ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (19) | Вчера (18)
КПБП: Време е да покажем на "древните беси от Столипиново" къде им е мястото
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:18 / 10.02.2023Коментари (81)11930
©
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив стартират кампания за набиране на средства за хореография за градското дерби срещу Локомотив. Според "жълто-черните" фенове двубоят най-вероятно ще е на 11 март и ще съвпадне със 111-ата годишнина от създаването на любимия им футболен клуб.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение на КПБП:

Докато борбата ни за Колежа продължава с пълна сила, не бива да пропускаме, че остава малко повече от месец до отбелязването на 111-та годишнина от основаването на Ботев Пловдив! По стечение на обстоятелствата на 11.03 би трябвало да сме домакини срещу отбора на неколцината комплексари от "задния двор" на ВСИ, които шумно търсят равнопоставеност, но години наред тихомълком ползват безплатно общински имоти и получават всякакви допълнителни облаги и протекции от местните власти.

Време е да покажем на "древните беси от Столипиново", къде им е мястото и кой е отборът на Пловдив, както и да отбележим с подобаваща хореография годишнината на Ботев Пловдив - най-старият футболен тим в България!

За целта Бултрас и КПБП стартират кампания за набиране на средства за хореография за въпросния мач, която може да подпомогнете по следните начини:

1) Чрез банков превод по сметката на КПБП: BG11UNCR70001522124939

SWIFT (BIC): UNCRBGSF

Сдружение КПБП

2) Като преведете средства чрез електронната система за разплащане пейпал на: paypal@kpbp.bg

3) Чрез кутията за дарение във фен магазина на ул. Нестор Иванов 1.

ПП Довечера на мача с Локомотив София ще има и специални кутии, в които също може да дарите.
Още по темата: общо новини по темата: 94
22.03.2023
22.03.2023
21.03.2023
21.03.2023
20.03.2023
20.03.2023
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Той тя наштъ хуриуграфийъ й яснъ - пу иднъ тубичкъ възилин, тъ по-мазну дъ флявът буфирскити бахури ф тръткити, дъгуевъ :(
+3
 
 
Колко характерно за провинциалният манталитет. Не е достатъчно просто да обичаш и да подкрепяш отбора си, а трябва да се изтъкваш, да се доказваш, да показваш. Те не отиват на мач, те отиват да "смажат сганта" да показват и доказват нещо, нямащо нищо общо с футбола. На Финалът не отидоха просто да подкрепят обора си, отидоха да покажат "кой кой е в Пловдив". Предварителните приказки за убиване, унищожаване, унижаване, всяка победа с по-малко от три гола, ще я броят за неуспех, а накрая започнаха да обясняват как загубата е успех. Не се научиха да не говорят предварително и напълно заслужават това, което им се случва.
+1
 
 
Кой го написа това? Тези, дето на протеста си щяха да заливат улици а накрая излязоха 400 души? Или онези 4-мата, дето проснаха чаршафите против Язов? Или онези 40-те дето уж щяха да са 300 пред сградата на ОС и които щяха да леят кръв, ако не им дадат 22 млн а накрая благодариха за отпуснатите 5? Жълтури отдавна копаете дъното и единствено ставате за смях..
+1
 
 
Майко мила, пак ли ша им “Горе ръцете” да ва таковам в селските бълхари!
на 10.02.2023 г.
+4
 
 
Прешълците от куматяУ не спират да ни забавляват! ВИНАГИ СМЕ БИЛИ И ЩЕ БЪДЕМ ГОСПОДАРИТЕ НА Пловдив ЖЪЛТИ ШИЗОФРЕНИЦИ КОМПЛЕКСИРАНИ! СПРИНТЬОРИ ГОЛЕМИ УСТИ ИМАТЕ ЗА МАЛКО МОЗЪК!
+3
 
 
Егати и комплексарщината! Едните комплексари написали някакъв малоумен пасквил, очевидно търсещи провокацията. Като искаш подкрепа, търси си феновете, какво общо имат Локо Пд с предстоящия мач? Така можеш да надъхаш само ония олигфрени от жълтата агитка! Ама пък и другите комплексари с интелект на орангутани веднага клъвнали и излагацията е пълна! Спрете се, бе майни, някой извън Пловдив ако ви чете и ще рече, че тук сме изметът на България. Когато играете един срещу друг - плющете се колкото искате. Има време да се доказвате едни на други.
+4
 
 
не били канарите а били ла***рите ....! Господари на лафката в Маноле ....
+2
 
 
Фантазьори, кога станахте най-старият клуб в България? Доростол Силистра са основани 1902 от ученическото дружество "Стрела". Впрочем, при вас случаят е идентичен, но далеч по-късно в годините. Това са фактите, жълтурчета, просто в тези период Северна България е била по-развита и логично, подобни инициативи са се случвали първо в тази част на страната.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 10.02.2023 г.
-1
 
 
Стиксе, изродче буферско - само в тази тема имаш 20 коментара с различни никове. То бива бива майка ти да те храни и плете селски пуловери, но хвани се да работиш! Жена нямаш, то не си и помирисвал жена, де - ама такъв малоумен боклук като теб - няма друг в града.
+1
 
 
Братя цигани кайнарие, мноо сми прости. Айде да наместим бахурити и питъта и да си стоим на насранити задници. Щот мой пак да на изнасилат с шес дибели вурстера
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: