ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Гара Дембеле тренира на облекчен режим
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:12 / 31.03.2010Коментари (13)4230
© Plovdiv24.bg
Гара Дембеле бе единственият футболист на Локомотив, който днес тренираше на облекчен режим. Французинът се оплаква от лека травма и се подготвяше сутринта под ръководството на кондиционния треньор Чудомир Чокаров. Въпреки това нападателят твърдо ще попадне в групата за домакинския мач срещу Пирин в петък.

Наравно с останалите тренираше Здравко Лазаров, въпреки че се възстановява с инжекции от разтежението в адукторите. По-добре се чувства и Красен Трифонов, който изкара няколко дни с висока температура. Заниманието пропусна единствено младокът Георги Бъчваров заради травма в гърба. Утре черно-белите тренират за последно от 16 часа, след което отиват на режим. Преди това от 12,00 часа старши треньорът Наджи Шенсой ще даде редовната си пресконференция за медиите.
Още по темата: общо новини по темата: 9
06.04.2010
02.04.2010
02.04.2010
02.04.2010
02.04.2010
02.04.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Да, Сливчо обслужва ДПС и Гергов - позор за Пловдив - срам е дори за папагалите, които са свикнали с помиярите сред кафеза си. Брюрековци и Грилчовци. Има искра на надеждата ..... Локо Пловдив Завинаги !
+3
 
 
перлата на ботевските комунисти-славчо атанасов,гласувал за първанов да не го пъдят.какво може да се очаква от долните комунисти-Ботев. ама нали ги изхвърлиха-правдата възтържествува
+1
 
 
Днес 50-ТИ юбилеен рожден ден има един ГОЛЯМ локомотивец, който през 1988-ма година стана ПЪРВИЯ председател на ПЪРВИЯ фен клуб в историята на България и нейния футбол, д-р КОНСТАНТИН ДУМАНОВ!!!!! Бъди жив и здрав още много десетилетия КОЦЕ! Нека тепърва да преживееш още титли и купи с любимото ЛОКО и нека началото на тези радости да започнат с една победа в петък!!!!! НАЗДРАВЕ!
+2
 
 
Сега е момента да изпеем---Топчето пукна,тупкат сърца ни,ето ги близо наще душмани---кураж дружина сговорна---само Локо и нека разбием тези които лягат на хвъркатите.Аз съм със сина на мача,всички да сте там.Комшията е Ботевист и той идва на мача,само че няма да се караме като малките пикльовци и от двата отбора.Последно САМО ПЛОВДИВ
0
 
 
Гарата е машина и не се съмнявам, 4е ще играе !! И ще вкара !!
+1
 
 
Всички ще бъдат на линия,дано да се лъжа но мисля че Мечечиев ще е наказан за 5 жълти картона! Преди мача с мездра лично ми каза че има 4 жълти и "виси"! В петък всички на 'ЛАУТА' !!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: