ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Данаил Бачков: Знам че боли! Повярвайте, мен най-много!
Автор: Стойчо Генов 09:06 / 14.11.2022Коментари (1)4712
©
Привържениците на Спартак (Пловдив) получиха извинение от старши треньора на отбора Данаил Бачков. Това стана след тежката загуба с 0:5 при гостуването на Загорец в Нова Загора. Специалистът публикува емоционалните си думи в официалната страница на "синьо-белите" привърженици във Фейсбук.

Ето какво написа наставникът на Спартак:

Здравейте! Искам да се извиня от името на целия отбор за вчерашния резултат! Но имаше причини които се оказаха решаващи! За мача в Нова Загора едвам събрахме група! По различни причини отсъстваха Георги Лазаров, Александър Стойчев, Даниел Спасов, Йълмаз Сюлейман, Тодор Тимонов, Давор Илиев, а Радослав Влашев беше заменен принудително още в петата минута на мача, което допълнително усложни нещата!

Николай Георгиев влезе да играе невъзстановен, след като лекуваше травма в продължение на 20 дни, а Антон Маргаритов игра контузен, момчетата го направиха в името на отбора, защото наистина нямаше да можем да съберем 11 полеви! За нашия отбор един - двама отсъстващи са много, какво да говорим за повече! Сами разбирате, че срещу един от силните отбори в групата ще бъде трудно!

Въпреки всичко момчетата се стараха, създадохме доста положения, които не вкарахме, а тяхните положения влязоха! След края на мача треньорът на Загорец Мирослав Миндев ми каза, че резултатът лъже и че нашият отбор много му е харесал!! Не искам да звучи като оправдание, но просто ви изяснявам малко ситуацията! Да, 5:0 е голям резултат, не отива на Спартак, но не забравяйте, че допреди няколко месеца играхме в окръжната група!

Знаете, че аз рядко говоря и се обяснявам, но сега трябваше да го направя! Аз съм човек с достойнство и страшно много обичам Спартак и искам Спартак да се бори за влизане, но трябва да бъдем и реалисти! Да, можеше да сме едно - две места по-нагоре, но засега такива са реалностите!!

Гарантирам ви, че както аз, така и футболистите, даваме всичко от себе си! Някой път се получава, някой път не! Но това е футболът! Още един път се извинявам за вчерашния резултат!

ВИНАТА ЗА ЗАГУБАТА Е САМО МОЯ И НА НИКОЙ ДРУГ!!!

Знам че боли, повярвайте, мен най-много! Повече няма да пиша и да се обяснявам, рядко го правя, но сега бях длъжен! САМО СПАРТАК!!
Още по темата: общо новини по темата: 72
16.09.2023
20.04.2023
01.04.2023
27.03.2023
24.03.2023
20.03.2023
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Загуби винаги ще има. Това е игра и зависи от хора. А те не са роботи. Разболяват се ,има контузени ,наказани. Загорец от 4-5г.е от добрите отбори във В група ,обиграни и като домакин са трудни. Не е приятна загуба с толкова ,но Спартак не са безгрешни и нямат амбиции да влизат в Б група този сезон.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Следващият съперник принуди Спартак да смени стадиона
Шефът на Несебър: Съдията помагаше на Спартак, беше дошъл да ни заколи!
Драма край морето! Спартак падна от Несебър в шоу с 5 гола
Съдия от Хасково свири мача на сезона за Спартак
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: