ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марин Бакалов е новият председател на УС на ПФК "Ботев"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:14 / 24.04.2010Коментари (112)18001
Марин Бакалов единодушно бе избран за председател на Управителния съвет на ПФК "Ботев" Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Легендата на "канарчетата" заема единствения ръководен пост в сдружението. Това стана на заседание на избрания малко по-рано управителен съвет в Новотела.

Сдружението с нестопанска цел "Ботев" Пловдив, създадено през 1990-а година е наследник на автентичния клуб. На заседанието на членовете на сдружението малко по-рано сутринта бе освободен досегашния председател Димитър Христолов с единодушие. Бяха приети нови 10 члена на сдружението, които по-късно влезнаха и в УС.

Управителния съвет на сдружението е съставен от 4-ма бизнесмени, 4-ма общественици, 4 легенди на клуба и 4-ма представители на феновете на Ботев. В УС попадат Ангел Палийски, Христо Андреев, Тодор Коев и Андрей Павлов от бизнесмените; доц. Божидар Хаджиев, Едуард Сарафян, Радослав Кошински и Ангел Ванчев от обществениците; Марин Бакалов, Димитър Младенов, Иван Глухчев и Запрян Раков от легендите, както и председателят на фенклуба - Божидар Божилов, Васко Нанов, Крум Хаджиев и Николай от феновете.

Сега сдружението ще чака решение от съда и се надяват всичко да приключи бързо, без обжалвания. Адвокати, свързани с действията около възраждането на Ботев, увериха, че всичко от законова гледна точка е напълно изрядно. Следващата стъпка след съдебната регистрация е вземането на лиценз за професионален футбол, като ще се търси и съдействие от БФС. Макар и не заявени официално, надеждите на всички са тимът да започне участие от "Б" група, за да може да се върне и да отбележи 100-годишнината си в елитната "А" група.

Тепърва ще се търси бюджет и допълнителни финанси, като за момента са осигурено около 900 000 лева от планиран бюджет от 1 500 000 лева. По думите на членовете на сдружението, това е напълно достатъчен бюджет за борба за влизане в "А" група.

На заседанието, което се проведе в Новотела присъстваха доста фенове, които чакаха дълго във фоайетата за информация. След края на заседанието на УС, което бе затворено за журналисти, гости и фенове, всички бяха поканени в залата на чаша шампанско и за обща снимка.
Още по темата: общо новини по темата: 94
12.03.2011
20.01.2011
14.01.2011
14.01.2011
04.01.2011
03.01.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
За да не бъдем криво разбрани, нека да пишем именно това, което имаме предвид. Иначе после се правим на иронични, нали така! Ами ще опрем и до тези въпроси по управлението на клуба. Нека да го регистрират в съда най-напред.
0
 
 
основен инвеститор имах предвид да контролира и върши работа а не политика да прави - такива в парламента - на футболната арена невидимата сила е сивото вещество
-3
 
 
За тези които не са разбрали. Няма да има едноличен или мажоритарен собственик на ПФК! Какво значи основен инвеститор? Значи, че няма да има основен инвеститор, а ще има дарители или спонсори. Още не е избрана формата на управление. Трябва да изчакаме съдебната регистрация. Имайте търпение! След това ще обсъждаме.
0
 
 
след регистъра трябва да се внимава за основния инвеститор - акционер ли ще е дали знае какво да прави с парите които ще спечели с името на отбора ил ще е трагичен резултат кат христола и други такива които можели да печелят и тоя риск да се изяснява от закона - няма футбола все да плаща тоя данък и да стои наивно в очевидна измама десетилетия
-1
 
 
Нека да регистрира съдът ПФК Ботев 1912, сетне ще се отвори приказка какво и как. Трябва да разберете, че ПФК не е акционерно дружество. Съответно не може да емитира акции. Мисля си, че след регистрацията ще търсим този испански модел във възможно най-удобния за пловдивчани вариант. Няма пречки ПФК да учреди и АД. Но нека да изчакаме засега регистрацията.
+2
 
 
не да се купи членска карта за 240 лева , а да се имитират 50 000 акции по 200 лева , и всеки ботевист да има част от ботев пловдив , да има забрана някой да има повече от 1000 акции , както той така и неговите роднини
+1
 
 
само испанския модел е най великото което би направило ботев пловдив голям клуб , вчера бях на арсенал-man сити , 60 086 зрители бяха велика работа , благодарение на публиката ботев пловдив е велик клуб , изгубите ли е сега гъбите всичко , само модела real
0
 
 
Прозрачност във всичко! И по въпросите за собствеността на ПФК Ботев 1912, и по въпросите за неговото управление и особено по финансите! Да се виждат даренията, и също и всяка стотинка къде отива! Аз безрезервно вярвам в Марин Бакалов и неговите съратници, че достойно ще издигнат на високо ниво нашия клуб и ще продължат неговата слава от старото време! Напред, канарииии!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: