ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Ботев прочетоха декларацията в Общинския съвет
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:40 / 25.02.2010Коментари (27)5117
© Plovdiv24.bg
Божидар Божилов прочете декларацията пред съветниците и кмета
Група фенове на Ботев Пловдив запълниха местата за граждани в заседателната зала на общинския съвет. Те дойдоха тук за да потърсят помощта на институциите за излизане на любимия им футболен отбор от кризата, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Припомняме, че вчера отборът, който Димитър Христолов съсипа, бе изваден от участие в "А" група, а до края на сезона ще му бъдат присъждани служебни загуби с по 0:3.

Въпреки натоварения дневен ред, включващ цели 21 точки, по предложение на доц. Божидар Хаджиев на "жълто-черните" им беше дадена думата за да прочетат

(C) ПОТВ
декларацията, която Plovdiv24.bg вече публикува
.

"Чудото "Христолов" доведе до това, че най-легендарният футболен клуб се оказа извън "А" група", подчерта в мотивите си доцент Хаджиев.

"Няма да има друг Ботев, Ботев е само един. Ние държим при крадеца и измамника Христолов да влязат данъчни проверки и с него да се заемат прокутурата и съдът. Ботев е на гражданите и трябва да бъде върнат на пловдивчани, като се измие лицето му. За това търсим съдействието на всички институции", коментира пред журналисти председателят на фенклуба Божидар Божилов след като прочете декларацията от трибуната на местния.
Още по темата: общо новини по темата: 94
12.03.2011
20.01.2011
14.01.2011
14.01.2011
04.01.2011
03.01.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
и аз съм за да се кажат имената на 16-те
+1
 
 
Джак Спароу е прав за много неща....! :( А бе да си кажем честно щяхте да кичите Жоро Илиев, да го прости Бог, с шалчета и да му пеете песни, както и Коко, ако беше дошъл да купи нас вместо циганите?!? Така, че по-полека с "историята"....! Давайте да видим кво ще става от сега нататък, щото *уя е дебел! Едно е да искаш, друго е да можеш... трето и четвърто е да стане! АЕЕЕЕ КАНАРИИИИ...!
0
 
 
Споко! Доцент Божидар Хаджиев е уважаван от всички човек, шеф на УМБАЛ"Св.Георги" - ботевист и в мозъка на костите си! Идва на всички мачове на Ботев на централната трибуна, където е само с пропуски и неговата група фенове, все уважавани хора, винаги седи един ред пред мен и моите приятели. Доцент Хаджиев е един от хората в основата на тайната засега организация за възраждането на Ботев - без Христола и Салерно, Без Баберека и Боби. Само Ботев! От кой отбор си?...
0
 
 
пари се искат не декларации...Христолов си е президент и в Б група...нищо не се е променило само дето няма да гледате ма4ове една година...
-1
 
 
ЛОЛ ,ТОКУ ЩО НАУЧИХ ЧЕ НЕ КАЗВАЛИ КОИ СА ХОРАТА В НОВОТО АД ЗАЩОТО ХРИСТО БОНЕВ ЩЯЛ ДА ИМ РАЗВАЛИ НЕЩАТА ! И ТОВА АКО СА БОРЦИ ЗА СВОБОДА , ЗДРАВЕ МУ КАЖИ !
+2
 
 
то ако ставаше с декларации.....тоя Божо дето 4ете е най големия лумпен няма кой да му се върже на декларациите и анонимните възродители на клуба
+4
 
 
Пфф тва е само началото.....Скоро и Локомотив ще искарат и селските отбори само и само Столичаните да си праат мачовете и да си зимат мършавата купа...нямам думи БФС просто неможе да приеме конкуренция от Пловдивски отбори и тва е...
0
 
 
като си помните историята не виждате ли, че отбора е обединяван и разделя с различни клубове през годините поне 5 пъти.кво се правите на интересни 'Ботев е само един"да,той е само един ,но това е Христо Ботев, а иначе футболни отборчета с това име има дузина.не разбрахте ли, че юридически е невъзможно да вземетъе дружеството на христола повтарямНЕВЪЗМОЖНО.и вместо да го разберете това след няколко години по-добре правете ново АД и започвайте на чисто.
+3
 
 
Искам да кажа на всички цигани от лайнута да спрат да пишат в нашите форуми а да си гледат смешния отбор - Велбъжд(Сандански).
-1
 
 
АКО ОБЩИНАРИТЕ ИМАТ МАЛКО АКЬЛ ДА НЕ СЕ ВРЬЗВАТ НА НОМЕРАТА НА ШЕПА ПРОСТАЦИ - АХАРХИСТИ И ДА СИ НАПРАВЯТ ТЬРГ ЗА КОНЦЕСИЯТА НА СТАДИОНА И ДА СПЕЧЕЛИ НАИ ДОБРИЯ ,ЗАЩОТО ТЕЗИ КАТО ЛАПНАТ КОНЦЕСИЯТА БЕЗ ТЬРГ, НЯМАТ 1 ЛЕВ И ЩЕ ПОЧНАТ ДА Я ТЬРГУВАТ ЗА СВОИ ОБЛАГИ . ВЕЛИЗАР И БОЖО ЛИ СА НАШЕТО МЕРИЛО ЗА ЧЕСТНОСТ ? ТЕЗИ КОИТО ЛАПАХА ОТ ХРИСТОЛОВ ПО 1000 ЛВ НА СЕДММИЦА ДОКАТО ИМАШЕ ПАРИ , А СЕГА СИ СМЕНИХА СПОНСОРА ? ГОСПОД ГЛЕДА ! СЕГА Е ПОСТ ,ПОКАИТЕ СЕ !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: