ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Одобриха вливането на Металик в Ботев, избраха и новата емблема
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:28 / 25.07.2010Коментари (198)20572
© Plovdiv24.bg
Феновете на "канарчетата" официално одобриха вливането на Металик (Сопот) в Ботев, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това стана проведеното тази вечер заседание на клуба. Сливането ще даде възможност на "канарчетата" да започнат от "В" група през новия сезон.

Припомняме ви, че това стана възможно след като в късния петъчен следобед управителния съвет на Металик Сопот прие да се влее в "жълто-черния" клуб и по този начин "канарчетата" да получат право на участие във "В" група за започващия на 15 август сезон.

©
Приблизително по този начин ще изглежда емблемата на клуба, след като бъде модифицирана. За сега известното е, че към логото от преди години ще бъде добавена годината 1912 в белия кръг под името
След формалното одобрение за сливане с Металик (Сопот) на заседанието бяха обсъдени предложените емблеми. Бе взето решение "жълто-черния" футболен клуб да се представя с първата предложена емблема (виж снимката в дясно), като логото ще претърпи лека модификация. Изборът се наложи, след като се оказа, че върху досегашната емблема на клуба бившият президент Димитър Христолов притежава авторски права.

Междувременно стана ясно също така, че Тодор Неделев ще играе само в юношеския тим, тъй като родителите му се притесняват от контузии при мачовете във "В" група и за това не са дали съгласието си за участието му в мъжкия тим.
Още по темата: общо новини по темата: 94
12.03.2011
20.01.2011
14.01.2011
14.01.2011
04.01.2011
03.01.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
МНОГО Е ГРОЗНА НАЙСТИНА ПРИЛИ4А НА НЯКВО СЕЛСКО ОТБОР4Е
-1
 
 
аз също съм изключително скептичен за тази емблема поради няколко причини; изключително копира тази на рапид виена,доста е демоде ,преобладаващите цветове са отживелица и по никакъв начин не се вписват в досегашната позната на феновете концепция а именно преобладаващо жълто-черно , и на края но не на последно място за всеки запознат с хералдиката му става ясно за пълната липса на каквато и да е символика . Така че ни чака доста работа зада я съжевим и направим актуална и да е в крак с времето .
+3
 
 
Според мен има много работи за модифициране по емблемата.Но това не е най важното,по важно е подготовката на отбора да върви добре.А тези от локото нека вземат пример от мен и да не коментират темите на другите отбори а да си четат и коментират техните теми.Ай Канариии...
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+1
 
 
Много си е добра утвърдената емблема! От нея лъха на автентичност и горда история! След 1 месец ръководствата на Ботев и Локо ще преговарят за търсенето на начин да играем мачовете си на стадион "Пловдив"! Аз така разбрах посланието на Коко Динев. Нужна е сериозна инвестиция за да се докара този стадион до стандартите на УЕФА, което е възможно само с общи усилия на общината и на двата клуба.
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+10
 
 
първо ние сме горди канари , второ никога съперника не ни е бил локомотив , съперника ни е левски не може да се сравняваме с по слаби като историа и успехи отбори
Сподели каквоВРГвфбгФФБЕТБ ново....
на 26.07.2010 г.
+8
 
 
папагали, не обръщайте внимание на разни лапета буфери дето са форумни бабаити и само пишат простотии. Аз лично Ботев не са ми нито симпатични нито ги мразя и предпочитам да гледам мачовете с левски или цска отколкото с ботев, но искам да ви поздравя за свършеното дотук. Ологофренът христолоф го изгонихте, не клекнахте пред малоумните му обещания и сега градите отново отбор на ново само с ваши средства. Евала. Пожелавам ви успехи защото доказвате че феновете сте истински двигател (изклиючай вашите малки форумни пе**лчета които само злепоставят истинските фенове) и за това, може да не е веднага, но ще си заемете подобаващото място, а то е в предните места на А група.
+9
 
 
Комплексарчетата от лаута (говоря за 3ма-4ма човека) пак се разписаха в наша тема... Познавам истински фенове на локомотив, повярвайте ми момчета вие нямате нищо общо с тях :(
+8
 
 
В този момент коментарите за представянето на "Локомтив" са 23, в темата за Ботев 146, а бе тези вчера от събранието, да не са включили и Локото, като трети отбор на Ботев, немога да ги разбера тези от Локомотив? Коментират повече от ботевистите, емблемета, събранието, мненията, има нещо гнило в тази работа, я да дават по 240 лв и Бакала да ги пуска на събранията защото са много компетентни.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: