ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ветерани работят по селекцията на Ботев, играчите започват на 15 юни
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:40 / 31.05.2010Коментари (99)10856
© Plovdiv24.bg
Ветерани на Ботев са сформирали група, която да работи по селекцията на възродения тим. Новите "канарчета" ще трябва да започнат подготовка на 15 юни по предварителните планове. Първоначално да се върнат в тима се предлага на бивши играчи на клуба, такива, преминали през ДЮШ и като цяло футболисти, които са запознати с Пловдив и Ботев. Десетки футболисти са в полезрението на групата-селекционери, но от клуба засега запазват в тайна имената им.

Днес пък Марин Бакалов и Крум Хаджиев от Управителния съвет на Ботев внесоха в БФС около 14 000 подписа на фенове на клуба, които искат отборът да продължи участието си в "Б" група. Идеята на подписката е да се покаже, че има голям обществен интерес клубът да продължи от втория ешалон, след като отпадна този сезон от "А" група. "По този начин много повече бизнесмени ще имат интерес да инвестират в клуба", аргументират се от Управителния съвет на "канарчетата". Заедно с подписите на редовите граждани, в БФС са внесени официални писма от Община Пловдив, общинския съвет, кметът на града Славчо Атанасов и фенклуба.

Очаква се и съвсем скоро да бъде закупен клубен автобус. Предложението е поставено пред УС и ще стане с парите от членския внос на феновете. Очаква се до 15 юни, когато ще стартира подготовката на тима, да има около 400 членове, което ще осигури близо 100 000 лева за автобус. За момента пък очакваният бюджет за новия сезон е около 600 000 лева.
Още по темата: общо новини по темата: 94
12.03.2011
20.01.2011
14.01.2011
14.01.2011
04.01.2011
03.01.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
"Тоз,който падне в бой за свобода,той не умира!" Поклон пред вечната ти памет,Христо Ботев! Голям човек! Почитайте го всички! Не само ботевисти,но и локомотивци. Не намесвайте клубните пристрастия! И се надявам,че когао сирената почне,няма да има и един човек,който да се движи или говори!
+4
 
 
локомотивци трябва просто да се примирите че сте вторият отбор в града,и така комплекса може да не ви трови живота толкова много :) БОТЕВ и в Я група да играе пак ще има с пъти повече публика от локо,ФАКТ...Тото ще прави ремонт на порутения ви "стадион",за първи път ще имате седалки :) ,ако му се помолите може и табло да огрее за сефте "Джипси Парк"...така че се отърсете от комплекса поне за малко и си гледайте вашия отбор...всяка добра новина за БОТЕВ я приемате все едно някой иска да ви забрани новините на турски,или да ви спре социалните...няма такова нещо на никой не му пука за вашия отбор...
-2
 
 
Какви подписки , какви са тия глупости ? Папагалите утре могат да направят и подписка да играят в Шампионска лига . Ако мачовете се печелиха с подписки сигурно китайците щяха да са вечни световни шамиони
0
 
 
Мисирки, това, че подписката е нагласена като БЮрековата анкета /със 101% общ сбор - ахахахаххаха/ не е важно....важното е, че селските номерца а-ла-бате-Митко са начин на съшествуване за турските знаменосци ! А като съберете 50000000 подписа ставате шампиони....СЕЛСКИТЕ номера са ви лика прилика...както Петър Стоянов ви вкара в А група....както сте откраднали 1964 отбора на Спартак Пловдив, за да ви нагласят шампиони от БКП, както се продавате за едно пепси с кИфте.....вечен антифутболен цирк Мисир /1912 диагнози/...
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 31.05.2010 г.
-3
 
 
Що не поискаха да се съберат подписи и да настояват за отборите на Спартак и Марица да влезат в А група? Поне да имаме три отбора в групата..... Така че, ако ги огрее жълтите да намажат и други пловдивски отбори
0
 
 
ВСИЧКИ ЧЕРНО-БЕЛИ УТРЕПКИ ДА СЕ СЪБИРАТ В КАТУНА!СПРЕТЕ ДА СИ ВРЕТЕ НОСОВЕТЕ В НАШИТЕ ТЕМИ!
на 31.05.2010 г.
+4
 
 
Радвайте се канари и по малко се връзвайте на злобните циганета! Локомотив не се охарактеризира с потните роми и злобни селяндури седящи на 20 метра вдясно от агитката им тъй че не е нужно да обръщате внимание на отрепки от които се срамуват и болшинството локомотивци.
0
 
 
"Ситуацията в Б група трагична, 14 отбора висят с лиценза"
+15
 
 
От тази новина по-радостна няма.Фенове,ветерани, общественост, всички заедно за каузата БОТЕВ.Колко фенове могат да съберат 14000 подписа за 2 дни ,без никой да ги е организирал.Единствено водени от любовта си към символа на ПЛОВДИВ.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: