ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Напрежение в Берое преди дербито с Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:18 / 29.09.2023Коментари (0)2430
©
Странна публикация бе качена във facebook страницата на Берое (Стара Загора). От нея става ясно, че дългогодишният медиен екип на "заралии" се отделя от клуба.

В продължение на десетилетие екип от старозагорци поддържаше страницата на "зелените" в социалните мрежи, както и официалния сайт на клуба.

На този етап не е ясна причината за раздялата. Под самия пост има десетки коментари, в защита на местните хора от медийния екип, като за тях се е застъпил и Ваня Джаферович.

Ето пълния текст на поста в оторизираната страница на Берое, без редакторска намеса:

Здравейте, за наше огромно съжаление трябва да ви уведомим, че тази страница отново ще бъде със статут на "НЕОФИЦИАЛНА“! Тя е една от първите във Facebook, посветена на български футболен отбор и създадена от нас преди повече от 15 години. През 2013 г. тя бе предоставена за нуждите на клуба и бе използвана с нашето съгласие. През същата година ние дарихме на ПФК "Берое“ пълните права и документация на сайта beroe.bg , към който нямаме и няма да имаме никакви претенции.

За всички 23 години от съществуването на Beroe Online ние сме доказали многократно своя професионализъм, коректност и най-вече любов към нашия клуб! Никога не сме го предали – няма да го направим и сега! Винаги сме работили и давали всичко, което е по нашите сили, за да представим пред вас неофициална –в първите години, а в следващите официална, но най-вече достоверна информация.

Със сигурност не сме перфектни и сме правили много грешки през годините, но това са били нашите възможности. Зад нас стоят стотици хиляди снимки, видеа, думи, преки излъчвания с глас и картина от България и света…но вие ни познавате добре и няма нужда да се представяме повече…

Все още не сме решили как и дали ще продължим, но със сигурност няма как да оставим целия си труд в ръцете на хора, които с лека ръка биха го затрили днес, утре или след време. Социалните мрежи и YouTube каналът, създадени от нас, са собственост на всички фенове на "Берое“ и няма как те да бъдат използвани за лични облаги! Няма как да позволим в тях да бъде публикувано уронващо престижа на любимия ни клуб съдържание! Никога!

Никога не сме ви подвеждали, обещавали нереални за възможностите ни неща или обявявали неистини! Не го правим и сега. Просто в този филм няма да участваме!

Държим да отбележим изрично, че нямаме нищо против нито един от настоящите играчи или треньори. Пожелаваме успех на отбора не само в предстоящия мач срещу "Ботев“, а и до последната среща, в която те играят.

С цялата си отговорност обявяваме, че при други обстоятелства решението ни щеше да бъде различно. Вярваме и сме убедени, че това решение е правилно. Знаем, че само така можем да съхраним тази част от славната история на "Берое“. Само и единствено заради най-ценното богатство на клуба – верните до болка фенове!

Винаги за "Берое“! От екипа на Beroe Online, написаха във facebook страницата на Берое, която има над 67 000 последователи.
Още по темата: общо новини по темата: 594
03.06.2024
29.05.2024
29.05.2024
28.05.2024
28.05.2024
28.05.2024
предишна страница [ 1/99 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Минимална преднина на Локо в дербито, ето всички шампионатни мачове досега
Спираш на "Колежа" за дербито - плащаш 20 лева
Легенда на Ботев: Трябват ни 30 силни минути, за да смачкаме Панатинайкос
Треньорът на Панатинайкос: В края изпитвахме трудности, важна победа за нас
Голям фен на Локо за изказването на Лилчо Арсов: Много ниско ниво, а възпитава деца
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: