ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Половината от южната трибуна на "Лаута" вече е покрита, напредва и Спортклуб
Автор: Стойчо Генов 14:03 / 27.03.2023Коментари (49)9582
Половината от южната трибуна на стадион "Локомотив" в Пловдив вече е покрита с козирка, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Предстои работниците да "преместят" скелето в източната половина, за да се монтира и там конструкцията.

Както Plovdiv24.bg първи информира преди време читателите си, 1040 от местата ще бъдат предназначени за гостуващите привърженици, а въпросният сектор ще бъде отделен със специална преграда.

Все по-завършен вид придобиват и помещенията под трибуната. Там са предвидени съблекални, пресцентър, съдийска стая, стая за допинг и други подобни, за да може на стадиона да се играят официални мачове, когато започне бутането на централната трибуна.

Паралелно с това върви и работата по Трибуна Спортклуб. Там вече има бетонен фундамент, а в момента се поставя и обратния насип. Предстои прокарването на водопровод и канализация под трибуната, след което ще стартира и изграждането на наземната част.

Гледайте в прикаченото видео как изглежда стадион "Локомотив" на 27 март 2023 година!

Още по темата: общо новини по темата: 212
29.03.2024
11.03.2024
22.02.2024
15.01.2024
22.12.2023
19.12.2023
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Миналата седмица изпуших една цигара на не знам защо измислената трибуна Бесикташ.Видях че работят работници горе долу около 5.И то около измислената Спортклуб.Направете тази за гости и спрете.Назовете я Папагали свине или говеда и спрете.Повече трибуни не са ви нужни.Язовец,пари вече няма.И няма да има.Колежа днес ,,бъкаше,, от работници.Като стане до края на месеца,от вас Пловдив няма нужда.Ненуждици.Цигани.
0
 
 
Стиксе,вие с Дон Кинг да не сте любовници,че така го защитаваш...само не разбирам кой е мъжът и кой жената,или се сменяте...от к**ви друго не може да се очаква.....признай си,ти ли му духаш или той на теб...!
0
 
 
карпмакс, толкова дълго послание, като към Дон Кинг, пращал ли си на жена??? В този форум биеш рекорда за най- дълго лично обяснение, но към мъж...
0
 
 
За ужас на Бонка(Don King),стадион Хр.Ботев става все по хубав....всъщност,хубав е меко казано,става Бижу,грандиозен стадион,стадион на който ще завиди всеки...ювелирно,неповторимо,признато от авторитети,ненагледен е,стоиш и си безмълвен,нямаш думи с които да опишеш възхищението си..нали Бонке,нали Don King .....пляс 5 кърджалийски бахура отзад в дивия на Бонка,която всъщност е нищо друго освен отпадъка Don King,..нали левочовска лисицицо ,козел селски,пръч смотан...Гледай как бижуто на отбора на Пловдив,става разкошен,седалки,редове,неописуемо,гледай и мълчи....и не минавай покрай ,,Източен 10,, ...то не го и знаеш къде точно се намира,нали пришалец селски,нали мангусто долна...!!!!!
0
 
 
Нашата козирка е това което съм виждал по Англия. Тази на жълтите ,обаче, е странна, извита е нагоре в края. Странно е само на пръв поглед, когато папагалът настръхне, на главичката му се получава гребен, очевидно това символизира жълтата козирка- НАСТРЪХНАЛ ПАПАГАЛ...
0
 
 
Само един трол е жълтият парцал. Пише истерично, по няколко пъти, за да прави вятър!
+2
 
 
цял живот съм бил ботевист, но няма как да отрека, че стадионът на локото се получава далеч по-смислен.
+4
 
 
"КУПА ЗА СТАДИОН"!!! Това ревеше цялата жълта общност след финала на финалите с Петата??? Пловдив обича Локо добре е описал действителността, само ще добавя и Димитър Илиев два пъти футболист на годината. Тотнъм, Копенхаген, Страстбург, Спартак Търнава, Словачко! Редно е жълтите най- после да спрат слъжите и увъртанията и да Ни поздравят за Купата с Петата! Ако ли не, да си изберат някоя от козирките на НОВИЯ НИ СТАДИОН-стадион за купа а?- и да вземат въжето...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: