ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
След нова тайна среща, легенди и фенове са твърди: Нов Ботев, никакъв Салерно
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:46 / 17.02.2010Коментари (82)11755
© Plovdiv24.bg
Тази вечер се състоя нова тайна среща на фенове от фракциите, легенди на Ботев и бизнесмени, привърженици на клуба, научи Plovdiv24.bg. На срещата отново бе обсъдена ситуацията около отбора, след събития през последните седмици.

Взе се решение, че христоловия Ботев твърдо не трябва да стартира шампионата. Няма да се признае и отборът, който ще се опита да лансира Салерно като свой. Фенове и легенди са обединени около подозрението, че Салерно и отборът му, всъщност е нова измамна схема на самия Димитър Христолов.

Юристите бяха най-активни на днешната сбирка, като разясняваха за пореден път какви конкретни действия са предприети за фалирането на АД-то на Христолов и създаването на новия клуб.

Срещата днес бе инициирана от Марин Бакалов. На нея не присъства компрометирания журналист Николай Бареков, но неговият доверен човек Христо Андреев бе там. Думата на него обаче не бе дадена. Причината за мълчанието на Андреев и отсъствието на Бареков е, че голяма част от бизнесмените присъствали на първата среща, имат сериозни подозрения, че Бареков се опитва да изкопчи политически дивиденти от създаването на новия отбор и за това са се разграничили от него.

Още по темата: общо новини по темата: 94
12.03.2011
20.01.2011
14.01.2011
14.01.2011
04.01.2011
03.01.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ти мани приказките, ама нали като регистрират втори Ботев и ще се почне едно доказване кой е автентичният Ботев, ум да ти зайде. По-добре да не влизат в този филм, че няма излизане от него. Новият Ботев трябва да е Ботев 2010, както си има Ботев 2000, Ботев 2002 и т.н. С онзи , който беше 1912 се свършва след няколко дни и статистиките с него приключват. С другия всичко почва отначало.
0
 
 
първо няма как да направите ботев 1912 щото това е юридическо лице и не може да има друго с такова име,така че си избийте главата да сте със същото име, независимо дали ще вземете лиценза на христола или не. второ наистина е много смешно отстрани ,когато всички искате прозрачност да се организира втора вече поред Тайна среща.кво му е тайното и що е тайно.да не се върнахте във ботевото време през възраждането на България, че правите тайни срещи.обявете си една отворена за всички ,като просто не допускайте журналисти.изберете си кой да поеме ръководството и управлението на новия клуб и не на последно място вземете го регистрирайте този нов клуб.кво чакате пак.минаха два месеца от както решихте, че ще създавате нов отбор. май само обичате да приказвате
+2
 
 
А бе то ".. всеки е по-добър от селяка" ама с тея тоалетни чинии, БЮреков и Андреев трябва да се внимава! Особено от мазния и безпринципен лизач на всякви задници БЮреков трябва да стоим далеч! К'во разбират тея подлоги от управление на футболни клубове и какъв авторитет имат? Да не стане утре да правим "Ботев-3"... ?!?!
0
 
 
като чета коментарите, барека бил такав, андреев и той, фондацията била фалирала, този нещем ,онзи нещем, пичове нали избрахме вече, селския вън от БОТЕВ ПЛОВДИВ, а не кой какъв е и дали става или не, всеки е по добър от селяка
-1
 
 
айде почвайте и си играйте.какъв отбор ще правите?!?нали го няма вече христола.пловдивско дерби трябва да има.
0
 
 
дайте да видим Салерно кво ще направи ! имаме време за новия ботев , нищо не пречи сега да почакаме. Салерно и да даде 4млн за трансфери пияниците ( бюрека , андеев) пак ще искат новия ботев да може и те да напълнят гушите
+5
 
 
Абе защо всички се връзвате на това "тайна среща". Каква тайна среща. Да не са се срещнали в полунощ на гробището. Това, че не е била обявена тази среща и журналистите на са знаели предварително за нея, не я прави тайна. А за "новия Ботев" - Ботев е един от 1912. И ако ще има такъв, той трябва да вземе лиценза от Сельо. Защото това е единственото, което остана от Ботев - историята на най-стария клуб в БГ. И феновете. А ако ще се прави Ботев 2010, аз съм аут. Ще си викам за Маричката и Спартак.
0
 
 
добре де но защо е тайна - какво тайно има и от кой се крият. даже нормално е всичко да е ясно. хората тук се плюят и умуват цял ден кой бил и какво казал
0
 
 
НЯКОИ ЗНАЕ ЛИ КОИ СА НОВИТЕ БИЗНЕСМЕНИ ? АКО ЗНАЕ ДА КАЖЕ. ЗАЩОТО МАИ НИКОИ НЕ ЗНАЕ ? И АКО Е ТАКА ЗАЩО ПОДКРЕПЯТЕ НЕЩО ? СТИГА КОМУНИЗЬМ ( САМО ИДЕИ ,РЕАЛИЗАЦИЯ НИКАКВА ) ! ДА КАЖАТ НИЕ СМЕ ТЕЗИ ОНЕЗИ ДАВАМЕ ТОЛКОВА ПАРИ ЗА СЕЛЕКЦИЯ И ТН.
0
 
 
Съгласен съм напълно с тези които се притесняват от "тайните срещи"! И особено като гледам кои ги правят! Бакалов,въпреки че е легенда,работи доколкото си спомням поне 2 пъти като треньор и дълго време изпълнителен шеф по времето на Христолов и не веднъж заставаше зад него!За Румен и Божо пък,всички знаят че дълго вземаха пари от Митьо за да си траят и за да могат да организират екскурзии и хореографии! Лилчо пък постоянно лавира,ту срещу Христолов,ту със него през повечето време! Сега същите тези като се увериха че покрай сельо няма вече нищо,взеха позицията на врагове и почнаха да си редят на "тайни срещи" новата "лапачка" и то на гърба на нормалните фенове!?Виждам че още от сега се започва "война" за това,кой ще е на чело! Барека се натиска но повечето го знаем колко компрометирана личност е! От другата страна пък са гореизброените....а в същност,няма още нищо конкретно като план! Само гола идея!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове пожелаха на Уме и Мертенс "жълто-черна" купа и европейско лято на "Колежа"
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: