ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кредиторите съдят Христолов, за да го изгонят от АД-то
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:36 / 01.02.2010Коментари (75)13154
© Plovdiv24.bg
Кредиторите на ПФК Ботев 1912 Пловдив АД ще сезират съда за да бъде обявено дружеството на Христолов в несъстоятелност и по този начин той да бъде изгонен от клуба. Според процедурите след това в дружеството ще влезне синдик. Това е една от точките, по които ще работи новосформираната работна група по време на срещата за възраждането на Ботев, която беше тази събота в хотел Империал. При най-лошия вариант, клубът ще започне от "В" група, смятат феновете. Освен изгонването му от клуба, феновете ще сезират и институциите да потърсят отговорност от Христолов за всички незаконни действия, които е вършил през годината и за умишленото водене към фалит на дружеството.

"Най-хубавото е, че има единомислие и всички заедно ще опитаме да излезнем от тази неприятна ситуация. За сега нещата се движат от юристите. Чак до срещи с премиера Борисов няма да се стига, но в бъдеще може да се срещаме с хора от БФС", заяви за Plovdiv24.bg едно от главните действащи лица в проекта за възраждане на Ботев - легендата Марин Бакалов.
Още по темата: общо новини по темата: 94
12.03.2011
20.01.2011
14.01.2011
14.01.2011
04.01.2011
03.01.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
И не плюите по телевизора,не забравяйте 4е сте си у вас.
+1
 
 
аз съм ботевист в червата , но сам горд като пловдивчанин , че христо бонев бе kapitan на националния отбор дълго време,зачтото прославя пловдив.горд сам че пловдив имаме три чанпиона , ботев , локомотив и спартак, по това сме пред варна и бургас и сме най футболния град в българия с най великата публика и най великото дерби , което чте ми липсва за няколко години
0
 
 
да не забравите да гледайте по"ГОСОДАРИ НА ЕФИРА" за вашия все още президент- ХРИСТОЛОВ
0
 
 
УЕФА промени регламента по-късно заради един румънец,който за два мача вкара 12или14гола.
-1
 
 
за глупавите буфери инфо , георги славков спечели златната обувка с 31 гола от 19 мача, получи незаслужен червен картон на мача с левски в пловдив и бе наказан да не играе 4 мача , а другите 7 мача не ги игра заради контузия , последния му мач с спартак плевен вкара 4 гола , но това не означава , че е спечелил златната обувка незаслужено все пак , ако бе играл 30 мача головете му със сигурност биха били минимум 38
-1
 
 
Тракия и Гого Славков , неочаквано добра комбинация. Лелеле, тоя шашна цяла Европа като взе Златната обувка . Оттогава УЕФА промени регламента и след това нямаше такива драми.
+5
 
 
През 1981 пътувах до Пловдив за мача Тракия-Черноморец(стария,а не този на Събев).Бях ученик. Мача се игра на ст."9-ти септември" пред 37 000 зрители.Този мач го помня и до днес. Още със започването на мача публиката запя-"ВРЕМЕ Е ЗА ГОООЛА" и в ...28-та секунда!!!!!-Гошо Славков вкара за 1-0.Беше страхотен голаджия и имаше много плътен удар.Тогава взе и златната обувка с 31 гола(ако не се лъжа).Някъде към 20-та минута обаче Славков на два пъти влезе отзад на Т.Райков от Черноморец и му счупи крака-трагедия.!!! Съдията го изгони и Славков се разплака.Публиката посърна,Тракия се разтроиха.Черноморец беше добър отбор-натисна и в края на полувремето изравни след гол на Г.Маджаров.Така завърши и мача-1:1. Но преживяването беше страхотно-голям и пълен стадион,имаше и около 150-200 души от Бургас.Просто в онези години всеки мач беше празник!Беше 15.03.1981 ! Дано пак в Пловдив има такива празници.Феновете на Ботев го заслужават! УСПЕХ КАНАРИ,МАЛКО ОСТАНА!
+2
 
 
Живи и здрави бъдете,ако ще не Германци---Марсианци да дойдат-----ИСКАМ СИ ДЕРБИТО.Само Локо---поздрави от един дъртак.Когато играеха Локомотив и Ботев,след мача си пиехме пиенето заедно,хора и от двата отбора.Сега сте пичолари малки и от двата отбора.Май трябваше да кажа само ПЛОВДИВ.
-1
 
 
Командоса срещу шепа кредитори!!! Познайте кой ще победи в тая неравностойна битка.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: