ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Радо Кошински: Едва ли ще търсим лиценз от Христолов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:24 / 03.06.2010Коментари (44)7362
© Plovdiv24.bg
Няколко са вариантите пред сдружението, което възроди Ботев Пловдив да продължи участието си в българския футбол. Един от тях, за да не се почва от "Б" окръжна група, е да се поиска и откупи лиценза от АД-то на Димитър Христолов, което въпреки че дължи милиони, включително и на футболния съюз, няма стадион, футболисти, назначени работници или привърженици, поради някаква причина БФС припознава като член и евентуален участник в първенството.

"Това е един от вариантите, но едва ли ще стане. Основно мненията сред феновете са, че не искаме да имаме нищо общо с Христолов. Отборът е в това състояние в момента единствено заради него и искаме той да остане назад в историята. Тежко ни е на всички от решението на БФС, но може би ще е по-добре дори да почнем от "Б" окръжна, от колкото да се срещаме и да говорим с Христолов", това заяви специално за Plovdiv24.bg един от членовете на Управителния съвет на сдружението Радослав Кошински. Той каза, че момента се обмислят много варианти, но какво точно ще се прави, ще се реши на заседанието на Управителния съвет утре, на което ще присъстват и юристите на Сдружението.

"Не виждам как някои хора си представят Ботев да играе в селските групи и по гостувания да ходи агитка, която е повече от населението на града на отбора-домакин", добави още Кошински.
Още по темата: общо новини по темата: 94
12.03.2011
20.01.2011
14.01.2011
14.01.2011
04.01.2011
03.01.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Много отбори ще минат по пътя на Ботев Пловдив и не си мислете, че света ще свърши като започнем от Б окръжна. Започва голямото пречистването на този отбор спрямо останалата футболна част от Пловдив! Не губете вяра, а започнете да мечтаете, кажете на всеки един човек, че Ботев Пловдив ще се върне много по силен и сплотен от всеки клуб в България! Ботев Пловдив ще пребъде.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 04.06.2010 г.
+3
 
 
Няма да вземат АД-то на Христолов. Да не са луди. Кой луд ще се навие да плати дълговете на отбор от В , то ако имаше такива щяха да вземат отбора по-рано , въпреки високите суми поискани от командоса .
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-2
 
 
И МАНОЛСКИЯ ПАЛИЙСИ пе*ал И ТОЙ С КАКВОТО СЕ Е ЗАХВАНАЛ ВСЕ Е ПРОКОПСАЛО
-1
 
 
прасенце.защо не ми вземеш боклука пред блока,с твоите мангали и доцко мамиминото синче хаджито да ми плати заплатата,ами се занимаваш с глупости,когато ОТБОРА НА ПЛОВДИВ НЕ СЕ ФИНАНСИРАшЕ,никой не търсише политаическите к..ви на пловдив,а събирахме пари и плащахме на футболистите,ДЕБЕЛА СВИНЬО НЕГРАМОТНА
-3
 
 
на добър час в Б окръжна група жълти смешмици!
+8
 
 
Горе главите канари!От В гр. или от Я гр.,няма да се молим на селския.Ние сме БОТЕВ Пловдив!
+9
 
 
С тези си действия БФС се мъчи да унищожи футбола в България , като почна от един от най-обичаните отбори. Жалко .
+9
 
 
нищо не искам от селския, не ме интересува, ако ще от я група да тръгнем. аз съм на стадиона, той ни доведе до това положение, нищо не заслужава
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: