ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Треньорите от ДЮШ-а на АД-то на Христолов преминават към сдружението
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:53 / 18.06.2010Коментари (39)7744
© Plovdiv24.bg
Треньорите от детско-юношеската школа на формациите на Ботев, които към момента се водят на щат към АД-то на Христолов ще се срещнат с членовете на Управителния съвет на сдружението "ПФК Ботев Пловдив". Целта на срещата ще бъде треньорите и децата от школите да преминат към сдружнението. АД-то на Христолов към момента е без никаква дейност, а школите от повече от година не са виждали и лев от фалиралия бизнесмен.

Plovdiv24.bg припомня, че последните месеци школата на практика се издържаше от парите на треньорите, които не получаваха и заплати, както и родителите, които заедно събираха пари за съдийски такси и пътни разходи. През пролетта с финансова помощ се включи и столичния бизнесмен Георги Георгиев.

Утре ще бъде първото събрание на членовете на възроденото сдружение "ПФК Ботев Пловдив". В дневния ред са вписани две точки - приемането на основните насоки и програма за развитието на ПФК Ботев Пловдив през сезон 2010/11, както и приемането на бюджета на тима. Освен това ще се разгледат и предложенията за назначаване на старши-треньор и хора на ръководни постове в клуба. На заседанието ще може да участват 182 члена, платили своя членски внос до четвъртъка.
Още по темата: общо новини по темата: 94
12.03.2011
20.01.2011
14.01.2011
14.01.2011
04.01.2011
03.01.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Наистина не обръщайте внимание на жалките малцинственни звуци от Лаута- Ботев Пловдив пак даде светлина в тунела за всички- вижте какво правя в Шумен и Варна - просто ни копират- гордейте се всички че сме от БОТЕВ ПЛОВДИВ- винаги първи във всичко!
+4
 
 
Момчета на прав път сме.Всичкото буфер пак е тук,позеленяло от яд.Гордейте се ,това което ние направихме за тях е само мираж.
+7
 
 
Чудя се защо ли трябва да се обръща внимание на негативните неща,които злобарите пишат по наш адрес?Те като са смешни и жалки нека си останат такива и да си пишат ама каквото си искат и за да не ставаме и ние за посмесище,нека да не им обръщаме внимание и да видим докъде ще стигнат.Нека да си гледаме само нашето канче,защото то е пълно,което значи че сме на прав път-тъпанарите и селяните го доказват като постоянно киснат в нашия сайт,та чак на мен ми замириса на оцет и то некачествен,дори и за салата не става.Да сте живи и здрави всички вие които с вашите действия омирисахте града на лук и сланина,та се налага понякога да слагам противогаз.Само "БОТЕВ-ПЛОВДИВ"
+9
 
 
Всичко си идва на мястото си. Това е един от последните пирони в ковчега на любимеца на льокофеновете Селски пе*ал! Радвам се, че не се одупихме на никого, не се продадохме и не повторихме чалъмите на един отбор от Лаута! Не сме пребоядисани, а си останахме Ботев! За ужас на нааканите ч/б комплексарчета!!! Постояннно киснат в нашия форум и лаят с/у слънцето! Смешни и жалки същества, предимно от Карлуково, Столипиново и Шекера.
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 18.06.2010 г.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+10
 
 
Комплекса Ботев ще ви убие бе.....
+11
 
 
ДВ,бр. 102 от 27.11.2001 г Пловдивски окръжен съд Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231 ал. 3 ТЗ С решение No 4460 от 24.VII.2001 г. По ф.д. No 2527/2001 вписа промени за ПФК Велбъжд-АД: -Вписва ново седалище и адрес на управление-Пловдив,кв. Лаута,стадион "Локомотив", -Влива ПФК Локомотив -Пловдив-АД в ПФК Велбъжд-АД; -Вписва прекратяване без ликвидация на ПФК Локомотив-Пловдив, чрез вливането му в ПФК Велбъжд-АД; -Промяна наименованието на приемащото дружество на ПФК Локомотив Пловдив-1936-АД;
+9
 
 
на Лаута пак пикаят газ.....абе къде е Даксон? :))))
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!
на 18.06.2010 г.
+14
 
 
ОЩЕ ПО-СИЛНИ СМЕ, НИКОЙ НЕМОЖЕ ДА НИ СПРЕ !
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: