ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бакалов: Успяхме да възродим Ботев, вместо да правим нов клуб
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:13 / 12.05.2010Коментари (150)15443
© Plovdiv24.bg
Първата официална пресконференция дадоха днес възродителите на Ботев Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Пред журналистите застанаха председателят  Марин Бакалов, и членовете на Управителния съвет Радослав Кошински, Божидар Божилов, Едуард Сарафян и Васил Наумов. Очакваше се първата официална информация след УС да бъде по-рано, но тя се забави, за което Марин Бакалов се извини. Единствено читателите на Plovdiv24.bg имаха възможност да гледат на живо пресконференцията, от която можете да видите и запис.

"Имахме желание да направим пресконференцията в залата на стадион Ботев, но в момента привеждаме стаята в по-добър вид и няма как да бъде там. След одобрението на новия УС от съда проведохме още няколко срещи. Радвам се, че успяхме да възродим автентичния отбор и сдружението, което е създадено през 1990-а година, а не беше нужно да правим нов клуб", заяви Бакалов.

"Искам да благодаря за съдействието на премиера Бойко Борисов, министъра на отбраната Аню Ангелов, че върнаха стадиона на Общината, както и на самата Община Пловдив за помощта около стадион "Ботев". Специални благодарности отправям и към адвокат Несторов, без чиято безвъзмездна помо
щ нямаше как днес да сме тук", каза още председателят на УС на Ботев.

Присъстващите заявиха, че все още не е ясно от коя група ще стартира Ботев. Това ще стане ясно чак след завършване на първенството, баражите за влизане в "А" група и "В" групите. "Желанието ни е да почнем от възможно най-високото ниво", заяви Бакалов, визирайки "Б" група.

Все още не е започнала сериозната работа по селекцията. Водени са предварителни разговори с някои футболисти, но все още е рано да се трансферират. "Ще изчакаме да завърши първенството, да видим кои са с изтичащи договори и дали ще искат да дойдат в отбора, тъй като са длъжни да останат в настоящия си тим до изтичането на договора. Аз лично съм говорил с няколко момчета, които са съгласни и са много ентусиазирани да играят в Ботев, независимо в коя група", каза Марин Бакалов. Твърде рано е да се мисли за треньор, пък каза Радослав Кошински.

За момента не е мислено и за сериозни ремонтни дейности по стадиона. За сега това не е нужно, тъй като той ще покрие лицензионните стандарти за "Б" и по-долните групи, тоест независимо от къде стартира отбора, ще играем на стадион Ботев.
Още по темата: общо новини по темата: 94
12.03.2011
20.01.2011
14.01.2011
14.01.2011
04.01.2011
03.01.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
черно бели ПРЪДНЕТА за да се изравни вашия отбор с градския трябва поне 5 годи да сте трети подред а вие все наобратно се плъзгате
на 13.05.2010 г.
0
 
 
В момента жълтие са в положението "Ами сега?", на приказки го докарахте, дайте да видим реалните ви действия :) Пари нема, отбор няма, трениор няма, автобус няма, косачка за тревата няма, май само едно АФД 2010 има :)
0
 
 
Мангалите започнаха доста да пишат в нашите теми.Това означава едно:Ботев върви по правилния път,митьо вече е минало,съвсем скоро ще ни бъдат абонатите както преди малко повече от 10 години.
0
 
 
тука има повече мнения на лаутджамийски плъхове отколкото на канари...ето ви доказателство за комплекса на тия нещастници с кюстендилски лиценз...БОТЕВ има най-много публика в БГ следователно е най-обичания отбор,а вас мишки винаги ще ви посрещат с мощното Ц*ГАНИ и КУ*ВИ ЗАВИНАГИ :) именно заради циганският ви манталитет и ориенталски интриги които плетете около гранда на ПЛОВДИВ...Тото ще строи нов стадион ще прави звездна селекция за евротурнири :) а на вас само БОТЕВ ви се върти в празните буферски тикви...КОМПЛЕКСАРИ
0
 
 
не искам да се заяждам с които и да е било но в момента да обесняват как са възродили отбора си е леко казано смешно. накрая да няма "цаца, цаца ама риба". докато отборът не вземе официално лицинза за Б груба, има отбор от поне 20 нормални играчи и е подсигурен финансово, тогава да се хвалят и ще си заслужят ръкоплясканията, а не сега да ми обесняват как ще изпълнят петилетката за 4 години....
+1
 
 
Умирам от кеф като гледам буферите как пикаят газ xaxxaxa. Научете първо да обичате отбора си, а не да мразите нас. Вие имате явно много комплекси за избивате.
на 13.05.2010 г.
-3
 
 
На ст Хр. Ботев няма ток, вода и телефон. Само вмярам защоти някой спомена Зрънкови по-долу...
-2
 
 
Зрънкови,платете си тока.Ботев е велик отбор и винаги ще бъде символ на Пловдив.Кой сте вие бе серсеми неподмити
-1
 
 
прасето кошински,нека да први еврокенефи с моите и вашите пари/на данукоплтеца/,но не и да възраждат с тези пари кенефски Ботев.бошко мамино доцентче,отриваше паметници идаваше парички,когато лекарите и сестрите му не вземаха 3 масеца заплати.бошко ти сисупер 60-70 годишно мамино синче
0
 
 
Резончо ,не злобеем , а ви се смеем.Ако не можеш да схванеш разликата си е твой проблем.Дано не се светнете някой светъл ден ,колко сте жалки и зле , защото най-логичното ще е веднага да се самоубиете.Ние не желаем това.Бъдете живи и здрави , за да продължавате да ни разсмивате и веселите.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Феновете на Ботев готвят ад за ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: