ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Лечков: Зума не може да ме стигне
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:48 / 17.08.2010Коментари (20)4707
© Plovdiv24.bg
Шефът на Сливен Йордан Лечков отговори на Христо Бонев. Треньорът на Локо (Пд) се изказа остро преди мача на двата отбора в изминалия кръг.

- Относно уважаемия г-н Бонев: още преди 12 години съм казал, че да бяга срещу мен, не може да ме стигне. Животът е кратък. За разлика от него и хората от това поколение, аз съм спечелил много пари във футбола и съм ги дал за футбола, докато те само вземат - каза Лечков. - Днес е Коко Динев, вчера беше друг. Нормално е да не го познавам, все пак съм малък. Бонев е добър футболист, но и аз бях добър футболист. Вече обаче не съм. Въпреки това 10 години продължавам да давам за футбола. Нямам спор с г-н Бонев, но когато той, Локомотив или друг пловдивски отбор направи това, което имаме ние, нека да дойдат и да ми кажат: "Ти нищо не разбираш!".

Източник: в. "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 9
18.08.2010
18.08.2010
15.08.2010
14.08.2010
13.08.2010
12.08.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Какво имате вие бе? Стадион? Публика? Отбор? Перуко, когато вие имате това, което имаме ние - Пловдивските отбори нека дойдеш и ми кажеш: " Ти нищо не разбираш!".
-2
 
 
Като футболист Зума е на светлинни години над Лечков, като треньор също, само дето на акъл си отиват, макар че на стари години Зума е почнал да поумнява.
+1
 
 
Ето я обединителнта личност на пловдивския футбол - всички мразят Лечков ! Много е прост, заклевам се ! Изключително нагло и цинично парче, типичния селски бек с големи претенции.....Имал ..кво имаш бе, плешив тапанар ..имаш база и стадион, но няма кой да седне на стадиона, защото и хората от собствения му град вече не му вярват
0
 
 
Лечков ако беше добър президент , Сливен 2000 нямаше да бъде пътник към "Б" група , само след 2-3 изиграни мача.Това , че някога е бил може би добър футболист , не му дава право да се прави на "Вижте ме , кой съм аз " САМО ЛОКО ! ! !
+2
 
 
Еи тоя като го видя ии направо ддз иде ми се да го видя някаде да му покажа ''колко много го уважавам'' Маика ти д**ба плешива. O колко си прост има ли смисъл с теб да говоря ! О колко си прост има ли смисал О не!
+2
 
 
Дайте ми го тоя наркоман Лечков,дайте ми го само за 5 минути да видите какво ще му сторя на този урод долен :@:@:@:@:@. Искам само да ми е в рачичките за малко честно :@:@:@:@:@:@:@:@:
+5
 
 
Лечков аз ти го казвам: ТИ НИЩО НЕ РАЗБИРАШ! Само ЛОКО !
+5
 
 
Двамата алкохолика...само им вижте подпухналите мутри...по шмъркане и крадене стигане нямат!
+3
 
 
Кво си дал за футбола ти бе мизерник плешиф, че и имаш наглоста да се наречеш легенда? Налапа се като мисир от уредените ти мачове, коката по морето, кметското място, и годинките ти в националния, това достоино ли е за една Легенда? Ще хванеш Зума точно за т...ците!!! Годините когато е играл Бонев се е играело за едната слава, за това футболисти като Бонев, Чико, Зико, Тодор Диев, са достоини да се нарекат Легенди. Вярно позвали са някои превилегии спрямо другите но не са продавали наркотици и злоупотребявали с положението си както вас "Легендите от 94та", а това е достоино за уважение от най-висока класа. Тук е разликата между вас и тях, защото те са достоини да се нарекът Легенди, не вие така нареченото " Златно поколение". За това мълчи и се наври в най-тясната тъна миша дупка и се нашмъркаи като за последно, и не си преписваи заслуги, защото 94-та година всички щяхте да се приберете безславно с наведени глави, ако не бяха няколко човека Димитър Пенев/велик треньор/, и Христо Стоичков ;)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Лош старт на Локо в плейофите, рефер си затвори очите за дузпа срещу Лясков
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: