ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Васил Василев: Нека всички ботевисти отпразнуваме годишнината на стадиона
Автор: Екип Plovdiv24.bg 00:30 / 12.03.2010Коментари (64)9647
© Plovdiv24.bg
Васил Василев е юноша на Ботев Пловдив. През цялата си кариера той е играл за "канарчетата" и остана в тима по времето на тежкото управление на Димитър Христолов. Играе като централен защитник и освен с агресивната си игра е популярен и с татуировките си, свързани с Ботев. В съвместната инициатива на Plovdiv24.bg и Bultras.com той каза няколко думи относно 98-годишнината на клуба и покани всички почитатели на Ботев да присъстват днес от 18 часа на стадиона за откриването на обновения от феновете паметник, станал символ на възраждането на тима.

- Разкажи как се чувстваш след като дълги години бе част от Ботев, а сега отборът е извън "А" група на 98-ата си годишнина?

- Искрено ми е болно с това, което стана с нашия велик клуб. За това обаче е виновен само Димитър Христолов. Не можем да променим миналото, трябва да гледаме напред в бъдещето. Аз истински вярвам на феновете и легендите, че това, което правят ще помогне и институцията Ботев Пловдив ще просъществува. Дано след 2 години като честваме 100-годишнината без Христолов и да имаме по-добро бъдеще. Това си пожелавам за Ботев - всички много изстрадахме.

- Колко от футболистите, които последните 5-6 години напуснаха тима биха се върнали във възродения Ботев и да му помогнат да се върне там, където му е мястото?

- Аз поддържам връзка с почти всички момчета. Имам уверението им, че ако Христолов няма общо с Ботев, те ще се върнат в този клуб и биха дали всичко

от себе си.

- Ти си продукт на ДЮШ на Ботев, разкажи малко повече за нея?

- Дори в тази мизерия през последните години, пак са излизали много таланти от школата. Като се възроди Ботев и се подаде ръка на Детско-юношеската школа, ще излизат още по-големи таланти.

- Къде виждаш отбора след няколко месеца, през есента.

- Аз виждам отбора без Христолов. Ако той остане в тима, то няма да има никакво бъдеще за отбора - пак ще бъдем боксова круша. Ако Христолов не е президент на отбора, ще идват повече хора, стадионът ще се пълни и Ботев ще върви нагоре.

- Кажи няколко думи към феновете по случай празника на футболния отбор, 98-годишнината

- Каквото и да кажа за тях, все ще е малко. Те са изпитали всичко на гърба си. Иска ми се всички истински фенове на Ботев да дойдат от 18 часа и да видят обновения паметник, да почетем 98-годишнината и с това да подпомогнем махането на Христолов от власт.

- Как се запали по футбола и Ботев?

- Братовчед на баща ми е запален по Ботев и той ме караше по стадиони, по агитката и така и аз постепенно почнах в агитката. Така го заобичах тоя клуб, така стана и не мога да се отърва от това и се радвам, че не мога.

- Къде ще играеш през пролетта?

- За сега ще поддържам форма със Съединение и ако ме поканят, ще играя и в официални мачове. Ще чакам и лятото покана от възродения Ботев да се върна и да играя за най-стария отбор.
Още по темата: общо новини по темата: 94
12.03.2011
20.01.2011
14.01.2011
14.01.2011
04.01.2011
03.01.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на pencho
премахни филтъра

+4
 
 
Честит празник на всички ботевисти.Тежките години,които преживяхме изградиха у нас фанатизъм и любов непозната,невиждана досега по тези земи!Дали ще се наложи да страдаме още 1-2 или 5 години бурята преминава и зад нея вече слънцето започва да се показва.Всеки истински ботевист чуства със сърцето си и знае ,че ще бъдем отново голям отбор.Ботевизма е безсмртен заради нашата любов.Ботев това сме ние ,той е част от нас.Никога няма да отстъпим и скоро пак ще сме рамо до рамо на трибуните.Съдбата ни е близо 100 години да сме спортния символ на Пловдив.И след още сто години жълточерните цветове ще греят .Наздраве, за славата на Ботев да пием до зори
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Помощникът на Керкез: Славия заслужи успеха! Трябва да се подобрим в защита
Десет от Славия победиха Ботев в голово шоу в София
Неделев и Серкан в националния отбор, ето пълния списък на селекционера
Феновете гласуват за гол на финала между Ботев и Лудогорец
Млад и неопитен рефер свири безинтересния мач между Лудогорец и Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: