ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Броят феновете на мачовете на Локо с перфектна точност
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:58 / 12.03.2010Коментари (43)8024
© Plovdiv24.bg
С точност плюс-минус 10 човека ще бъдат броени посетителите на домакинските мачове на Локомотив Пловдив. Това обяви изпълнителният директор на "смърфовете" Атанас Узунов на пресконференция на тима, предавана пряко в Plovdiv24.bg. Изявлението му идва след публикации по медиите, че на стадиона влизат много повече хора, от колкото билети се отчитат. Освен система за преброяване, Узунов заяви, че билетите ще придобият нов, много по-модерен вид и няма да са досегашните "лесни за копиране" по думите му хартийки.

"Аз сам направих една ревизия за последните години за посещаемостта на мачовете. Първо уточнявам, че капацитетът на нашия стадион е 8000 души. На срещата с Миньор Перник, която се игра в София, са продадени 600 билета. На срещата с Левски София са продадени 3043 билета, от които 840 на гостуващия отбор. На двубоя с Локо Мездра са продадени 1200 билета. Между тези хора има и такива с карти и посещаемост

Изпълнителният директор на Локо Атанас Узунов обеща строг контрол на входовете на стадиона
та е малко повече", заяви Узунов.

"Ще има много нови техники и в крайна сметка ще има информация с голяма точност колко хора са влезли на стадиона. Не всички от тези хора са си взели билети, тъй като част от тях са с карти, други са гости и т.н. От следващата среща ще има и нов начин на охраняване на входовете. Тепърва ще преценяваме дали ще е същата фирма", добави изпълнителният директор.

"Може с новата схема малко да се забави входа, но ще помолим нашите фенове да идват малко по-рано, ще минават през броячите, ако има голям приток ще се отвори и друг вход, организацията ще е по-елитна. Няма да уточнявам каква ще е схемата, дали ще има броячи или не. Това ще го знам само аз и още един човек", завърши Узунов.

Организацията ще е заедно с фенклуба. Има идея малко след началото на второто полувреме дикторът на стадиона да съобщава колко билети са продадени и каква е посещаемостта на стадиона.
Още по темата: общо новини по темата: 13
16.03.2010
16.03.2010
14.03.2010
14.03.2010
13.03.2010
13.03.2010
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Утре 4ерно море - Локомотив Пловдив твърда 2-ка. Вси4ко друго ще е сензация.
+2
 
 
Като ученик съм влизъл безпари на мачове на Ботев. Едно приятелче живееше до стадиона и познаваше дядката на входа. Пусна ни 5-10 минути след началото на мача, пита - "За кой ще викате" - "За Ботев естественно" и айде. А на Локото на мача прескочихме оградата ;-). Колко ни е бил акъла за 1лв. Задължително трябва да се стегне контрола на билетите за да може да се издържа отбора. Ботев като влезе в А група и ние така трябва да направим. Това с картите също е отлична идея.
-2
 
 
Ха сега да видим колко ще е посещаемостта и как при вместимост 8000 и празен стадион срещу Черноморец ще се твърди че са били 5000. Истината е че на мача с Черноморец си имаше точно 3000-3500 души и една от причините за това е лошото и студено време.
-1
 
 
хаха срещу левски 3043 билета.дубъла на БОТЕВ срещу левски има толкова
0
 
 
абе алекс я иди малко в нашите теми и виж че всеки втори коментар е на ваш фен локомотивец а вие имате отбор ... май май пак сте зависими от нас ... смешна раота стадиона е с капацитет 8000 човека а само сектора за гостите е 1500 ... правете си сметка колко многобройна публика сте като си напъллните сектора на макс ахахахахахахаха ... a до колкото оня earth на теб ще ти кажа че информацията ти е доста неточна ... иззети са над 45000 лв от касите с билети циганино
0
 
 
Хахахах... 8000 само... начи и да искате на лайнута може максимум 8000... смешници! Ма то за какво са ви повече като се замисля...
-1
 
 
Пичове, не се ядосвайте на жълтурите че пишат в нашите теми... Те като нямат отбор( ама празнуват годишнина xD ) и няма кво друго да правят освен да псуват нас :)
0
 
 
Ми добре ще е да има по-голям контрол и дано гратисчиите да намалеят до минимум! За съжаление в цяла България е така! А що се отнася до ония диви,жълти селяни,само ще им припомня един факт! На последното дерби,когато НАП конфискува приходите от билети на жълтата сган,по телевизията се излъчи интервю с главното действащо лице и ръководител на акцията.Тогава господина каза че всички приходи от билети са иззети а те са на стойност, ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, 12 000 ЛЕВА!!!!!! При положение че тогава домакините имаха претенции че на стадиона,само те били над 10 000 а отделно черно-белите бяха около 3000!!!!! Припомням че тогава цените на билетите бяха 4 и 5 лева! Айде сега,всеки имащ поне основно образование да си направи сметка,колко е трябвало да са приходите при посещаемост от общо 12-13 хиляди души(което не беше така) а дори да бяха 10 000,колко пари трябваше да се съберат?????! сумата е около 55-60 000 лева !!!! Така че,нека славещите се с просташко и селско мислене,жълти "фенове" да си траят и да ходят да палят свещи за 98 годишнината,щото все още и неизвестно докога,положението при тях е ДЕСЕТКИ пъти по-плачевно не само от това на ПЛОВДИВСКИЯ ЛОКОМОТИВ а въобще в цялата страна!
+1
 
 
Навсякъде е така.Когато НАП тръгна да си събира вересиите на Митю след мача със СлаБия,се оказа,че са продадени 1200билета....На стадиона бяха доста повече!!Много хоравлизат със служ.карти-полицаи,военни най-вече!!Свидят им се 2-3 лева!!Дори да сложат броячи-разликите м-у продадени билети,и публика ще са драстични!!куки,военни,ГЗ,Жандармерия,надзиратели-
всички са гратисчии!!Ако по някакъв начин,им врътнат кранчето-няма да стъпят!!Това са псевдо фенове!!Хората с билетите,винаги са по-малко!
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 12.03.2010 г.
-1
 
 
Мисирите що не си празнуват с умрялия отбор,ми ни ръсат пумии в темите?! Толкова са и фенове,пълни позьори!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: