ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Боян Илиев: На "Тича" ще е по-трудно отколкото срещу ЦСКА
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:19 / 10.03.2010Коментари (55)4970
© Plovdiv24.bg
По-трудно гостуване на „Тича“ в неделя, отколкото на „Армията“, прогнозира халфът на „Локомотив“ (Пд) Боян Илиев. "Смърфовете" паднаха с 2:3 като гости на ЦСКА в първия пролетен кръг.

""Черно море" е най-силният домакин в България напоследък - от август 2008-а няма загуба у дома, а и пред своя публика рядко допуска голове. В последните 4 мача от „А“ група опази вратата си суха", засипа с комплименти „моряците“ Боян.

Юношата на Спартак Варна обаче уточни, че Локо ще излезе с настройка за победа, както го прави във всеки мач. „Щом сме тръгнали да оцеляваме, трябва да показваме на терена, че го заслужаваме. Аз лично съм убеден, че ще останем в „А“ група, защото само там е мястото на отбор с традиции и история, какъвто е „Локомотив“ (Пд)“, допълни Илиев.

Новото попълнение на Локо смята, че идването на Коко Динев е възродило клуба: "Шефът е точен и си струва да се раздаваме за него, както и за великолепната ни публика. Финансовата стабилност дава спокойствие, а добрата селекция и атмосфера в съблекалнята са предпоставка за успехи.“

В заключение Илиев призна, че няма идея дали Шенсой ще продължи да го използва като опорен халф. „Да ви кажа честно, какви функции ще изпълнявам на терена, за мен няма значение. Не съм бил само вратар. Важно е само да играя редовно и да съм полезен на тима“, откровен е Боян.
Още по темата: общо новини по темата: 13
16.03.2010
16.03.2010
14.03.2010
14.03.2010
13.03.2010
13.03.2010
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Бил е кадърен младок с огромни заложби но до колкото знам се е контузил и не е можел да играе :) преди 7 години като Тренирахме на Гагарин с юношите на морето той беше тогава треньор и постепенно се издигна за нас винаги ще има принос към отбора ни :) Дани Димов и Тодор Колев са негови кадри :) а всички които той тренираше са в дубала :)
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 12.03.2010 г.
0
 
 
Аййй машиниии!!!Ще ги побъркаме и на терена,и на трибуните!! :))
+1
 
 
не споменавайте името на Ботев.те и без това са в траур.оставете ги на мира .нека си подкрепяме само ЛОКОПД.
0
 
 
важното сега е да се обиграете момчета а победите ща дойдат.дори и точка във варна ще е добре.но най важното е да покажете игра на която да се радваме ние вашите фенове.успех локомотиве.
0
 
 
ОТЛОЖИХА КРЪГА В Б И В ГРУПА ,ЛОшО Е ТОВА ДАНО И В А ГРУПА НЕ ГО ОТЛОЖАТ щЕ ИЗПУСНЕМ ПОБЕДАТА НА ЛОКО ,А ПЪК И ВРЕМЕТО СЕ ОПРАВИ ВЕчЕ АМА ТЕРЕНИТЕ ДАНО СЕ ОПРАВЯТ ДО УИКЕНДА АЙЙЙЙЙ ЛОКО
0
 
 
Някой може ли да каже кои години Велизар Попов настоящият треньор на Черно Море Варна е работил в Локомотив-Пловдив защото аз поне не си спомням дано някой фен на Локомотив да е запознат и даде повече информация по пребиваването на Велизар Попов на Лаута.
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 25 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
на 11.03.2010 г.
+1
 
 
Абе хора наистина не може да ги наричаме Черно море еднодневка при положение че са най-стария отбор в България. Мисля че със Славия спорят за това но Черно море са най-стария отбор в България. Съгласен съм с леон72 че съперничество трябва да има и ЩЕ има , но от безцелните обиди няма смисъл. Нека стане здрав мач и по-добрия да победи!!! Аз вярвам че това ще е ЛОКО ПЛОВДИВ
0
 
 
преди мача ман юнайтед и милан по ринг-тв направиха включване от олд трафорд където даваха кадри с влизащи на стадиона фенове на юнайтед и милан,изведнъж на цял екран английските оператори,дадоха фен с огромно знаме на Локото! страхотен кадър беше! пича го познавам .той е отдавна в англия но си идва чат-пат за големите мачове! спомням си през 1994-та в щатите на мача ни с мексико американските оператори заснеха едно около 10 метрово знаме с надпис Локомотив Ппловдив! а на мачове на юнайтед редовно виждаме наши знамена!
+2
 
 
Черно море е силен отбор , но ние излизаме за трите точки и се надявам да ги вземем. Мачът ще бъде много труден защото и 2-та отбора имат качествени играчи и очаквам 1 страхотен мач. ПЛОВДИВ Е САМО ЧЕРНО-БЯЛ
0
 
 
На Тича трябва да тичаме повече и ще ги бием, айде да гледаме вече Шампионската лига и след една година - и ние там по това време!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: