ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
УС и един рекламодател към момента издържат Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:36 / 13.08.2010Коментари (68)8387
© Plovdiv24.bg
На изключително тежък въпрос му се наложи да отговаря Марин Бакалов на днешната пресконференция, а именно "Кой дава парите в Ботев?", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Бакалов обясни отново, че към момента отборът е финансово обезпечен. До момента парите се дават от членовете на управителния съвет. Сключен е и един рекламен договор, както и друг за превоз на отбора.

Тепърва обаче рекламните договори с основните спонсори предстоят да се подпишат и тогава ще бъдат обявени официално от финансовия директор на отбора, хвърли повече яснота Бакалов.

Още по темата: общо новини по темата: 94
12.03.2011
20.01.2011
14.01.2011
14.01.2011
04.01.2011
03.01.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
Никой не се доверява на сладки приказки. Има поети ангажименти от спонсори и скоро те ще изпълнят ангажиментите си, но явно на някои хора не им изнася името им да не се свързва с Ботев и да не бъдат на първа линия при всеки един успех и сега всяват паника и страх.
+3
 
 
аз искам сега да търсим богати хора които да помагат на ботев пловдив , евала на узунов добре работи за неговиа отбор , а ние какво правим само се доверяваме на сладки приказки .
+4
 
 
казах го и преди не сам голям оптимист ,мен не ме интересува колко спонсори биха се наредили ,ако влезем в б група и как мизата би се вдигнала тогава , мен това не ме топли. не ме топли 4е някои отново иска и си прави планове да си напълни джобовете за сметка на марката ботев пловдив и за сметка на оби4та на хилядите фенове на ботев .
на 13.08.2010 г.
+9
 
 
И защо е всичкото това джафкане точно пък под тази тема не разбирам? Бакалов си е казал нещата точно както са си в действителност.Нали бяхте на представянето на отбора и видяхте рекламните пана общо 7 на брой.4 от тези пана бяха на новия сайт на Ботев-те пари не носят.едно от паната бе на автобусната компания Стойчев,която ще превозва отбора а може би и феновете когано отбора гостува.Най-централно място заемаха две пана на фирма с трудно за произнасяне име но съдържаше минмет и вероятно е някаква компания за добив на метали.Точно това ви казва и Бакалов а вие се скъсахте да се плюете и едните и другите без да има защо. Истината е че отбора се издържа от членски внос и продажба на карти и билети+епизодични животоспасяващи интервенции на странични фирми. Да бедни сме,но не сме по-бедни от другите отбори в групата и за разлика от тях знаем какво да правим за да съберем над 100 точки този сезон.Когато стори всичко това ще видите че догодина ще има множество плужеци които да се умилкват за да придобият собственост в Ботев,но точно тогава ние трябва да им припомним,че когато сме имали нужда от тях те са гледали отдалече и сега когато баницата вече ще е опечена ще трябва да бърката дълбоко за да получат парче което ще е достътъчно да ги нахрани но недостатъчно за да им позволи да въртят тавата. Ако искате всичко да е наред просто в неделя елате и си купете билет и книжка,другото ще се нареди не си тровете нервите с олигофрени тук!
+4
 
 
Много "тежък" въпрос,че чак и изключително тежък.И какво му е тежкото,пита се в задачата?...
+2
 
 
на сички тапанари ще кажа когато вие имате автобус на феновете тогава се месете щот сте нещасници мислете преди да говорите
0
 
 
стига безмислено джафкане по форумите най-важното е сега да влезем в Б група а автобус дай боже скоро да имаме може да са очаквали повече членове и спонсори
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+1
 
 
Не, те не са комплексари. Въобще. Те не се интересуват от някъкъв си треторазряден отбор, те не чакат трескаво да излезе някоя новина за този отбор, те не пишат постоянно в темите за този отбор... Не, те не са комплексари...
+11
 
 
От безкрайните коментари на шепа буфери пoд всяка тема за Ботев става ясно едно нещо - БЕЗ БОТЕВ НЯМА ЛОКОМОТИВ!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: