ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Молдовец с гръцки паспорт тренира с Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:02 / 04.03.2010Коментари (46)5553
© Plovdiv24.bg
Молдовски футболист с гръцки паспорт тренира от няколко дни с Локо, съобщиха от клуба пред Plovdiv24.bg. Става въпрос за 22-годишен полузащиник - Роман Болбоциан. Засега той ще остане в тима, докато страши-треньора Наджи Шенсой реши дали футболистът ще бъде от полза на Локомотив. Шансът да остане обаче е малък.

Днес "смърфовете" тренираха на помощното игрище в комплекс Локомотив. След това групата бе събрана на възстановяване в Брестник. Утре тимът ще проведе и последната си тренировка преди двубоя с Черноморец Бургас, след което Шенсой ще определи групата, която ще отиде на режим в хотел Империал. За момента няма футболисти със сериозни здравословни оплаквания.
Още по темата: общо новини по темата: 19
08.03.2010
06.03.2010
06.03.2010
06.03.2010
06.03.2010
06.03.2010
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Който си няма отбор и никога няма да има ,да ходи на село да копа.
+1
 
 
ей жълтури казах ли ви да не пишете тука ве. този форум е за футболни фенове ясно ли ви е. отивайте на село.
-4
 
 
този мамалигарски маляка РоманБолбоциан,да не е пак някой изнасилвач като Гара Дембеле?Него го бяха уволнили дисциплинарно от Оксер през2007г.,този от къде е изгонин те идва при вас?
+4
 
 
жълтата помия умряла! ! недоразумението на природата-ЖЪЛТУРСКИТЕ МАНГАЛИ още малко и никакви няма да ги има. долните злобари са на път да изчезнат. какво щастие,какъв кеф,какво спокойствие ни обхваща,оптимизъм и вяра в бъдещето.САМО ЛОКОМОТИВ ЗАВИНАГИ
+4
 
 
Не се задълбочавайте много със жълтите - те си нямат отбор, ръководство и президент, къде да пишат?!Не виждате ли, че теми за техния отбор вече няма и единственото, което ги държи все още живи е това, че ги споменаваме тези уроди на тоталитарния строй!Опитват се да вдигат шум за да се чуват и забелязват.Спокойно, съвсем скоро никой няма да ги помни!Жълтите са паплач!Вие представяте ли си какво им е сега на жълтите?!Те се разпаднаха и вече започват бавно да се разлагат, докато Локомотив процъфтява, поставен е на високо и се вижда от всички!Каква ирония на съдбата, майна - жълтите умряха, а Локомотив - възкръсна!Сега жълтурчетата като пикаят, режат ламарина!Аз пък се кефя много като ги виждам как се пенят в нашите теми.Нямааааа веееечеее папагааали...няма вече жъъъъълта сган...няма Чиииико...няма Зииико...няма Трааакия! В събота всички на стадиона да подкрепим нашите любимци!!!
+6
 
 
Момчета,тук темата е за "новия"футболист на проби в Локо Пловдив!Стига сте се занимавали с 2-3-мата жълти идиота които избиват комплекси тук! По този начин им падате на нивото! Малкия урод "рамщайн" е гнида която съществува единствено заради тези които му обръщате внимание! Спрете и отрепката ще изчезне! Постарайте се да пишете за ЛОКОМОТИВ а не да обръщате внимание на жълти мъртъвци!Не само сега а по принцип и за напред!
+4
 
 
до днес под гордите тепета, Живее жълта измет клета. Добре познатият Хикмет - Фен на жълтите заклет.Жалка част е той от клана, На дружината лайняна.Краднал гнусния цървул, Дето гледа в Истанбул, Име свято, героично И го плещи най-комично.Така легенда се родила В пернатата глава кирлива, Как с топка крадена в лозята С пера родила се ламята.Газят го безчет отбори. Крещи и търси отмъщение, Безсилен в своето падение. Има си селяк начело, Но го мрази, псува смело. За всичко той му бил виновен, Животът му е веч отровен. Тъй живота си тече и Надолу ги влече. Няма веч за тях спасение, Чезнат в общо умиление. В пълна липса на внимание, Страда тяхното мечтание. Бедни духом си стояха, Там под гнилата им стряха. Покрита с кал и перушина, Дреме жълтата дружина. Търсят си успокоение И от чуждо погребение. Друга птица в този град се ражда, От пепелта се тя сама възражда. Фениксът се горд събужда Жълтите, търчат по нужда. Жив е този чуден град, Рицар пази го крилат. В черно-бяло е облечен, И на вечност е обречен. Тече реката мързеливо, Под бяло облаче свенливо. Сред шест тепета сиенит Градът със слава е покрит. Приказката продължава, Дорде я има таз държава, Нека спи в покой детето, ЛОКО ПЛОВДИВ БДИ НАД ФИЛИБЕТО
+4
 
 
НЯМА ВЕЧЕ ПАПАГАЛИ / НЯМА ВЕЧЕ ЖЪЛТА СГАН /НЯМА ЧИКО,НЯМА ЗИКО/ НЯМА ТРАКИЯ!!! Малките жълти деградирали психопати вече са изчаткали тотално!!!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+2
 
 
Е тоя вече е пълен чекиджия момчета, а може и повечето от жълтурите да са такива по форумите
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Илиев, Павлов, Златински и Пиргов със специален "черно-бял" призив
Бивша звезда на Локо пак хвърли в екстаз китайците
Юношите на Хебър и Локомотив Пловдив си размениха по едно полувреме в Пазарджик
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Лош старт на Локо в плейофите, рефер си затвори очите за дузпа срещу Лясков
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: