ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Възродиха и старата емблема на ПФК Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:10 / 19.06.2010Коментари (32)9183
©
Старата емблема на Ботев Пловдив от времената преди Димитър Христолов вече има нов облик. Управителният съвет на "жълто-черните" върна шампионския венец на Ботев от 1967 година. С него Ботев Пловдив изкарва 6 последователни сезона от 1962-1968 година. Тази емблема вече стои тежко и гордо, твърдят фенове на тима.

Тази емблема облича цялата история на Ботев Пловдив и припознава няколко десетилетия горди ботевисти. Също така тя е символ на извоюваната свобода от едно 10 годишно некадърно управление.

"Надяваме се новият-стар щит на двата цвята Жълто и Черно да ни пазят от подбни недоразумения. Както виждате от членските карти тази емблема държи в себе си един специален заряд. Заряд на непоколебимост и мощ", заявяват фенове на тима.

Цветовете са благородното злато, непоколебимото черно и червеното символизиращо кръвта. Познаващи историята на този славен клуб знаят, че Ботев два пъти е имал в историята си емблеми, които да съдържат в себе си венеца на победителя (1955-1962, 1962-1968).

Още по темата: общо новини по темата: 94
12.03.2011
20.01.2011
14.01.2011
14.01.2011
04.01.2011
03.01.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
абсолютно задължително е новата ни емблемата /дори и да бъде приет варианта с тази на снимката/ да бъде стилизирана !!! Най-добре е да се проведе конкурс за целта - за изработка на нова емблема ...и членовете да гласуват кой вариант именно да бъде наложен....Все пак феновете трябва да припознаят сами нещо толкова важно като ЕМБЛЕМАТА, не да бъде спусната от някого, който "просто така е решил" ....Мен лично сегашния вариант също не ми допаа...Има ужасна асиметрия между четириъгълника горе и венчетата надолу ....Ако искате да видите какво означава стилизация и осъвременяване на една емблема , сравнете настоящата емблема на Арсенал с предишната им ..Промениха я преди около има-няма 10 години .....точно със специален конкурс за целта
-2
 
 
стара комунистическа емблема....какъвто е Маринчо такава е и емблемата
на 22.06.2010 г.
+1
 
 
емблемата е кофти.. топката стои като присадена... като цяло поредната тъпа соц. емблема в България.. щеше да е по-яко ако можехме да направим нещо като в Англия.. хералдика, supporters... ама ние си гравитираме към правите ъгълчета.. чертичките.. простите картинки като на буферите емблемата... :/
+3
 
 
Принципно не е лоша емблемата, но наистина стои малко старовремска не е много актуална. Незнам на пръв поглед не е добра, но послее,...,ммм мисля, че може пак в подобен стил да е, но да се пообработи малко към по -модерни тенденции. Абе има какво още да се доизкусурява, но идеята не е лоша. Нека има година или да пише Пловдив (защото доколкото разбрах не може и двете заради конфликт с "христоловата" емблема). А и формата да се пооправи леко и мисля , че ще стане.
+2
 
 
Определено не ми харесва.Добре,че ще има обсъждане та да се корегират някои неща и да се избере най-добрият вариант.Успех и само БОТЕВ!
+2
 
 
Ето пак компексарите от гетото не спират да пишат в нашите теми!
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 25 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
на 21.06.2010 г.
-3
 
 
Това е чисто нова емблема как се възражда чисто нова емблема????? Ще си спестя критиките към самия вид на емблемата. Все пак това си е приоритет на феновете на тоя отбор
на 21.06.2010 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: