ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Левски с интерес към Дани Кики
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:21 / 23.05.2010Коментари (9)3157
© Plovdiv24.bg
Дани Кики стана поредният футболист на Локомотив (Пловдив), който бе замесен в трансферна сага с бронзовия медалист от този сезон Левски.

Халфът на "смърфовете" е готов да облече синята фланелка, но за него "сините" ще трябва да платят доста солидна трансферна сума, тъй като има още една година до изтичане на договора му.

"Имам още година договор с Локо. Иначе засега няма конкретно предложение към мен. В Левски бих се навил да играя. През зимата ме искаха от ЦСКА, но тогава категорично отказах да премина на „Армията". За сините обаче нещата не стоят по този начин", сподели Кики.

Не е тайна, че новият наставник на Левски Ясен Петров е почитател на футболиста и го иска в състава си.

 

Източник: в. "Тема спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 188
12.02.2011
26.11.2010
05.10.2010
15.09.2010
14.09.2010
13.09.2010
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Знам че много хора няма да са съгласни с мен ,но неможе само като кажеш ,че си верен на някого и цял живот да лежиш на тази кълка. И всички да искат да си в Локомотив, а истината е че на практика цяла година нищо не играе.Жалко за него ,че не иска да се развива.
0
 
 
Ох дано да отиде в Левски,защото тук не показва никакво израстване. Но се чудя на тия от София как искат футболист,който никога не е бил твърд титуляр при нас,да играе при тях?Хм интересна работа.
+1
 
 
Надявам се той да остане в Локомотив , но да се държи вече като голям човек и да не прави глупости...Малко ми се струва че прави глупостите на Балотели от Интер...Той си е наш...Кви са тея Левски....Той е локомотивец в червата...Черно-бяла машина....И не се отчайвате че някой други играчи ще ни напуснат..Който и да си тръгне ще се оправим и без него....Какво сега ще се отчайваме че Данчо си тръгнал...Вкара няколко гола и започна да целува емблемата на тениската си а сега с лека ръка се маха...Голяма звезда го раздава все едно Коко не му дава добри пари...Машини сме и догодина в топ 3
+5
 
 
Самото назначаване на Ясен за треньор твърдо означава линия на подмладяване на състава на Левски, залагане на български играчи, а не на куци коне от чужбина или на наши пенсии. Нека и пловдивските клубове да си помислят какво всъщност искат и как смятат да го постигнат. По принцип шопите все гледат да барнат без пари нашите от Филибето играчи, което само разваля повече и без това развалената обстановка в нашия футбол.
+6
 
 
Абе мамка им на говедата!!!Данчо,сега и Дани!!Киро в чужбина,Йошката при чорбата,пак ли ще правим отбор от нищото?!
+5
 
 
Дани Кики не се подлъгваи на тия говеда Остани каде то си.Локомотив има нужда от теб.
+9
 
 
тия леФски не мога ли да си е*ат майката стига са искали пловдивски играчи не праят нищо друго освен да ги провалят талантите на град Пловдив заслужават много повече от УеФски и Цецка. Така наречените шопски "грандове" могат да вървят на майната си
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо с домакинство на стадион "Пловдив"
Томаш изгледа внимателно двете асистенции на Бирсент Карагарен
"Числата" са един от най-неудобните съперници на Локомотив Пловдив
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Шамари, юмруци и шутове в съблекалнята на Берое след мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: