ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стотици фенове на Ботев приветстваха обновения паметник
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:37 / 12.03.2010Коментари (100)19187
Стотици фенове на футболния "Ботев" Пловдив изпълниха паркинга и пространството пред централния вход на стадиона за да приветстват обновеният паметник на великия български революционер Христо Ботев. Бюстът на патрона на футболния клуб бе изчистен с пароструйки и приведен в оригиналния си вид от преди повече от 80 години. Добавена е и нова плоча с пасаж от писмото на Ботев до Тодор Пеев. Всички средства за обновяването на събрани от фенове.

Откриването на обновения паметник бе по случай честването на 98 години от основаването на клуба. Пред тълпата няколко думи каза заместник кметът на Пловдив Георги Титюков. Васил Киризиев от фенклуба прочете поздравително писмо от министър-председателя Бойко Борисов. Такива
писма пратиха още от Пирин и Спартак Варна. Новата плоча бе открита от Титюков и Ясен Петков от фенклуба, който също каза няколко думи пред множеството. Един от легендарните футболисти на "канарчетата" Трифон Пачев също говори пред привържениците. Всички споделиха надеждите си в съвсем скоро време Ботев отново да бъде сред елитните тимове в България.

Венци и цветя пред паметника бяха положени от фенклуба, от легендите, от Детско-юношеската школа и от фенове. След приключване на церемонията имаше и пиротехническа програма с фойерверки и факли. Откриването на обновения паметник бе излъчено директно в Plovdiv24.bg. Част от прякото излъчване на събитието можете да видите във видео-материала към новината.
Още по темата: общо новини по темата: 94
12.03.2011
20.01.2011
14.01.2011
14.01.2011
04.01.2011
03.01.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
пожелавам на вси4ки канари, нашият оби4ан Ботев да пише нова футболна история без христолов.Ботев завинаги
+2
 
 
честит празник и от мен,дано да се завърнете там кадето заслужавате да сте.локо до живот
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+2
 
 
ТЕзи които ни поздравяват не са локомотивци, маричани или спартаклии - ТЕ СА ИСТИНСКИ ФЕНОВЕ НА ФУТБОЛА ОТ ПЛОВДИВ!!! Аз уважам другите отбори от Пловдив, но мразя такива гаменчета дори и от Ботев които в главите им са само насилие и отрицателно настрони един към друг. Благодаря ВИ Пловдивчани от Локо, Марица Спартак че подрепяте другия пловдивски отбор.
+2
 
 
пичове не е моя работа да се бъркам,но имам приятели ботевисти пием си кафенцето заедно и виждам че има много фенове които са настроени в двете крайности! има такива които милеят за отбора и за тях няма значение кой щее е президент(без христолов) важното е въпросния човек има достат4но пари за да се бори отбора за нещо повече от оставане в групата. но има и такива коиито гледат единствено материалното.....! за да има ботев трябва всички да застанете като едно цяло,без приворечия и без интриги. бареков бил такъв, кръстева била с дпс, ами гигов с какво се занимава,гришата да не продава бонбони?првете си изводите сами,
+5
 
 
Поздрави за отбора на Пловдив-Ботев Пловдив!
-1
 
 
Две очи разрлакани!Ниакои спомниа ли си за Румиана!Има страхотна идеа за построиажането на статуиа на Румиана на вх ода на така наре4енета Ботани4еска градина.
0
 
 
браво,хубава инициатива.дано да успеете да се оправите,въпреки че аз не вярвам това да стане.като благодарите на локо феновете не продължавайте в следващото изречение да плюете, щото злобата при вас не е по-малка и това си личи от коментарите
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: