ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Атанас Пашев: Ботев е по-класният тим и в неделя ще стане господар на Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:34 / 17.03.2023Коментари (8)3913
© Plovdiv24.bg
Една от огромните легенди на Ботев Пловдив – Атанас Пашев, е убеден, че след дни всички ботевисти ще имат повод да ликуват и да са щастливи, тъй като техният любим тим ще спечели битката за Пловдив. Пашев е сред тези играчи на "жълто-черните“, които често е наказвал градския съперник Локомотив, като му вкарвал дори и четири гола в едно дерби.

"Когато дойде тази битка, винаги се вълнувам и предстоящата не прави изключение. За 90 минути всеки ботевист забравя всичко, което се е случвало до този момент и излиза на терена, обсебен само от една мисъл – да победи и да достави удоволствие на верните ни фенове. Успехът в този мач те прави господар на Пловдив месеци наред до другото дерби и ходиш с приповдигнато настроение по улиците на града“, заяви за Nostrabet Пашев.

"В тези мачове фаворит няма и моментното състояние не е определящо. Който издържи на напрежението и направи по-малко грешки, който е по-концентриран, внимателен и търпелив, той ще вземе трите точки. Аз обаче мисля, че Ботев е с една идея по-добрия и по-класния тим, и в неделя ще излезе победител, макар и да бъде трудно“, допълни Пашев.

"Тази наша победа ще я приема като добър знак преди завръщането ни в реновирания наш дом "Колежа“ другия месец. Тръпки ме побиват при мисълта, че ще стъпя отново там, където имам незабравими спомени. Настоящите играчи на Ботев много бързо ще почувстват приятното усещане и тръпката от това да играеш на свещената трева на стадион "Христо Ботев“ и да те подкрепят пълни трибуни. Това ще бъде страхотен стимул за тях да се раздават да каузата на клуба и да му помагат бъде фактор в първенството и отбор, с който всички се съобразяват“, каза още Атанас Пашев.
Още по темата: общо новини по темата: 94
22.03.2023
22.03.2023
21.03.2023
21.03.2023
20.03.2023
20.03.2023
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 17.03.2023 г.
-1
 
 
Пазарджишкия циганин каза поредния жълт виц хахахааааа . Продължавайте да ни забавлявате жълти цигани!
+1
 
 
Ок, стикс-а,простия мангал се изпърдя няколко пъти отново в темите на отбора на Пловдив.Е,да върви да събира вече лумин,че малките талибанчета гладни...
-1
 
 
Тоя па... тоя... 6:0тяфъ бил по-класния тим (?!?!?!) На базата на какво, бе цървул? На класирането ли в лигата в момента? На победата във Финала на Финалите преди 4 години ли? На петата за историята ли? Или на 6-те бахура, които продължават да нанасят рани в дирниците на "по-класния тим"? Тва НЕградските като вземат да си измишльотват разни филми... най-добрите са там- доказано!!! Жалки цървуланковци от села и паланки!!!
-1
 
 
ВСИЦХКО ТО ТЦИГАН ТУКА ЛИЛАВИТЕ НЕ СПЫАТ ТЕ А ТЕХНИЫАТ ОТБОРА НЕ ПИХАТ КОЛКО ТО ЗА БОТЕВ.
+1
 
 
Тая дебелана трябва на три стола да стои на Копнежа, както и повечето ви фенове. Всички сте едни и същи свински прасета. По две седалки няма да ви стигат в жълтата кочинка на Източен. Ще има смях и забавления с Цирк канарски хайахахйайахах
+1
 
 
Също като на финала на финалите, когато пак беше "по-класния". И тогава помним Балтанчето какви ги плещеше за господари и такива тъпотии. Та после станаха господари на глупостта и цяла България км се смя. С Шест на Нула и Една Пета ви върнахме в първи клас, даже в предучилищна. Живи ва погребахме папагали, дъх не може да си вземете още, след тия унижения. Цял живот кошмари ще сънувате.
+1
 
 
Пазарджишки циганин, после що им викали цигани на индианците, и вицове знае тоя мангал.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на ЦСКА-София разграбиха билетите за реванша с Ботев
Централен нападател - цел №1 за Ботев
Юноша на Виста може да води атаката на Ботев срещу Славия
Ще играе ли отново Бойко Борисов на стадион "Христо Ботев"?
Късмет! Юноши, освободени от Ботев, се срещат в турнира за Купата на АФЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: