ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Трима с проблеми преди мача на Локо с Пирин
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:54 / 30.03.2010Коментари (14)4670
© Plovdiv24.bg
Здравко Лазаров, Георги Чиликов и Красен Трифонов са под въпрос за двубоя с Пирин. Локомотив Пловдив излиза срещу благоевградчани в петък на Лаута. Здравко Лазаров се контузи по време на двубоя с Локо Мездра на Герена и напусна принудително терена. Оттогава той тренира на облекчен режим и в следващите две тренировки ще стане ясно дали може да играе срещу Пирин.

Чиликов пропусна няколко поредни двубоя поради мистериозна травма в коляното. Първоначално се предполагаше, че нападателят няма да може да играе до лятото, после обаче срокът за възстановяване се съкрати до няколко срещи. В момента обаче състоянието му не е напълно ясно и за това Чиликов не се натоварва излишно.

Под въпрос бе и Красен Трифонов, който бе болен с висока температура. Той обаче оздравява и най-вероятно ще е напълно възстановен за мача в петък. Кирил Акалски, който пропусна няколко двубоя, също ще е готов за важния мач с Пирин.
Още по темата: общо новини по темата: 9
06.04.2010
02.04.2010
02.04.2010
02.04.2010
02.04.2010
02.04.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
за локо пловдив родих се аз, за теб тупти сърцето ми и докато то не спре ние не ще те предадем...
на 01.04.2010 г.
0
 
 
за локо пловдив родих се аз,за теб тупти сърцето ми и докато то не спре,ние не ще те предадем!
0
 
 
сега е момента да покажем къде сме и за какво се борим
0
 
 
ЛОКОООО АЛЕ АЛЕЕЕЕЕЕ ЛОКООО АЛЕЕЕ АЛЕЕЕЕ
0
 
 
КВИ СА ТИА ПИРИН ВЕ ЕЙЙЙЙЙ РАНГАТА АБУШЕВ И КРАСЕН ГИ РАЗКРАСЯВАТ И ТВАЕ ! ! !
0
 
 
Между другото,днес Шенсой е изгонил последното ни ново попълнение,Балбоциан който подписа договор преди 2 седмици! Въпросния е поставил ултиматум на треньора като е ПОИСКАЛ да бъде титуляр при мъжете!!!????? Този тренира с отбора няма и 20 дни,не е провел подготовка с нас а иска!? Според мен,правилна постъпка! На Здравко днес е направена инжекция и за това той не взе участие в днешната тренировка! Дано се оправи поне за едно полувреме!
0
 
 
Мача ни в петък е с двоен заряд и на всяка цена само победата ни устройва! Всичко друго ще е загуба! Първо,трябва да победим за да останем в групата и второ,тази победа е важна и за нашия президент в личен план!!!!.....Всички помним как четата на Галчев легна срамно на жълтурите и после излезе със всички сили срещу Вихрен с който мач Санданчани на практика изпаднаха! Много искам да бием този гнусен и долен отбор а именно,Пирин! Всички на Лаута в петък и само ПОБЕДА! ПП: Който днес не беше на срещатата със Дембеле и Бенджелюн е загубил адски много! В лицето на тези двамата,имаме футболисти от световна класа! Не само като футболни достойнства а въобще като хора и мислене! Трябва да ви кажа че тия двамата са нещо НЕ виждано до сега в Български клуб и в частност Гарата! Един ден тоя ще играе в световен гранд! Запомнете!
+3
 
 
Бях доста скептично настроен за Здравко , но доста бързо разбрах , че съм сгрешил.За няколко мача се превърна в истински лидер. Той , Дембеле, Киро и Данчо трябва да са ядрото ,около които да се гради силен отбор догодина.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 30.03.2010 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: