ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Създадоха работна група за възраждането на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:29 / 25.02.2010Коментари (25)5870
© Plovdiv24.bg
Работна група от 16 човека създадоха на дълга среща късно снощи феновете на Ботев Пловдив. Те обещават, че в скоро време привържениците на тима ще могат отново да подкрепят любимия си тим. 16-имата ще бъдат запазени в тайна, като се съобщава само, че има по 4 човека от всяка група - ветерани, фенове, общинари и бизнесмени. Феновете публикуваха и декларация, изпратена до Общинския съвет на Пловдив:

Уважаеми господа,


Датата 24.02.2010 година ще остане в историята на град Пловдив, като дата, в която най-старият футболен клуб в страната, създаден на 12.03.1912 година, бе позорно изхвърлен от елита на българския футбол, не заради слаби спортни резултати, а заради престъпните действия и бездействия на едно лице, управляващо Ботев Пловдив, с безмълвното съгласие на всички бивши и настоящи власт имащи в град Пловдив и страната.
Престъпление, което продължава вече повече от едно десетилетие. Престъпление, което вчерашният ден узакони и изпрати в историята. Нашият Ботев, този същият Ботев, който близо век бе един от символите на нашия град, бе опозорен и стъпкан в калта!


Всички вие сте запознати с настоящата драма, съсипваща нашия любим клуб. Всички вие знаете името на виновника, под чието "управление" Ботев изживя най-големия срам в своята история! Димитър Христолов! Този човек, който няма никаква връзка, нито с Пловдив, нито с Ботев, се гаври с любовта на поколения граждани на Пловдив, вече повече от едно десетилетие! Този човек заслужи неуважението и омразата на Пловдив. Този човек е престъпник и служава да бъде съден от българския съд, за окриване на данъци и потъпкване на етичния кодекс.
Дойде време, в което ние ви питаме: Ще позволите ли гаврата да продължи? Ще позволите ли на един доказан лъжец и измамник да се подиграва с нашия град?


Жълточерната общественост на Пловдив, представена от нейните културни дейци, клубни легенди, бизнесмени и привърженици, настояваме да заемете адекватна позиция, в този критичен за Ботев момент!
Искаме да се уверим, че хората, които сме избрали да защитават интересите ни, като граждани на Пловдив, имате реална представа какво всъщност се случва.
Ние казахме "НЕ!" на бавното и мъчително убийство на нашия любим клуб „Ботев"! Ние повече няма да позволим да обругават нашата градска гордост и чест! Пътят пред нас е само един - без Димитър Христолов! Призоваваме ви с цялата палитра от властови ресурси, която имате, да се възпротивите на унижението, което търпим! Ние няма да отстъпим!


Ботев ще бъде отново на Пловдив! Със или без вашата подкрепа!

Дължим го на близо десет поколения пловдивчани, живяли и живеещи всеки Божи ден с проблемите и радостите на славния някога жълточерен клуб! Дължим го на Никола Алваджиев, един от основателите на Ботев! Дължим го на Недко Каблешков, почетен член на дружество Ботев! Дължим го на Стоян Пухтев, на Никола Щерев- Старика...Дължим го на нашите майки и бащи, баби и дядовци...
Господа, ние ви призоваваме: подкрепете ни в нашето желание за възраждането на легендарния футболен клуб Ботев Пловдив! Направете го без користни цели, без политически интереси, без клубни пристрастия, без задни мисли!


Подкрепете ни в името на град Пловдив, защото град, който не цени и не пази своята история е обречен на изчезване!
На 12.03.2012 година, Ботев на Пловдив, ще чества вековен юбилей! Подайте ни ръка в името на историята! Запишете имената си със златни букви, като хората, спомогнали за възраждането на един от символите на нашия град!


За честта на Пловдив!


Обединени фракции "Бултрас"

25.02.2010 г.

гр. Пловдив

Още по темата: общо новини по темата: 94
12.03.2011
20.01.2011
14.01.2011
14.01.2011
04.01.2011
03.01.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Е как от кой отбор?От 1963 год. само "Ботев-Пд"разбира се.Докато съм жив-само "БОТЕВ-ПД".Коментара е излишен.
0
 
 
Това с "работна група" ми звучи, като хроника от парламента!?!? :(
-1
 
 
всичко ще си дойде на мястото не се притеснявайте само дано е по-скоро
0
 
 
И тези въпроси ще имат отговор. Засега тайната е по настояване на юристите. Оставете организацията на спокойствие да си свърши докрай работата по закопчаването на Христола и съдът да определи синдика. Между 16 и 31 март ще се чуе всичко както му е редът, официално. Ще се радваме на възродения Ботев! Само Ботев! От кой отбор си?...
0
 
 
изхвърлиха ботев от А група ..... ми вие го изхвърлихте кой обикаля като луд цяла България да гони жабарите хората дойдиха с отбор вие ги изгонихте ........ сага дане почнете и вие другата седмица ще има сделка тайствени копувачи ........ после другия месец после по другия щото документите съдът.....
-1
 
 
16-имата ще бъдат запазени в тайна.....хахахахаха цирка продължава
0
 
 
Тази тайна до болка ми е позната. къде отиде прозрачното управление. По - долу са прави - напишете си имената за да знаем КОЙ ще възражда отбора и да му Благодарим. Иначе локопедалите пак ще ни бъзикат.
-1
 
 
Защо всички мишоци взехте да плюете сега ...защо го направихте това защо онова... защото няма на къде по-зле да ставанещата трябва да се променят по-добре 2 години отбора да не е в а група и после да идвате с кеф по мачовете и да не треперим до последния кръг дали ще изпаднем.ако преди 10 години ви бяха питали кво предпочитате 2 години никъде и следващите 7-8 които истарпяхме в унижение любимия ни отбор да си е стъпил на краката и да е някакъв фактрор какво щяхте да изберете?
+3
 
 
Искам да кажа на всички цигани от лайнута да спрат да пишат в нашите форуми а да си гледат смешния отбор - Велбъжд(Сандански).
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: