ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо върви уверено към спасението! 2:0 срещу Пирин
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:58 / 02.04.2010Коментари (193)11234
Отборът на Локомотив направи нова важна крачка към оставането си в "А" група. "Смърфовете" надиграха Пирин с 2:0, в двубой завършил преди минути на стадион "Локомотив" в парк Лаута.

Срещата започна вихрено за домакините и те успяха да открият резултата още в 4-та минута. Йордан Тодоров пусна по земя в наказателното поле, където Гара Дембеле от малък ъгъл, без забавяне, не остави никакви шансове на вратаря на гостите и откри резултата.

Преди почивката "черно-белите" бяха пълни господари на терена и не оставиха никакви празни пространства на своите гости, които не можаха да организират нито една смислена атака. От своя страна домакините на няколко пъти можеха да удвоят резултата, чрез Здравко Лазаров, но изнеслият поредния си силен мач нападател нямаше шанс.

Над всички бе Гара Дембеле, който 90 минути буквално мачкаше футболистите на Пирин и почти нямаше загубено единоборство.

В началото на второто полувреме Пирин остана с човек по-малко. Здравко Лазаров успя да се откъсне от ляво и последният в защитата Митревски го повали. Играчът на гостите трябваше да получи директен червен картон, но съдията го пожали и му показа жълт, който обаче му беше втори и Митревски пое рано към душовете.

Този картон като, че ли разконцентрира и отпусна "смърфовете", които за кратък епизод предоставиха инициативата на гостите.

След средата на второто полувреме обаче "черно-белите" отново вдигнаха оборотите и стигнаха до втори гол. Здравко Лазаров намери по великолепен начин Йордан Тодоров, който изпревари вратаря на Пирин и покачи на 2:0.

След това попадение домакините имаха още половин дузина изгодни голови ситуации, но ги пропиляха.

По време на двубоя в специални урни се набираха средства за лечението на пострадалия футболист Дарин Тодоров.

Още по темата: общо новини по темата: 9
06.04.2010
02.04.2010
02.04.2010
02.04.2010
02.04.2010
02.04.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ !!!ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ЛОКОМОТИВЦИ И НОВИ УСПЕХИ.
+3
 
 
Кво спасение....вървим към шестицата!!! Христос воскресе!!
+8
 
 
ПОМИЯРИТЕ И ЗАВИСЛИВАТА ЖЪЛТА СГАН НЕ СЕ СПИРА И НА СВЯТИТЕ ПРАЗНИЦИ КАТО ВЕЛИКДЕН И ТН ,ТО НЕ БЯХА ПУБЛИКАТА МАЛКО БИЛА,ТО НЕ БЯХА КУПЕН МАЧ ,ТО НЕ БЯХА ЦИГАНИ И ТН.ПОЧВАМ ПЪРВО ОТ ТОВА ,ЧЕ БИЛО ПОЧИВЕН ДЕН АВЕ ДЕБИЛИ КЪВ ПОЧИВЕН ДЕН Е В ПЕТЪК КОЙ ПОЧИВА ОСВЕН ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ И МЕТАЧИТЕ ОТ ИЗГРЕВ КОИТО ОБИКАЛЯТ И ЧИСТЯТ С МАЗНИ И ПОТНИ ЖЪЛТИ ФЛАНЕЛКИ,НИЕ БИЗНЕСА РАБОТИМ И ВСИЧКИ НАШИ РАБОТНИЦИ И ОБЕКТИ, ЗА НЕПРОСВЕТЕНИТЕ СЕЛЯЦИ ЖЪЛТУРИ НОВА ГОДИНА И ВЕЛИКДЕН СА НАЙ СИЛНИТЕ ПЕРИОДИ ЗА 80% ОТ БИЗНЕСА,ВТОРО ЖЪЛТИ СМОТАНЯЦИ НАШИТЕ ФЕНОВЕ СА ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА И ЛАРЖ И СИ ХОДЯТ ПО ЕКСКУРЗИИ БИЛО В БГ БИЛО В ЧУЖБИНА КАК ДА ДОЙДАТ НА МАЧ????УВАЖАВАТ СИ ХРИСТИЯНСКИТЕ ТРАДИЦИИ И СЕМЕЙНИТЕ АНГАЖИМЕНТИ И СИ ПЪТУВАТ ,А НЕ КАТО ВАС ЖЪЛТУРЦИ ВИЕ ДНЕС И ТЕЗИ ДНИ НЯМАТЕ ПРАЗНИК ,ЗАЩОТО ИЗГРЕВ БОЙС ЗНАЕМ КЪДЕ СТЕ И КАКВИ СТЕ ОФИЦИАЛНО СИ ИМАТЕ ФЕН КЛУБ ИЗГРЕВ БОЙС ЗА СЕЛЯЦИТЕ КОИТО НЕ ЗНАЯТ ИЗГРЕВ Е КВАРТАЛА С ЦИГАНИТЕ ,А ТЕ СИ ИМАТ ОФИЦИАЛЕН КЛУБ ОТТАМ И СЕ ГОРДЕЯТ С ТОВА ТАКА ,ЧЕ ПРОЗВИЩАТА ЦИГАНИ СЕ ОТНАСЯ ЗА ВАС ДОКАЗАНО Е ,А И ФЕНОВЕ КОИТО ПРЕДАВАТ ОТБОРА СИ И ИДЕИТЕ СИ НЯМАТ ПРАВО ДА КОМЕНТИРАТ ЗА ОТБОРА НА ПЛОВДИВ, А ТОВА Е ЛОКО ВИЕ АКО НЕ БЯХТЕ ПРОДАЖНИ ФЕНОВЕ НЯМАШЕ ДА ИЗГОНИТЕ ФУТБОЛИСТИТЕ КОИТО ВИ БЯХА ДОШЛИ НА КРАКА ДА ВИ ЗАПАЗЯТ КАТО ОТБОР И ИМЕТО ВИ АМА ВСИЧКИ ВИ ВИДЯХМЕ СЕЛИНИЯТА И ПРОСТОТИЯТА , ЛУМПЕНИ ДОЛНИ СТЕ ТВА СТЕ ВИЕ КАК МОЖЕ НА ТОЗИ ПРАЗНИК ДА КУТКУДЯКАТЕ НЯМА ТЕ СРАМ ВИЕ СТЕ НАЙ ДОЛНАТА ПРОСЛОЙКА НА НАШЕТО ОБЩЕСТВО СРАМ ЗА ГРАДА СТЕ И ИМЕТО НА ВЕЛИКИЯ БЪЛГАРИН ,А ЛЪЖЦИТЕ И БОКЛУЦИТЕ ЗА НОВИЯ БОТЕВ КЪДЕ СТЕ АААААААААА ПОКРИХТЕ СЕ КАТ МИШКИ КАКТО ВИНАГИ СТЕ БИЛИ .ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИСТИНСКИ ФЕНОВЕ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ЛОКО МАРИЦА БОТЕВ ИЛИ СПАРТАК ЛУМПЕНИТЕ И ДЕБИЛИТЕ ДА ГО ДУХАТ
0
 
 
Факти: Локо Пловдив = Пловдив, а селските помияри си прецакаха отбора и сега са антифутболни трупове ! Локо Пловдив е отборът на истинските пловдивчани ! Всеки достоен българин знае цената на достойнството и всеки иска да играе за нас ! Папагалите сте позор за името на Христо Ботев ! Всеки бяга далеч от селската чума. Позорни крякалници. Продадохте си отбора за италиански пепсита и кифтета ! Помияриииии ! Срам сте за еволюцията !
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-1
 
 
Гара Дембеле каза,че е дошъл в ЛОКО,след като видял клипове с публиката на отбора в нета!Айде всички злобари да ходят за гъби!
-1
 
 
Локомотив има най-вярната,и най-голямата публика в БГ!!! Всичко друго е боза!!!
0
 
 
Рамстекчо,ето ти едни които ходят на джамия ,но не това е важно---роми има и от двата отбора.Спри да говориш глупости постоянно.
+3
 
 
Поне 2 дена "стойте мирни" и бъдете хора!!!Уважавам коментарите на истинските ботевисти,но има и измет...,честити празници на истинските пловдивчани ! "ЛОКОМОТИВ" per sempre !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: