъора, нищо не става, ако ще да е от Реал, Барса, или които и да е отбор. За мен ли4но Бонев може и да не е от наи-големите тренъори, но работи за клуба на сърцето си, което е наи-големия плюс да има резултат. Защото, ако работи за Левски например, ще се провали на 100%. ВЕЛИ4ИЕТО НА ХРИСТО БОНЕВ + ЕНТУСИАЗМА НА КОКО ДИНЕВ = СИЛЕН ЛОКОМОТИВ !!!
+7
 
 
Зума доказва и показва, че става за треньор, въпреки, че много хора, дори от нашите твърдяха противното. Чакам коментара на фена на маричката :)
+4
 
 
Сега жегата след месец идват дъждовете, после пък студовете това не е толкоз важно, най-важното е да водим в резултата и не по-малко важно е да водим колоната! Вчерашния мач трябва да е пример как може да се приборим с курупцията /ПАСТАТА неуспя да вземе парите на плешивия/
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Лош старт на Локо в плейофите, рефер си затвори очите за дузпа срещу Лясков
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: