ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
С над 10 000 подписа в БФС искат Ботев в "Б" група
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:20 / 30.05.2010Коментари (110)9998
© Plovdiv24.bg
Председателят на сдружението Ботев (Пд) Марин Бакалов ще внесе утре в БФС подписка, под която над 10 000 привърженици на възраст над 13 г. настояват тимът да стартира новия сезон от Източната "Б" група. Дали гласът народен ще бъде взет предвид, Бакалов не се нае да гадае. "В зависимост от решението ще правим селекция за атакуване на "А" или "Б" група", коментира шефът.

За понеделник вечерта 16-членната управа на сдружението има насрочена сбирка, на която ще се решава и дата за ново общо събрание. До вчера с право на глас за бъдещето на любимия им Ботев се бяха сдобили 84 души, а в клубната каса от членски внос бяха внесени 25 170 лева.

Бакалов отрече за преговори с Велислав Вуцов и Енрико Пичоне за треньорския пост, както и за завръщане на италианците Лука Бриньоли, Емануеле Морини и Ален Карлет.

Източник: в. "Труд"

Още по темата: общо новини по темата: 94
12.03.2011
20.01.2011
14.01.2011
14.01.2011
04.01.2011
03.01.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
абе вия сте много зле ще връщате пичионето.....снощи го видях пред една кръчма пиян.....какъвто отбора такъв и тренъора :):)
0
 
 
ТОВА ли е вашият клуб ? Бюрекови ДПС схеми и анкети или алчните селяндури като Божо, Бакала, Боби Бузата, които са ДОКАЗАНИ НЕУДАЧНИЦИ - ухажваха Митю Селския, а сега се подмазват на всеки, който може да им напълни джобчетата...Истинските ботевисти като Чико и Петър Стоянов /който със схеми вкара Ботев в А група преди 5 години/... Отрепки
+3
 
 
Ехххх тая злоба дето я имаш.Аз съм много твърд Локомотивец но си дадох подписа в подкрепа на инициативата.Естествено ти ще седиш и ще се чудиш пред компютъра защо съм го направил ...
0
 
 
пак безумия от глупака РЯЗАН - помашкото чадо не могло да спи да напише пост. Подписи бил събрал , пак за Цола Драгойчева обяснява. Спри се бе човек за какви хлебарки говориш- виж се, а не само ти, разгледай малко снимки от вашите. Той Христолов селски глупак, 10 г. докато ви разбере че -.....нали ги знаеш глупаците- Все едно за теб го е казал и за още 84 мишки
-5
 
 
Ботев е този отбор, който признават неговите фенове, а не феновете на някакво кюстендилско Локо. Сега, след като се наспах добре, виждам, че сън не го е хващал Кочо и цяла нощ се е взирал с отворени очи в тавана и накрая в 6 часа заранта да изтърси това свое "творение". Луд умора нема. Боли ли ви, хлебарки червенушки? Хак да ви е! Гледайте си "могъщия" Коко, който няма пари за треньор и я кара на автопилот със Зума, няма пари за Камбуров, но ще ви води към Европата. За какво да ви води натам? За поредния резил на БГ футбола! Че сте мангали, това цяла БГ го знае. Не е мое откритие. Че Локо Пд беше закрито в 2001г. - съдебно удостоверен факт. Че преместиха юридическия адрес на Велбъжд на Лаута - също узаконен факт. Че прекръстиха Велбъжд на Локо Пд- също. Затова ви казвам льоковци, че сте циганета-комунета. Защото за комунистите няма отечество, нямат памет, имат само злоба към тези които могат. 12 500 подписа окончателно ви извадиха от равновесие. Това е истината. На хлебарката с амбициите за боздуган ще уточня, че от тези 12 500 подписа само за няколко месеца, наесен ще имаме вече над 5 000 организирани члена в нашия клуб. Имаме си Велик Ботев! И опитите да го заплюят някакви хлебарки са само комични. Смешници!
+1
 
 
САМО ЕДНИ ФАКТИ щЕ ДАМ И ВСИчКИ ФАНТАЗЪОРИ ЖЪЛТИ КАТО РЕЗОН И ОщЕ 3 4 НА ДА ВИДЯТ РЕАЛНОСТТА ,А ТЯ Е 84 ФЕНА САМО СА СЕ ЗАПИСАЛИ ОФИЦИАЛНО КАТО ФЕНОВЕ ,КАКВО ПОВЕчЕ ИМА ДА КОМЕНТИРАМЕ И ГОВОРИМ РЕЗОНЕ 84 чОВЕКА И СЪМ СИГУРЕН ,чЕ ТИ НЕ ФИГУРИРАш В ТОВА чИСЛО,ТАКА ,чЕ СЛЕЗТЕ НА ЗЕМЯТА И СИ МИСЛЕТЕ РЕАЛНИ НЕщА ,чЕ НА ДУМИ ВСЕКИ Е МНОГО СИЛЕН ,ПРИЕМЕТЕ ГО КАТО МЪЖЕ А НЕ КАТО ЖЕНИчКИ ДА СЕ ОБЕСНЯВАТЕ КОЙ КАКЪВ БИЛ И ТН РЕАЛНОСТА Е ТОВА 84 чОВЕКА СРАМ
+5
 
 
Резоне, ти си пич бе, майна! Някой ден признателните фенове ще ти издигнат паметник в цял ръст на "Лайкучката". Представяш ли си: Резона, изваян от бял карарски мрамор, в едната ръка държи устава на Сдружението, в другата ръка държи авариралата водна помпа на клубния автобус, а с третата ръка сочи към светлото бъдеще. Същий Давид на Микеланджело! И ако някой ти каже, че не може да имаш трета ръка, да знаеш, че той е мангал, селянин, буфер, комунист, хлебарка, подобие на човек, което се чуди как да се изсере. Дръж здраво фронта, до пълната победа на здравите сили над здравия разум!
-2
 
 
Колкото и да коментиратве всички ЛОКОМОТИВЦИ СТЕ пе***асти ЦИГАНИ
+2
 
 
Лошо е че Ботев изчезна от футболната карта на България,но още по-лошо е,че с подобни резонанси и псевдо фенове скоро няма да се върне.
+1
 
 
Няма да се пуашите, другари! Консултантската компания на Резона е разработила подробен план, който ще бъде изпълняван с италианска прецизност, германска артистичност и гръцко трудолюбие. Светлото бъдеще започва по график след последния съдийски сигнал на турнира по джамини и народна топка, който ще бъде проведен другия месец. Да живей! Господа, въздухът трепери!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Юноша на Ботев удължи договора си с Левски
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Майкъла: Идват Ботев и Пирин и те бият! Има ли по-голямо падение от това?
Един от най-важните хора в Ботев празнува на 1 май! Ще му направят ли "жълто-черните" мечтания подарък?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: