ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Картофена нива и калпави съдии спряха Локо срещу бетона от Мездра
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:51 / 27.03.2010Коментари (101)13066
© Plovdiv24.bg
Локо не успя да победи адашите си от Мездра, завършвайки 0:0. Разораният и неочертан стадион "Георги Аспарухов" в София и некадърната съдийска тройка не позволиха на "черно-белите" да покажат най-доброто от себе си.

След първоначално стъписване в първите 5 минути, "смърфовете" натикаха символичните домакини в тяхното наказателно поле и заредиха атака след атака. Чистите положения обаче липсваха.

Две такива успяха да създадат "черно-белите", но страничният съдия не позволи да ги развият с отсъждането на комични и скандални засади.

В първата ситуация Гара Дембеле се измъкна сам срещу стража на Мездра, но бз спрян с безумно вдигнат флаг. Втората ситуация бе още по-фрапантна, тъй като сами срещу вратаря изскочиха Дембеле и Йордан Тодоров, но отново бяха спряни с несъществуваща засада.

През първото полувреме контузен терена напусна Здравко Лазаров.

След почивката мездренци забъркаха бетона и започнаха да бавят играта още от 46-та минута. В репертоара им влизаха непрекъснати груби нарушения и удари без топка, които често бяха подминавани от главния рефер.

"Черно-белтие" пък цял мач не успяха да намерят своето лице. Много инертен в действията си беше Даксон Да Силва, който трябваше да е мотора на "смърфовете". Доста често пасовете и центриранията му не се получаваха.

Така мездренци се добраха до скъпоценна точка с която запазиха шансовете си за спасение.

Още по темата: общо новини по темата: 10
29.03.2010
27.03.2010
26.03.2010
26.03.2010
26.03.2010
24.03.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Ааааааа ето го и ЯП СТАМ, аз се чудех къде е продължил с кариерата си. тцтцтц да не повярваш отишъл е в Мездра.
+2
 
 
Следващият мач е мн важен, ще е добре да вземем пълен успех в него! Мездра се ползва с някакви протекции, които могат да бъдат разбрани , ако бъдат анализирани резултатите и ходът на мачовете им! Ако сме влезли в някакъв сценарий след тази неузнаваемо слаба игра и съдийско рамо за Мездра, то скоро ще бъдем компенсирани! Според мен Перуката иска да скрои шапката на Плешивия циганин от Сливен, който напоследък стана доста неадекватен, иска прекратяване на първенството и говори простотии. Ако има такива тенденции- няма да имаме проблеми с оставането, ако ли не - също, но трябва да разчитаме само на себе си и на собствените сили, които не са малки!
+4
 
 
Следващият кръг се изка4ваме на 11 място.
+2
 
 
Кфо опреквате Красен бе Даксон да не би да се представи по добре от кего. Мога да кажа че мача бе слаб за всички
+8
 
 
сливен и своге падат като домакини! идеално! сега сме длъжни да бием в петък!
на 28.03.2010 г.
+1
 
 
6 мача,3 победи,реми и 2 загуби при поставена цел оцеляване.4 от въпросните 6 мача се играха извън Пловдив,но това не пречи на половината тук да откомандироват тоя вън оня аут! Слезте на земята,не сте Интер,не сте и локо София,нито пък Литекс! Тази година ако се спасите а догодина завършите 6ти това ще е връх на сладоледа! Същото мога да кажа и за моя Ботев,ако почнем от В група и се класираме това ще е бон шанс а после в Б група ако си мислим че с набор 91 ще се върнем в А мога само да кажа-не на наркотиците! Дано нещата се завъртят,дано фирмите с големите пари видят потенциала на футбола в Пловдив иначе Литекс и Локо София само можем да ги гледаме и то с поглед вперен в небето.
0
 
 
Кажете кога Красен е играл ,кога се е раздавал?
+5
 
 
Ден след мача,когато страстите са укротени стигаме до извода че борбата продължава да е тежка след вчерашния равен! Днес чуваме че Берое почти сигурно ще лягат на Своге с преттекст че пазели състава за цска а същото правят и тимаджиите от варна! Това значи че монтана ще дръпнат още доста пред нас а своге отново се "залепят" отзад! Пропуснахме вчера да похвалим героя на мача за нас Стоян Ставрев! Тоя човек направи две уникални спасявания които ако беше друг вратар,губехме мача! Дано Ставрито да пази до края щото Киро тая пролет е много зле! Предстои ни поредния "финал" в петък,срещу един много силен отбор който няма загуба от началото а и всички знаем че отношенията на КОКО ДИНЕВ с тях не са въобще добри заради курвенския номер от страна на благоевградчани през миналия сезон когато легнаха позорно на жълтурите а после играха като луди срещу вихрен и ги биха,което на практика ги извади от групата!Така че,още от сега всеки да си запланува в петък да е тук и най-вече на стадиона защото отбора ще има нужда от подкрепата ни! Мача ще е далеч по-труден от досегашните защото пирин са много силен отбор но ние можем да си ги бием! Във фен-магазинчето на стадиона вече има страхотни,маркови фланелки(няколко вида) и са с много добро качество! Нека всеки който желае да си вземе! Страхотни са! ПЕТЪК Е ПОЧИВЕН ДЕН! ВСИЧКИ НА ЛАУТА!
+3
 
 
Изиграхме пет силни мача преди вчерашния!Срамота е,след една слаба игра някои хора да излизат с призиви "Вън!" срещу играчи,на които сме се възхищавали.Слезте на земята,момчета,не плюйте футболистите!Всички знаем какво може този отбор и съм сигурен,че скоро пак ще го видим.Мачът с Мездра трябва да ни послужи за отрезвяване,отборът сам вдигна високо летвата.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: